Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Hledáte spolehlivou stavební firmu, která se postará o výstavbu vašeho rodinného domu? Potom nám dovolte představit společnost KOVACHSTAV s.r.o., která se dlouholeté zkušenosti v oblasti stavebnictví. Zabýváme se výstavbou rodinných domů na klíč, ale i developerskými projekty. Disponujeme moderní techniku a zkušenými zaměstnanci.
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Naše rezidence V Lukách je místem, kde se snoubí moderní architektura s nadstandardní kvalitou a komfortem. Rezidence Vestec u Prahy je exkluzivním developerským projektem, který nabízí dokonalou kombinaci pohodlí, elegance a klidného prostředí v blízkosti přírody. Jsme vašim partnerem na cestě za vysněným bydlením.
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Provádění staveb a rekonstrukcí domů a bytů včetně projektu.

Stavební firma, výstavba: - občanské a bytové stavby - revitalizace panelových domů - rekonstrukce koupelen - rekonstrukce bytového fondu - voda, topení, plyn. Zelená úsporám. Zateplování.

Projekce gastro, stavební, projekční a kompletní zpracování žádostí dotací ZELENÁ ÚSPORÁM. Prodej a eshop: (www.gastrotech.cz) -gastronomické zařízení -obchodní zařízení -vybavení restaurací, kuchyní.

Satelitní a anténní technika - sazba 500, - Kč za příjezd + 250 hod Elektroinstalační práce - revize elektro - elektroinstalace staveb vše ( včetně inteligentních domů ) i hromosvod - zabezpečovácí systémy - kamerové systémy Výstavba RD na klíč.

Stavby rodinných domů, rekonstrukce, Bytová jádra, zateplování budov.

Stavební společnost. Stavební činnost: - stavební projekce, projektová dokumentace staveb - stavby na klíč - rodinné domy, bytové domy, občanské a průmyslové stavby - komplexní realizace staveb - zhotovitel zděných staveb, prováděných systémem suchého zdění - zateplování - stavební práce se zaměřením na pasivní rodinné domy.

Činnost: - projektová dokumentace - dřevostavby - zděné stavby - foukaná izolace - dotace zelená úsporám

Stavební činnost, dodávky, rekonstrukce, modernizace, adaptace, demolice: -pozemní stavitelství -novostavby, rekonstrukce občanských a bytových staveb -stavby na klíč -stavby a rekonstrukce rodinných domů -bytové -občanské-rodinné domy -hrubé stavby -venkovní úpravy -zateplovací systémy -fasády, obklady, dlažby ...

Předmětem podnikání je především provádění staveb a inženýrská činnost.Přičemž většina činnosti směřuje k zajišťování kompletního servisu výstavby od inženýrské činnosti, vlastní výstavby nemovitosti a kontrolingu kvality prováděných prací.

Stavební firma: - stavby na klíč - rodinné domy - výměna plastových oken - sanace panelových domů - rekonstrukce bytových jader a interiérů - zateplování fasád. Zelená úsporám.

Stavební činnost. Provádění staveb včetně jejich změn, udržovacích prací a jejich odstraňování. Stavby: -inženýrské -bytové -občanské -rodinné domy na klíč. Rekonstrukce: -stavby -koupelen. Zemní práce. Opravy staveb.

Projekční, stavební a obchodní firma: - realizaci staveb na klíč i výstavba dle individuálních projektů - rodinné domy 370 typových řešení - domy bytové - objekty pro podnikání - rekonstrukce - půdní vestavby - dozory staveb - stavební povolení - projekty pozemních staveb a čističek odpadních vod - plastová okna FEN ...

Stavební firma, výstavba: - rodinné domy na klíč - rekonstrukce bytových jader - oprava a sanace balkónů - zateplování fasád - půdní vestavby - rekonstrukce elektroinstalace - chodníky, odstavné plochy.

Stavby a výstavby: - rodinných, bytových a řadových domů.

Zajištění stavby od projektu, stavebního povolení, vlastní stavby až po kolaudaci.

Výstavba bytových a nebytových budov - profesní, vědecké a technické činnosti.

Stavební práce: - stavby na klíč - rekonstrukce objektů - zateplení a opravy fasád - zemní práce.

Stavební práce, regenerace bytových domů, zateplení. Stavební firma.

Veškerá stavební činnost: -novostavby -rekonstrukce -půdní vestavby. Inženýrská činnost: -stavební dozor -zajištění stavebního povolení. Projektování. Projektování počítačem. Zajištění stavebních prací. Kompletní projektová dokumentace. Realitní činnost: -kompletní služby, nemovitosti. Pronájem systémového lešení. Kopírovaní: ...

Stavební firma, stavby, práce: -občanská výstavba -průmyslová výstavba -zemědělská výstavba -truhlárna. Půjčovna Choceň: -nářadí, stroje, lešení, bednění. Pronájem chat v Krkonoších Hotel Marilyn Choceň -ubytování, solná jeskyně

Stavební firma: - novostavby, rekonstrukce rodinné domy - montáž sádrokartonů - zateplení objektů - elektroinstalace - bourací a výkopové práce - klempířské a tesařské práce - zemní práce - stavebniny - fasádní studio

- rekonstrukce a opravy budov - různí stavební řemesla - stavební instalace - realitní činnost, správa a údržba nemovitostí - pronájem a půjčování věcí movitých