Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Hledáte spolehlivou stavební firmu, která se postará o výstavbu vašeho rodinného domu? Potom nám dovolte představit společnost KOVACHSTAV s.r.o., která se dlouholeté zkušenosti v oblasti stavebnictví. Zabýváme se výstavbou rodinných domů na klíč, ale i developerskými projekty. Disponujeme moderní techniku a zkušenými zaměstnanci.
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Naše rezidence V Lukách je místem, kde se snoubí moderní architektura s nadstandardní kvalitou a komfortem. Rezidence Vestec u Prahy je exkluzivním developerským projektem, který nabízí dokonalou kombinaci pohodlí, elegance a klidného prostředí v blízkosti přírody. Jsme vašim partnerem na cestě za vysněným bydlením.
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Stavební práce: - rekonstrukce domů, bytů - zateplování fasád - sádrokartony.

Stavební firma. Výstavba a rekonstrukce: - rodinných domů - montovaných hal Rekonstrukce bytových jader. Realizace, montáž: - ploty - terasy - zámkové dlažby - izolace plochých střech - klempířské práce.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - bytová výstavba - nebytová výstavba - rekonstrukce - průmyslové stavby Práce: - elektroinstalační - zednické - podlahářské - tesařské - klempířské - malířské - instalatérské

Stavební činnost - pasivní domy - nízkonenergetické stavby - rekonstrukce domů, přestavby na pasivní domy. Realizace přírodních jezírek.

Stavební práce: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov - vodoinstalatérské práce - topenářské práce.

Činnost: - stavby na klíč - stavební práce - elekroinstalační práce - voda, topení, kanalizace - revize - rekonstrukce - demoliční práce - ploty - sanace a hydroizolace - půdní vestavby - sádrokartonářské práce - zahradnické práce - úpravy zahrad.

Stavební firma: - stavby rodinných domů na klíč - rekonstrukce objektů - zateplení domů - fasády - rekonstrukce střech - půdní vestavby - sádrokartonářské práce - projektová dokumentace - zajištění stavebního povolení, kolaudace - stavební dozor.

Stavební firma. Činnost: - prodej kompletního sortimentu firmy SCHELL - systémy podlahového a klasického vytápění - tepelná čerpadla a klimatizace - rozvody vody a odpadů - tlakové zkoušky a předávací protokoly - rekonstrukce koupelen - sádrokartonářské práce - stavby na klíč. Kancelář: ul. Míru 172 464 01 Frýdlant v Čechách

Stavební firma. Činnost: - prodej kompletního sortimentu firmy SCHELL - systémy podlahového a klasického vytápění - tepelná čerpadla a klimatizace - rozvody vody a odpadů - tlakové zkoušky a předávací protokoly - rekonstrukce koupelen - sádrokartonářské práce - stavby na klíč. Kancelář: ul. Míru 172 464 01 Frýdlant v Čechách

Stavební činnost, výstavba: - rodinné a bytové domy - průmyslové stavby - rekonstrukce - zateplení - inženýrské sítě - zemní a výkopové práce - demolice a bourací práce Služby: - stavební projekce - inženýrská činnost

Betonárka, výroba, čerpání: - beton - betonové směsi Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - bytové domy - občanské stavby - průmyslové stavby - rekonstrukce Nákladní autodoprava.

Stavební společnost - bytová výstavba - rekonstrukce domů.

Stavební činnost - nová bytová výstavba - rekonstrukce budov - zateplování fasád - sádrokartonářské práce - zámečnické práce.

Stavební činnost: - rodinné domy - rekonstrukce - půdní vestavby - rekonstrukce koupelen - zednické práce

Stavební a řemeslné práce - výstavba rodinných domů - instalatérské a topenářské práce - elektroinstalční práce - zednické práce - pokládka zámkové dlažby.

Činnost: - zateplování budov a RD - minerální stropní podhledy - sádrokartonové systémy - rekonstrukce koupelen - zednické práce

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování. Stavební činnost: - opravy a zateplení fasád a střech objektů - rekonstrukce bytových i nebytových prostor - novostavby rodinných domů a průmyslových objektů - realizace opěrných zídek, chodníků a pozemních komunikací - zemní a výkopové práce - projektová dokumanetace - vizualizace staveb - ...

Stavební práce: - zateplování budov - fasády - hrubé stavby - sádrokartonářské práce - obklady, dlažby Truhlářské práce.

Stavební firma. Provádění: -bytové a občanské stavby -inženýrské a průmyslové stavby -udržovací práce na stavbách -zemní práce -odstraňování staveb, demolice.

Společnost vznikla v roce 2000 transformací původní stavební firmy úspěšně působící na trhu již od roku 1993. Hlavní náplní naší činnosti je příprava a realizace malých a středně velkých developerských projektů společně s návrhy a výstavbou solitérních rodinných domů. Naše společnost poskytuje komplexní služby. Nabízíme svým klientům vstupní ...

Výroba eurooken, dveří a atypického kancelářského nábytku, k dispozici vlastní stolařský areál. OKNA: -eurookna (standard, softline, rustikal) -špaletová okna -výroba replik původních oken do historických objektů -posuvné balkonové dveře systémem PSK-portál, HS-portál -skládací balkonové dveře FS-portál -zaměření, ...