Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Naše rezidence V Lukách je místem, kde se snoubí moderní architektura s nadstandardní kvalitou a komfortem. Rezidence Vestec u Prahy je exkluzivním developerským projektem, který nabízí dokonalou kombinaci pohodlí, elegance a klidného prostředí v blízkosti přírody. Jsme vašim partnerem na cestě za vysněným bydlením.
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Hledáte spolehlivou stavební firmu, která se postará o výstavbu vašeho rodinného domu? Potom nám dovolte představit společnost KOVACHSTAV s.r.o., která se dlouholeté zkušenosti v oblasti stavebnictví. Zabýváme se výstavbou rodinných domů na klíč, ale i developerskými projekty. Disponujeme moderní techniku a zkušenými zaměstnanci.
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce - zateplování - rekonstrukce koupelen - zednické práce - zemní práce.

Firma Falustav, působící v okrese Pardubice a celém regionu východních Čech, se zabývá realizací kamínkových koberců, výstavbou rodinných domů a rekonstrukcí bytů a domů na klíč. Práce: - pokládka kamenných koberců - bourání staveb. Stavba, výstavba: - rodinné domy na klíč - výstavba hrubé stavby - stavební rekonstrukce bytů, ...

Stavební společnost: - nový bytová, nebytový výstavba - fasády - technický dozor - inženýrská činnost.

Stavební firma. Výstavba bytových a rodinných domů, stavěných ve vlastní režii.

Údržba zeleně: - vyhrabání a vyčištění travnatých ploch - vyčištění vodních ploch - sečení a hnojení trávníků - mulčování - kácení stromů, drcení větví - realizace zahrad a parků. Stavební činnost: - rodinné domy - zahradní domky - stavby chodníků - zemní práce.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Velkoobchod a maloobchod

Stavební a obchodní společnost. Generální dodavatel staveb. Výstavba, rekonstrukce stavby.

Stavební firma - realizace staveb - rekonstrukce staveb - zateplování budov - izolace proti vodě - sanace betonových konstrukcí

Stavební firma: - rekonstrukce, úpravy bytů, rodinných domů - výstavba rodinných domů - zateplení fasád.

Stavební společnost: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov - stavba plotů, oplocení - dodávka, montáž oken (dřevo, plast, hliník).

Nízkoenergetické dřevostavby na klíč.

Stavební činnost: - architektonické návrhy staveb a interiérů - zpracování projektu od návrhu až po řešení detailu - řešení nízkoenergetických domů - inženýrská činnost - odborný dohled při realizaci - realizace staveb na klíč formou stavebního managementu - konzultační a poradenské služby.

Stavební činnost - bytová výstavba - rekonstrukce objektů - zemní práce.

Realitní kancelář - prodej nemovitostí. Správa nemovitostí - běžná správa a údržba domů. Developerská činnost - výstavba mezonetových bytů.

Realitní činnost - prodej a pronájem nemovitostí. Stavební činnost - rekonstrukce budov - bytová výstavba.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -Inženýrská činnost v oblasti stavebnictví -Pronájem dopravních a mechanizačních prostředků

Stavební činnost - rekonstrukce průmyslových objektů - kompletní dodávka staveb.

Stavební činnost - výstavba občanská a průmyslová - monolitické konstrukce - revitalizace bytových domů - fasády. Dodávky stavebního materiálu. Nákladní doprava - přeprava stavebních hmot. Půjčovna stavební mechanizace.

Stavební firma AA - STAŠI nabízí: - výstavba rodinných domů - výstavba objektů pro podnikání - rekonstrukce budov - půdní nástavby, půdní vestavby - přestavby bytových jader - zemní práce - sádrokartony - malby a nátěry - stavby krbů a komínů - provádění a opravy fasád - demolice budov - vyklizení a likvidace ...

Projekční a inženýrská, stavební společnost, činnost: -stavby na klíč včetně projektové dokumentace, projekce -generální dodavatel stavebních prací HSV a PSV -výstavba, opravy a rekonstrukce, nástavby, vestavby -občanská, bytová a průmyslová výstavba (živnostenské domy, provozovny, základní, mateřské školy) -projekce včetně profesí ÚT, ZTI, ...

Stavební činnost - realizace staveb: rekonstrukce rodinných domů, bytů a bytových domů, zateplování rodinných a bytových domů, novostavby rodinných domů - dozorování staveb, stavební dozor - inženýrská činnost.

Stavební společnost: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov, bytových jader - omítky, obklady, dlažby - stavba pergol.

Služby: - kompletní stavební činnost - rekonstrukce

Služby: - stavební a technický dozor Výstavba: - rodinné domy