Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Hledáte spolehlivou stavební firmu, která se postará o výstavbu vašeho rodinného domu? Potom nám dovolte představit společnost KOVACHSTAV s.r.o., která se dlouholeté zkušenosti v oblasti stavebnictví. Zabýváme se výstavbou rodinných domů na klíč, ale i developerskými projekty. Disponujeme moderní techniku a zkušenými zaměstnanci.
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Naše rezidence V Lukách je místem, kde se snoubí moderní architektura s nadstandardní kvalitou a komfortem. Rezidence Vestec u Prahy je exkluzivním developerským projektem, který nabízí dokonalou kombinaci pohodlí, elegance a klidného prostředí v blízkosti přírody. Jsme vašim partnerem na cestě za vysněným bydlením.
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Stavební společnost - výstavba rodinných domů - dřevostavby - montované domy na klíč.

Zateplování fasád Inženýrská činnost Rekonstrukce a výstavba - bytový domy - rodinné domy.

Firma Petr Bartaloš provádí veškeré stavební práce a stavební řemesla na Pardubicku. Stavební práce: - veškeré stavební práce - stavby na klíč - rekonstrukce budov - sádrokartony - omítky - malířské práce - sádrokartonářské práce - zednické práce - instalatérské práce - podlahy - zámečnické práce.

Stavební činnost: - rodinné domky, firemní objekty, rekonstrukce domů. Služby: - izolace proti zemní vlhkosti - hrubé stavby - nízkoenergetické domy za použití zateplovací malty - vnitřní omítky včetně štukování - venkovní fasády - zateplení omítek - sanační omítky - obklady, dlažby, sádrokartony - pískovcové chodníky z přírodního ...

Truhlářství, podlahářství Zednictví -Zprostředkování obchodu a služeb. -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Realitní činnost, ...

Projektová činnost ve výstavbě Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a ...

Služby: - stavební činnost

Stavební práce - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov - zateplování - fasády - zednické práce - obkladačské práce.

Stavební firma. Stavební práce. Výstavba, stavba: - komerční objekty, administrativní budovy.

Stavební činnost, výstavba, práce: - rodinné domy - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen - nebytová výstavba - truhlářské - tesařské - zednické - obkladačské - sádrokartony

Stavební firma. Stavební práce: - novostavby - rekonstrukce - památkové objekty - půdní vestavby - nástavby - průmyslové objekty. Autodoprava. Stavebniny.

Stavební společnost, stavby na klíč. Prodej: - stavebniny - pohonné hmoty. Nákup, prodej, zpracování: - bukové řezivo, hranoly.

Zateplování - fasády -obklady - dlažby Stavba - domy na klíč Rekonstrukce - bytová jádrakompletní zednické práce.

Stavební firma: - výstavba, rekonstrukce rodinných domů - výstavba průmyslových hal - půdní vestavby - zateplení domů - rekonstrukce bytových jader - demoliční práce - revitalizace hřišť

Služby - development - výstavba, revitalizace - pronájem rezidenčních objektů, kancelářských budov a obchodních i logistických center.

Stavební společnost - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov - zakládání staveb - zateplování budov - podlahářské práce - sádrokartonářské práce - zemní práce - truhlářské práce.

Stavební firma: - výstavba rodinných, bytových domů - výstavba skladových hal - rekonstrukce budov - půdní vestavby - bazény.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce, revitalizace

Stavební firma: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov - zateplování domů - konstrukce vozovek - zámková dlažba - sádrokatonářské práce - zemní, výkopové práce.

Stavební firma: - rodinné domy, nízkoenergetické budovy, hrubé stavby, stavby na klíč - pokládka dlažby, obkladů - oprava i zateplení fasád - přístavby, nadstavby a půdní vestavby - oplocení, rekonstrukce, zateplování - terénní úpravy, výkopové a zemní práce.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Velkoobchod a maloobchod -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a ...

Stavební firma: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce bytů - zateplování fasád - sádrokartonářské práce - izolace plochých střech.

Projektové práce Stavby - rodinné domy na klíč.