Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Hledáte spolehlivou stavební firmu, která se postará o výstavbu vašeho rodinného domu? Potom nám dovolte představit společnost KOVACHSTAV s.r.o., která se dlouholeté zkušenosti v oblasti stavebnictví. Zabýváme se výstavbou rodinných domů na klíč, ale i developerskými projekty. Disponujeme moderní techniku a zkušenými zaměstnanci.
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Naše rezidence V Lukách je místem, kde se snoubí moderní architektura s nadstandardní kvalitou a komfortem. Rezidence Vestec u Prahy je exkluzivním developerským projektem, který nabízí dokonalou kombinaci pohodlí, elegance a klidného prostředí v blízkosti přírody. Jsme vašim partnerem na cestě za vysněným bydlením.
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Stavební práce, projektování: -novostavby -rekonstrukce -půdní vestavby -přístavby, nástavby -instalatérské práce.

Stavba, výstavba: -bytová -občanská -průmyslová

stavební práce: - projekty – vytvoříme vám vhodný projekt, jak při výstavbě nového objektu, tak při rekonstrukci; kompletní projektová činnost ve výstavbě, zpracování projektové dokumentace - výstavba a rekonstrukce – průmyslové, výrobní a skladové objekty, čistírny odpadních vod, stravovací zařízení, rodinné domy, zdravotnická zařízení, ...

Služby: - stavby na klíč - novostavby - rekonstrukce - půdní vestavby - kompletní zateplení fasád

Výstavba a rekonstrukce: - obytných a provozních budov - areálů, obchodní centra, supermarkety, sklady, hotely - komplexů - byty, obchody, kanceláře, banky. Rekonstrukce a dostavby objektů výrobního charakteru: - průmyslové celky - ocelové a prefabrikované haly - výrobní a skladovací areály - trafostanice.

Recyklace stavebních odpadů - stavební suť, stavební odpad - materiál z demolic vozovek - drcení kamenů v lomech - recyklace drážních štěrků. Stavební činnost - zemní práce - rekonstrukce vozovek a komunikací - výstavba pozemních objektů - demolice. Drcení a třídění nerostných surovin v lomech.

Stavební činnost - dopravní stavby - výstavba rodinných domů - projektová dokumentace - zateplování budov - vodoinstalční práce - topenářské práce - plynoinstalační práce - sanace - bourací práce. Pronájem stavební mechanizace. Realitní činnost, pronájem nebytových prostor.

Práce: - topenářské - vodoinstalační - plynařské - elektroinstalace Stavební činnost.

Stavební firma - realizace staveb - dřevostavby, roubenky - rekonstrukce budov. Velkoobchod a maloobchod se stavebním materiálem. Dodávka, montáž - plastová, dřevěná a hliníková okna - žaluzie.

Stavební práce, výstavba domů na klíč a rekonstrukce.

Výstavba: - rodinných domů Jeřábnické práce: - autojeřáb TATRA AD20T

Výstavba a rekonstrukce rodinných domů a komerčních objektů.

Stavební práce, výstavba: - rodinné domy - zateplení budov

Stavební činnost, výstavba: - dřevostavby - rodinné domy - nebytová výstavba Prodej, montáž: - voděodolné a termoizolační panely IsoBouw

Stavby rodinných domů na klíč, kompletní rekonstrukce a zateplení fasád.

Stavby na klíč, zemní práce, projekce a statika.

Stavba, výstavba: -bytové stavby -rodinné domy -průmyslové stavby -rekonstrukce -izolační práce

Práce, služby: - stavební společnost

Stavebniny: - zdící materiály - omítky - sádrokartonové systémy - fasády - veškeré izolace, dlažby, obklady, sanitární vybavení, stavební chemie Stavební činnost: - stavby RD - stavby na klíč - rekonstrukce - koupelny - zateplování - dřevostavby

Stavební firma - realizace staveb - výstavba rodinných domů, průmyslových staveb - rekonstrukce budov - zateplování objektů - montáž keramických obkladů a dlažeb.

Stavba, výstavba, rekonstrukce: -průmyslové stavby -zemědělské stavby -občasnské stavby -bytové domy -dopravní stavby -inženýrské stavby

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce - průmyslové a inženýrské stavby Řemesla: - tesař - klempíř, pokrývač - truhlář - zámečník - malíř a natěrač - sádrokartonář