Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Hledáte spolehlivou stavební firmu, která se postará o výstavbu vašeho rodinného domu? Potom nám dovolte představit společnost KOVACHSTAV s.r.o., která se dlouholeté zkušenosti v oblasti stavebnictví. Zabýváme se výstavbou rodinných domů na klíč, ale i developerskými projekty. Disponujeme moderní techniku a zkušenými zaměstnanci.
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Naše rezidence V Lukách je místem, kde se snoubí moderní architektura s nadstandardní kvalitou a komfortem. Rezidence Vestec u Prahy je exkluzivním developerským projektem, který nabízí dokonalou kombinaci pohodlí, elegance a klidného prostředí v blízkosti přírody. Jsme vašim partnerem na cestě za vysněným bydlením.
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Stavby rodinných domů na klíč, rekonstrukce rodinných domů, zakládání staveb, základy, malby, nátěry, demolice, zemní, bourací práce, stavební údržba, průmyslových objektů.

Stavební činnost. Stěhování. Nákladní autodoprava.

Výškové práce, stavební činnost - nová bytová výstavba - rekonstrukce budov - izolace a zateplování - klempířské, pokrývačské a tesařské práce.

Realitní a inženýrská činnost. Oceňování nemovitostí a dozor staveb. Opravy a údržby bytového fondu. Opravy a rekonstrukce nebytových objektů. Bytová výstavba.

Stavba, výstavba, rekonstrukce: -domy na klíč

Stavební firma: -realizace staveb na klíč -výstavba rodinných domů -nebytová výstavba -rekonstrukce staveb -přestavby bytových jader

Společnost Sun Company s.r.o. je dodavatelem služeb v oblasti stavební činnosti, renovace a zateplování budov, suché výstavby, dokončovacích prací ve stavebnictví.

Stavební společnost. Provádíme stavby od projektu po jejich realizaci. Objem našich zakázek je širokospektrální a zahrnuje: - rekonstrukce bytových i nebytových prostorů - novostavby a půdní vestavby - zateplování - elektroinstalace - revize elektro a hromosvodů - úklidové služby

Stavební firma provádějící: -Pozemní stavby. -Dopravní stavby. -Inženýrské sítě. -Průmyslová výstavba. -Demoliční práce, likvidace stavebního odpadu.

Naše společnost provádí výstavby rodinných domů a staveb, rekonstrukce domů i bytů, koupelen a bytových jader. Stavební práce provádíme v Praze, v středočeském a jihočeském kraji. Dále nabízíme komplexní sortiment: - stavebních, obkladačských, zednických, topenářských, zámečnických, malířských a natěračských prací včetně ...

Stavební firma, výstavba: - RD na klíč - stavby občanské, bytové, průmyslové - rekonstrukce Inženýrská činnost Služby: - odhady nemovitostí

Pozemní stavitelství - nová bytová výstavba - nebytová výstavba - budovy pro průmysl - zemní práce - přípojky vodovodní, elektrické, kanalizační a plynové.

Stavební firma. Stavba, výstavba, realizace: -stavby: -bytové, občanské, průmyslové -na klíč -rodinné domky, domy -rekonstrukce.

Stavební společnost - výstavba rodinných domů - revitalizace panelových bytů - rekonstrukce bytových jednotek - výstavba víceúčelových hřišť a sportovišť.

Stavební firma: -provádění staveb, jejich změn a odstraňování -činnost technických poradců v oblasti stavebnictví a architektury -projektová činnost ve výstavbě.

Společnost ESCAPA GROUP, s.r.o., zajišťuje přípravu a realizaci projektů výstavby rodinných domů, s cílem naplnit představu našich zákazníků, o jejich budoucím domově.

Stavební firma: - stavby na klíč - rekonstrukce budov - rekonstrukce bytových jader - zateplení fasád - topenářské práce

Stavební firma, stavby: - kompletní dodávka staveb - rodinné domy na klíč - sádrokartonové konstrukce - rekonstrukce staveb - půdní vestavby - instalatérské práce - zámkové dlažby - vypracování rozpočtové dokumentace - zemní a bourací práce - zateplování budov - zámečnické práce - plastová okna - odborné vedení staveb.

Zednické práce. Rekonstrukce, výstavba rodinných domů. Rekonstrukce bytových jader, koupelen.

Zemní práce - hloubené vykopávky jámy, rýhy, šachty - odkopávky a prokopávky - urovnání a hutnění terénu. Rekonstrukce, výstavba - rodinné a bytové domy - byty. Strojní obrábění kovů - frézování. - svářečské práce. Kovovýroba, zámečnické práce. Rostlinná výroba.

Stavební firma - komplexní provádění pozemních staveb a rekonstrukcí. Kamenické práce: -přírodní kámen -konglomerovaný kámen -dlažby -obklady -parapety -schody. Zpracování kamene: -mramor -žula -pískovec -konglomerovaný kámen.