Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Naše rezidence V Lukách je místem, kde se snoubí moderní architektura s nadstandardní kvalitou a komfortem. Rezidence Vestec u Prahy je exkluzivním developerským projektem, který nabízí dokonalou kombinaci pohodlí, elegance a klidného prostředí v blízkosti přírody. Jsme vašim partnerem na cestě za vysněným bydlením.
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Hledáte spolehlivou stavební firmu, která se postará o výstavbu vašeho rodinného domu? Potom nám dovolte představit společnost KOVACHSTAV s.r.o., která se dlouholeté zkušenosti v oblasti stavebnictví. Zabýváme se výstavbou rodinných domů na klíč, ale i developerskými projekty. Disponujeme moderní techniku a zkušenými zaměstnanci.
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Služby: - stavební činnost - zámečnické práce

Realitní činnost. Správa a údržba nemovitostí. Stavební firma. Stavební práce.

Řemeslnické práce: - zednické, stavební, výkopové a pozemní práce.

Stavební firma. Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Projektová činnost ve výstavbě Projekce. Poradenství: - podnikatelské, organizační - ekonomické v oblasti strojírenství.

Stavební firma: - rodinné domky na klíč - bytové doby - rekonstrukce staveb Zemní práce Nákladní doprava

Developerská činnost. Pronájem prostor. Stavební činnost. Logistika.

Stavíme nízkoenergetické a pasivní domy šetrné k životnímu prostředí a kapse majitele. Domy zajišťují stabilní teplotu bydlení po celý rok. Specializujeme se i na výstavbu rodinných domů na klíč. Pozemní stavitelství: -realizace, rekonstrukce a modernizace staveb -revitalizace a energetické zhodnocení objektů -"zelená ...

Naše společnost poskytuje služby v oblasti stavebních a zemních prací, autodopravy, prodeje nových bytových jednotek a prostor k pronájmu. Působíme na trhu již od roku 2001. Zabýváme se průmyslovou i bytovou výstavbou a působíme převážně na Blanensku. Disponujeme moderní technikou 20-ti kmenovými zaměstnanci, kteří jsou speciálně školení a ...

Stavební firma. Projekce, stavby, rekonstrukce: -občanská výstavba -průmyslové objekty -rodinné domy na klíč -inženýrské sítě -přestavby bytových jader -zateplování objektů a fasády -půdní vestavby.

Znalecké odhady - nemovitosti. Právní servis a poradenství. Dodávka - káva. Pražení - káva. Rodinná kavárna. Komplexní geodetické práce.

Stavební firma, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce budov.

Stavební činnost, výstavba: - zateplení rodiných a panelových domů - bytová a nebytová výstavba - omítky

Stavební firma. Kompletní stavební práce: - stavby na klíč - rekonstrukce půdní vestavby - rekonstrukce bytových jader. Autodoprava: - DAF - kontejner, hydraulická ruka. Práce: - domovní instalatérské: - VODOinstalační, instalace vody - TOPO, topenářské, topenářství, instalace topení - ELEKTROinstalace, elektromontáže.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Projektová činnost ve výstavbě

Poradenská, kompletní inženýrská a investorská činnost ve stavebnictví: - projektování staveb - dodávky staveb na klíč - rekonstrukce a modernizace - demolice a sanace objektů.

Provádí: -stavební práce -komplexní stavby budov -obchodní činnost.

Provádíme stavby na klíč, revitalizace, rekonstrukce, demolice, zemní práce, zateplení rodinných i panelových domů.

Architektonická a projekční činnost - návrhy interiérů - projektové dokumentace. Realizace staveb - výstavba na klíč.

Stavební činnost - bytová výstavba - bourací práce, demolice - zateplování fasád.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy

Stavební firma - výstavba rodinných domů - stavební a technické dozory.

Projekční +stavební firma. - rodinné domy na klíč - průmyslové haly - výrobní a zdravotní provozy. Rekonstrukce staveb. Opravy památek. Zateplování budov, renovace fasád.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Kompletní stavební činnost - rodinné domy na klíč