Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Naše rezidence V Lukách je místem, kde se snoubí moderní architektura s nadstandardní kvalitou a komfortem. Rezidence Vestec u Prahy je exkluzivním developerským projektem, který nabízí dokonalou kombinaci pohodlí, elegance a klidného prostředí v blízkosti přírody. Jsme vašim partnerem na cestě za vysněným bydlením.
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Hledáte spolehlivou stavební firmu, která se postará o výstavbu vašeho rodinného domu? Potom nám dovolte představit společnost KOVACHSTAV s.r.o., která se dlouholeté zkušenosti v oblasti stavebnictví. Zabýváme se výstavbou rodinných domů na klíč, ale i developerskými projekty. Disponujeme moderní techniku a zkušenými zaměstnanci.
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Stavební firma, činnost, práce, stavebnictví: -bazény -stavební práce na klíč, výstavba -stavba rodinné domy, rodinný dům, RD, haly, průmyslové budovy -zateplování fasády, fasáda -půdní vestavby, vestavba, sádrokartony -stavby, stavba, rekonstrukce, modernizace -zemní a výkopové práce -odstraňování staveb, demoliční práce s odvozem ...

Jakub Říha - Stavební a zemní práce: Váš spolehlivý partner pro stavební projekty O naší firmě: Firma Jakub Říha se specializuje na širokou škálu stavebních a zemních prací. Naším cílem je poskytovat komplexní služby vysoké kvality, které uspokojí potřeby našich klientů a zajistí úspěšné dokončení každého projektu. Díky bohatým zkušenostem a ...

Vyrábíme mobilní a modulové domy. Naše domy nejsou typizované. Váš dům je vždy jedinečný. Naše domy jsou nízkonákladové, a finančně dostupné.

Rodinná stavební firma, věnující se hlavně pozemnímu stavitelství. Firma působí na území celé republiky.

Dřevostavby, výstavba rodinných domů na klíč. Práce - zednictví, malířství, lakýrnictví, natěračství, truhlářství, podlahářství, vodoinstalatérství, topenářství, pokrývačství, tesařství.

Hledáte spolehlivého partnera v oblasti slévárenství? SD slévárny s.r.o. je vaše odpověď! Nacházíme se na strategické adrese Tuřanka 1521/92b, Brno, kde naše moderní slévárna hliníku přináší inovace přímo do vašich projektů. Naše firma je synonymem pro flexibilitu a kvalitu. Díky střední velikosti naší slévárny jsme schopni operativně reagovat ...

Stavebnictví: -výstavba RD -renovace bytových jader -montáž sádrokartonů.

TERESTAV s.r.o. se specializuje na zemní a stavební práce. Poskytuje komplexní služby od výstavby inženýrských sítí, přes rekonstrukce, až po realizaci staveb na klíč.

MASTERSKY s.r.o. je stavební firma v Ostravě specializující se na rekonstrukce bytů, koupelen a výstavbu rodinných domů. Provádí také zednické práce, sádrokartonové stropy, pokládku podlah a další služby.

Complex bau s.r.o. je stavební společnost se specializací na výstavbu a rekonstrukce budov, včetně rodinných domů a komerčních objektů.

Developerská společnost: • studie stavby, architektonický návrh (+ vypracování projektové dokumentace včetně zajištění územního rozhodnutí a stavebního povolení) • zajištění investorů • realizaci stavby až po kolaudaci • autorský a stavební dozor v průběhu stavby až po kolaudaci • poradenství v oblasti financování bydlení • marketingové ...

Stavba nízkoenergetických RD na klíč, půdní vestavby, rekonstrukce koupelen, domů. Malby-nátěry-malířské a natěračské práce, montáže sádrokartónu, pokládka plovoucích podlah-podlahářské práce, poradenství. Prodej barev, laků, průmyslových nátěrových hmot: -provozovna Odry, Skřivánčí 24, tel.: 731 504 459 -provozovna Fulnek, Fučíkova ...

Realizujeme zednické a stavební práce, rekonstrukce bytů, koupelen, zámkové dlažby, fasády, sádrokartony i bourací práce.

Společnost PURLIVE spol. s r.o. se specializuje na dřevostavby. Realizuje individuální i typová řešení rodinných domů z vlastního stavebního systému. Díky certifikaci Dřevařského institutu v Praze nachází systém široké uplatnění nejen při individuální výstavbě, ale také u komerčních staveb a staveb občanské vybavenosti. Jedinečnost ...

Kompletní realizace novostaveb. Rekonstrukce staveb na klíč Návrhy interiérů a koupelen. Kompletní renovace interiérů. Zprostředkování prodeje či koupi nemovitosti, pozemku. Zprostředkování hypotečních a bankovních úvěrů, pojištění nemovitostí.

Stavební činnost: - bytová výstavba - průmyslová výstavba - zateplování budov - sanace lodžií - izolace střech - půdní vestavby s použitím sádrokartonu - výstavba sedlových střech.

Stavební firma REVAS s.r.o. realizuje: - dodávka a montáž dřevostaveb - stavby zděných RD - hrubá stavba nebo dům na klíč - fasády, jejich opravy, zateplení - tesařské konstrukce a stavby ze dřeva - foukaná izolace z celulózových vláken ISOCELL - lití anhydritových podlah - aplikace protipožárních nátěrů dřeva a oceli - ...

Kompletní dodávky staveb vodohospodářských, dopravních, inženýrských a pozemních.

Provádění: - provádění staveb - výstavba a rekonstrukce budov - zateplování budov. Montáže: - ústřední vytápění - zdravoinstalace - vnitřní i venkovní odpady a kanalizace - vodoinstalace, plynofikace - klimatizační zařízení.

Stavební firma Vítězslav Čápek se zabývá komplexní činností v oblasti stavebních prací. V rámci nabízené činnosti provádí výstavby rodinných a bytových domů, občanské vybavenosti, rekonstrukce staveb, půdních vestaveb a nabízí také další služby. Také se zaměřuje na rámcové provádění staveb jako fasády, střechy, základové desky a další. Poradí vám ...

Společnost RPH Moravian s.r.o. realizuje stavební projekty - od zemních prací, přes stavební činnost - pozemní, stavby, vodohospodářské stavby, výrobu betonářské oceli, demolici až po služby autodopravy - konkrétně převoz sypkých hmot a přeprava materiálu.

Stavební činnost: - stavby na klíč - opravy a rekonstrukce - fasády, zateplení fasád, obklady, dlažby - inženýrská činnost ve výstavbě - stavby rodinných domů na klíč.

Provádíme: - výstavbu rodinných domů -dřevostaveb -vypracování projektové dokumentace -stavební povolení -izolace "chytrou pěnou" Služby: -stavební dozor -poradenství.