Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Hledáte spolehlivou stavební firmu, která se postará o výstavbu vašeho rodinného domu? Potom nám dovolte představit společnost KOVACHSTAV s.r.o., která se dlouholeté zkušenosti v oblasti stavebnictví. Zabýváme se výstavbou rodinných domů na klíč, ale i developerskými projekty. Disponujeme moderní techniku a zkušenými zaměstnanci.
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Naše rezidence V Lukách je místem, kde se snoubí moderní architektura s nadstandardní kvalitou a komfortem. Rezidence Vestec u Prahy je exkluzivním developerským projektem, který nabízí dokonalou kombinaci pohodlí, elegance a klidného prostředí v blízkosti přírody. Jsme vašim partnerem na cestě za vysněným bydlením.
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Nabízíme realizace staveb v oblasti bytového, občanského a průmyslového stavebnictví. Zajistíme dodávky technologií pro veřejné i privátní investory.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen - zednické práce - stavba krbů

Rekonstrukce, novostavby, realizace staveb, studie, projekty pro stavební povolení

Stavební a projekční kancelář: -inženýrská činnost -projektová činnost -provádění staveb -správa a údržba nemovitostí -realitní činnost.

Stavební činnost a rekonstrukce - výstavba rodinných domů - sádrokartonářské práce - fasády, zateplení - rekonstrukce bytových jader - obkladačské práce.

Služby: - správa a údržba nemovitostí - stavební dozor - projektové práce Stavební práce: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce bytů, domů

Stavba, výstavba: -rodinné domy -rekonstrukce Práce: -klempířství -pokrývačství -tesařství -zahradní úpravy -zednictví

Nabídka široké palety stavebních a zednických prací a činností pro okres Kolín, Nymburk, Kutná hora a širší okolí. Provádění výstavby rodinných domů jak zděných tak i dřevodomků. Kompletní rekonstrukce rodinných domů, bytů a bytových jader. Oškrábání a otloukání omítek, štukování, malířské práce apod. Dále nabídka zateplení domů, montáž ...

Revize a montáž elektrických instalací. Revize nářadí a spotřebičů. Výstavba rodinných domů. Průmyslové stavby. Rekonstrukce budov.

Generální dodavatel staveb - stavby na klíč.

Projektová a inženýrská činnost ve výstavbě. Realizace staveb.

Stavební firma - výstavba rodinných domů - rekonstrukce staveb - zateplování budov - zednické práce.

Společnosti SK-EKO Systems s.r.o. a SK-EKO Pardubice s.r.o. vznikly v roce 1995 a 1998. Společnost certifikována ISO 9001 a 14000 Ekologické likvidace: - speciální a nebezpečné odpady. Demoliční a stavební činnost. - likvidace technologických celků Provozování skládek inertních odpadů. Sběr, recyklace: - akumulátory, autobaterie, ...

Stavební firma FIMRstav s.r.o. se sídlem v Březové u Sokolova provádí kompletní stavební práce, včetně inženýrských sítí a zemních prací. Stavební práce, výstavba: - bytová i nebytová výstavba - stavební rekonstrukce, koupelny, bytová jádra - stavebně řemeslné práce - fasády - zemní práce - zednické práce - inženýrské sítě. V oboru ...

Služby: -stavby na klíč -rekonstrukce domů -zateplování.

Služby: -vnitrostátní autodoprava -správa budov -provádění staveb

Zemní a stavební práce: -zakládání staveb -pilotáž, mikropiložáží -zemní práce -rekonstrukcemi a budováním komunikací -stavby přípojek plynových, vodovodních, elektrických i jejich dálkových vedení -odbahnění (rekultivace) vodních ploch a toků -stavby bytových a průmyslových objektů -demolice staveb.

Služby: - zateplení objektů - rekonstrukce bytových jader - elektroinstalace - půdní vestavby - montáž sádrokartonu

Stavební firma - výstavba domů - průmyslové stavby - developerská činnost - rekonstrukce budov a historických objektů Stavebniny, prodej - stavební materiál

Stavební činnost - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov - demolice - zemní a výkopové práce - zednické práce - sádrokartonářské práce - úklidové práce - malířské práce. Prodej stavebního materiálu.

Stavební práce. Stavby na klíč, půdní vestavby, rekonstrukce, řešení vodoinstalace, výměna oken.

Stavební společnost - bytová výstavba - dodávka staveb - rekonstrukce a revitalizace budov - zemní a výkopové práce.