Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Naše rezidence V Lukách je místem, kde se snoubí moderní architektura s nadstandardní kvalitou a komfortem. Rezidence Vestec u Prahy je exkluzivním developerským projektem, který nabízí dokonalou kombinaci pohodlí, elegance a klidného prostředí v blízkosti přírody. Jsme vašim partnerem na cestě za vysněným bydlením.
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Hledáte spolehlivou stavební firmu, která se postará o výstavbu vašeho rodinného domu? Potom nám dovolte představit společnost KOVACHSTAV s.r.o., která se dlouholeté zkušenosti v oblasti stavebnictví. Zabýváme se výstavbou rodinných domů na klíč, ale i developerskými projekty. Disponujeme moderní techniku a zkušenými zaměstnanci.
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Stavební firma, výstavba: - nová bytová výstavba - nová nebytová výstavba - rekonstrukce budov

Služby: -developerské projekty Stavba, výstavba, prodej, pronájem: -apartmány -chalupy

Stavební firma, výstavba: - obytných domů - průmyslových objektů - rekonstrukce budov

Stavební činnost, výstavba: - pozemní stavby - inženýrské stavby - rodinné domy - rekonstrukce - vodohospodářské stavby

Stavební společnost - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov a historických objektů.

Stavební firma: - stavba rodinné a bytové domy - rekonstrukce - půdní vestavby - venkovní bazény - suché stavby - protipožární sádrokartonové konstrukce - zateplování fasád - sanace a odvlhčování objektů - projektování - inženýring provozovna: Jana Žižky 622, 504 01 Nový Bydžov

Stavební inženýring. Projekce, dodávka, montáž. Činnost: -realitní -stavebně-obchodní -prodej parcel -výstavba rodinných domů -výstavba bazénů -developerská.

Stavba - krby Montáž - sádrokartony Obkladačské práce Stavba a rekonstrukce - rodinné domy Drobné stavební práce - suhá výstavbarekonstrukce - koupelny - bytová jádra Rekonstrukce - koupelny

Stavební společnost - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov - pokládka zámkové dlažby - zateplování - fasády - demolice a zemní práce.

Stavba, výstavba: -průmyslové areály -obytné soubory -stavby občanského charakteru -rodinné domy na klíč -rekonstrukce -komunikace

Bytová výstavba a investice do nemovitostí.

Výstavba bytových a nebytových budov Silniční nákladní doprava

Kompletní služby ve stavebnictví. Činnost: - stavební - dodávky RD na klíč, zateplování budov, certifikát Zelená úsporám - projektová - projekty RD, projekty ZÚ - inženýrská činnost - stavební dozor pro investory. Prodej: - sanační omítky - TERRANOVA - tenkovrstvé omítky TERRANOVA - tepelné izolace - OSRIL, ISOVER, DEK.

Služby: - bezpečnostní agentura: - ostraha majetku, osob - stavební práce

Stavební firma, výstavba: - rodinné domy

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - komunikace - inženýrské sítě - rekonstrukce

Stavební činnost - výstavba domů - rekonstrukce budov - elektroinstalační práce - zateplování. Nákladní autodoprava. Půjčovna lešení a přívěsného jeřábu. Údržba budov - opravy technologických zařízení budov.

Činnost: - stavební projekce - kompletní stavební činnost - rekonstrukce bytů, domů

Stavební firma. Výstavba, oprava, rekonstrukce: - rodinné domy - chodníky, komunikace, parkoviště. Práce: - zemní, výkopové - ořezy a kácení stromů - autodoprava - práce vysokozdvižnými plošinami. Maloobchod, prodej: - písek, kamenivo - obrubníky - zámková dlažba.

Stavební firma: - výstavba rodinných domů, bytů - výstavba průmyslových hal - rekonstrukce budov Projekční činnost.

Naše firma nabízí stavby na klíč, rekonstrukci domů, zateplování fasád, terénní úpravy, ale také kamenické a klempířské práce, drobné rekonstrukce interiéru, vše dle přání zákazníka.

Prodej, montáž: - tepelné izolace

Stavební činnost - výstavba rodinných domů - rekonstrukce domů - dřevostavby - průmyslové stavby - zateplování budov.

Stavební firma GM - stavební práce. Stavba, výstavba, realizace: -komplexní stavební práce, zednické práce -stavby na klíč: -občanské, bytové -rodinné domky -průmyslové stavby -vodoinstalace -udržovací práce na stavbách -demolice -zateplování, zateplení budov, vnitřní a venkovní fasády -víceúčelová hřiště, hřiště s umělou ...