Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Hledáte spolehlivou stavební firmu, která se postará o výstavbu vašeho rodinného domu? Potom nám dovolte představit společnost KOVACHSTAV s.r.o., která se dlouholeté zkušenosti v oblasti stavebnictví. Zabýváme se výstavbou rodinných domů na klíč, ale i developerskými projekty. Disponujeme moderní techniku a zkušenými zaměstnanci.
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Naše rezidence V Lukách je místem, kde se snoubí moderní architektura s nadstandardní kvalitou a komfortem. Rezidence Vestec u Prahy je exkluzivním developerským projektem, který nabízí dokonalou kombinaci pohodlí, elegance a klidného prostředí v blízkosti přírody. Jsme vašim partnerem na cestě za vysněným bydlením.
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Činnost: - stavební práce - zateplení střechy - zděné domy - nízkoenergetické domy - půdní vestavby.

Stavební firma. Práce: -tesařské -klempířské -pokrývačské -ploty, pergoly, balkony, zábradlí -půdní vestavby -zemní práce strojem UNC. Rekonstrukce: -byty -domy. Prodej: -stavebniny. Pronájem: -střešní výtah (dle dohody).

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - zateplování - sádrokartonářské práce - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen - zednické práce

Zabýváme se výstavbami, rekonstrukcemi rodinných domů a zahrad a sanacemi zdiva.

Stavební činnost - výstavba rodinných domů - zemní práce - hrubá stavba.

Stavební činnost, práce: - zedník, zednické - rodinné domy - bytové domy - koupelny - rekonstrukce - kamenické

Činnost: - realizace staveb - demoliční práce - výstavba komunikací - penetrační makadamy - hrazení bystřin - inženýrské sítě - meliorační práce.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce - koupelny - průmyslové stavby

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen - sádrokartonářské práce - obklady, dlažby - zednické práce - malířské, lakýrnické práce

Stavební práce: - rekonstrukce bytů, domů - půdní vestavby - výstavba rodinných domů.

Stavební a obchodní společnost. Stavební práce: - rodinné domy - stavby na klíč - sádrokartonářské práce - obkladačské práce - instalatérské práce, voda-topení - elektroinstalační práce - zateplování fasád - montáž oken - rekonstrukce. Služby: - cenové nabídky a poradenství - vyřízení dokladů k získání dotace z programu "zelená ...

Stavební práce: - novostavby - rekonstrukce budov - zateplení fasád - obklady, dlažby - montáž sádrokartonů - elektromontáže - vodoinstalatérské práce - topenářské práce.

Výroba, montáž, výstavba: - budovy z ocelových konstrukcí.

Práce, služby: -zemní -demoliční -stavební -elektroinstalace -truhlářské -tesařské -sádrokartonářské -zámečnické Likvidace odpadů. Nákladní automobilová doprava. Vozový park. Pronájem, půjčovna: -autojeřáb -kolový nakladač -šroubový kompresor.

Služby: - developerská činnost - výstavba rodinných domů

Stavební činnost: - rodinné domy - rekonstrukce - zateplování Cukrárna

Stavební činnost - výstavba rodinných domů - výstavba garáží - základové desky - zateplení rodinných domů - poradenství v oblasti stavebnictví.

Zednictví -Zasilatelství a zastupování v celním řízení -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené Kamnářství Silniční motorová doprava - nákladní ...