Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Naše rezidence V Lukách je místem, kde se snoubí moderní architektura s nadstandardní kvalitou a komfortem. Rezidence Vestec u Prahy je exkluzivním developerským projektem, který nabízí dokonalou kombinaci pohodlí, elegance a klidného prostředí v blízkosti přírody. Jsme vašim partnerem na cestě za vysněným bydlením.
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Hledáte spolehlivou stavební firmu, která se postará o výstavbu vašeho rodinného domu? Potom nám dovolte představit společnost KOVACHSTAV s.r.o., která se dlouholeté zkušenosti v oblasti stavebnictví. Zabýváme se výstavbou rodinných domů na klíč, ale i developerskými projekty. Disponujeme moderní techniku a zkušenými zaměstnanci.
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen - rozvody vody a kanalizace

Služby: -developerská činnost Stavba, výstavba: -bytové domy -rekonstrukce

Stavební firma. Výstavba, opravy a rekonstrukce: -rodinné domy -podnikatelské objekty -ostatní objekty

Stavební činnost: - rekonstrukce bytového jádra, bytů, koupelny - zateplení fasád - pokládka dlažeb a obkladů - zednické práce - výstavba rodinných domů na klíč.

Dodávka, montáž: - systémy pro vytápění objektů a průmyslových provozů Služby: - zdravotní instalace a regulace - inženýrské sítě - rozvody tepla Výstavba, rekonstrukce: - rodinné a bytové domy - rekonstrukce koupelen

Stavební práce - bytová výstavba - rekonstrukce budov - rekonstrukce bytových jader a koupelen - zednické práce - hydroizolace.

Stavební společnost - bytová výstavba na klíč - rekonstrukce budov.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy Realitní činnost.

Činnost: - stavební činnost, výstavba - rekonstrukce - inženýrská činnost - developerské služby

Stavební činnost: -stavby pozemní a občanské -regenerace bytových a panelových domů -bytová výstavba, byty: -revitalizace a regenerace bytového fondu -opravy a zateplení fasád -pokládka zámkové dlažby -zdravotechnika, ústřední topení, plynoinstalace(ZTI, ÚT, plyn) -hlavní stavební výroba: -rekonstrukce obytných ...

Stavby a rekonstrukce Rekonstrukce bytových jader a interiérů. Práce: - zednické - sádrokartonářské - obkladačské - malířské - podkládka plovoucích podlah - zateplování.

Stavební činnost - výstavba a rekonstrukce budov - zateplování - kovovýroba.

Služby: - developerská činnost - bytová výstavba

Projekce - stavby Kompletní stavební činnost - rodinné domy na klíč

Projekční činnost a realizace staveb - projektování staveb - výstavba a rekonstrukce bytových domů.

Stavební firma: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov - zateplování.

Stavební společnost - novostavby na klíč - rekonstrukce domů - technický dozor - demolice staveb - zakládání staveb.

Obráběčství Zámečnictví, nástrojářství Zednictví -Velkoobchod a maloobchod

1.Stavebnictví, výstavba rodinných domků, provádíme následující stavby: -občanské, průmyslové a inženýrské stavby -výstavba čistíren odpadních vod -kanalizace objektové i venkovní -výstavba inženýrských sítí -výstavba komunikací -výstavba a rekonstrukce užitkových ploch, keramické dlažby, zámkové dlažby, betonové a ...

Práce: -výstavba a rekonstrukce rodinných domů -zednické -elektroinstalační -truhlářské -vodoinstalační -topenářské -pokrývačské -osazení plastových oken, dveří a garážových vrat

Stavby: -inženýrské -průmyslové -ekologické, ČOV -vodní a zemědělské -silniční -skládky odpadů -občanské stavby a rekonstrukce -výroba ocelových konstrukcí.

Stavební činnost: - provádění staveb, jejich změn a odstraňování - bytová výstavba - rekonstrukce a modernizace. Obchodní činnost: - činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických poradců - zprostředkování obchodu a služeb .