Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Hledáte spolehlivou stavební firmu, která se postará o výstavbu vašeho rodinného domu? Potom nám dovolte představit společnost KOVACHSTAV s.r.o., která se dlouholeté zkušenosti v oblasti stavebnictví. Zabýváme se výstavbou rodinných domů na klíč, ale i developerskými projekty. Disponujeme moderní techniku a zkušenými zaměstnanci.
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Naše rezidence V Lukách je místem, kde se snoubí moderní architektura s nadstandardní kvalitou a komfortem. Rezidence Vestec u Prahy je exkluzivním developerským projektem, který nabízí dokonalou kombinaci pohodlí, elegance a klidného prostředí v blízkosti přírody. Jsme vašim partnerem na cestě za vysněným bydlením.
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Výstavba, realizace - stavby - stavební činnost

Nová bytová výstavba Výstavba rodinných domů na klíč Pasivní, nízkoenergetické rodinné domy

Služby: -inženýrská činnost -projektování staveb -technický dozor stavby -realizace staveb

Činnost: - stavební práce - monolitické železobetonové konstrukce - revitalizace budov - nákladní autodoprava

Realitní kancelář. Správa a údržba nemovitostí. Služby: - ekonomické a organizační poradenství. Stavební práce. Inženýrské služby.

Práce, řemesla: -výstavba rodinných domů na klíč -dlaždičské a obkladačské práce -výstavbu plotů z KB bloků -zemní práce -rekonstrukce -bourací práce -podlahářské práce Služby: -autodoprava nákladní Maloobchod, prodej, dodávka -stavební materiály, -beton Pronájem, půjčovna -stavební stroje -kontejnery na sutě ...

Zednictví +instalatérství

Služby: - stavební projekce - inženýring Stavební činnost: - pozemní stavby - rekonstrukce - zemní práce

Zemní práce, skrývky ornice. Zakládání a provádění staveb a demolice. Deponie a prodej sypkých materiálů. Kontejnerová doprava. Autodoprava. Odvoz a následná likvidace suti.

Výstavba: -rodinné domy. Práce: -zateplení fasád.

Výstavba a rekonstrukce domů a bytů. Zednické práce.

Výstavba - rodinné domy na klíč - nebydové budovy Rekonstrukce budov Půdní vestavby a nástavby Rekonstrukce bytových jader Zemní práce Sádrokartonářské práce Demolice

Práce: -vodoinstalatérské. -topenářské. -plynařské. -rekonstrukce bytových jader. -výstavba rodinných domů.

Stavební firma, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen - sádrokartonářské práce - krby

Stavební práce: -výstavba rodinných domů. -základové desky. -hrubé stavby domů. -rekonstrukce domů. -zateplení budov. -půdní vestavby. -pokrývačské práce. -elektroinstalační práce. -pokládka zámkové dlažby. -montáž oplocení. -betonové oplocení.

Autojeřábnické práce Zateplení - fasády Demolice Zakládání - desky pro domy Zemní a výkopové práce Obklady - dlažby Kompletní stavební práce - novostavby, rekonstrukce, výstavba - rodinné domy Rekonstrukce - bytová jádra

Stavební firma. Stavba, výstavba, realizace, provádění, montáž, developerská činnost: - stavby na klíč - hrubé stavby - monolitické konstrukce

Stavební firma. Výstavba, realizace, stavební práce, montáže: -stavby na klíč -monolitické konstrukce -opěrné zdi -zateplování -hydroizolace -obklady, dlažby Provádíme: -průmyslovou výstavbu -komunální a bytovou výstavbu -ekologické stavby -inženýrské stavby -rekonstrukce staveb.