Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Hledáte spolehlivou stavební firmu, která se postará o výstavbu vašeho rodinného domu? Potom nám dovolte představit společnost KOVACHSTAV s.r.o., která se dlouholeté zkušenosti v oblasti stavebnictví. Zabýváme se výstavbou rodinných domů na klíč, ale i developerskými projekty. Disponujeme moderní techniku a zkušenými zaměstnanci.
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Naše rezidence V Lukách je místem, kde se snoubí moderní architektura s nadstandardní kvalitou a komfortem. Rezidence Vestec u Prahy je exkluzivním developerským projektem, který nabízí dokonalou kombinaci pohodlí, elegance a klidného prostředí v blízkosti přírody. Jsme vašim partnerem na cestě za vysněným bydlením.
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Stavební firma: - pozemní stavby.

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti

Realizace: - stavby - rekonstrukce domů, bytů, průmyslových objektů.

Stavební a obchodní společnost. Název společnosti vznikl z prvních písmen hlavního podnikatelského záměru společnosti, a to: Nátěry, Izolace, Pokrývačství, Obchod, Služby. Firma NIPOS s.r.o. je schopna pro Vás provádět tyto činnosti: - provádění staveb, jejich změn a odstraňování - řešení problematiky veškerých izolací proti vodě - ...

Tesařské práce Zateplování - rodinné domy Veškerá stavební činnost - rekonstrukce rodinných domů - půdní vestavby Klempířské práce Pokrývačské práce.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti

Stavby na klíč. Běžné údržbářské opravy bytových a nebytových prostor. Práce: -zednické -elektroinstalační -zámečnické -vodoinstalační -topenářské -truhlářské. Prodej a servis: -kotle na dřevoplyn.

Stavební firma: základy a zakládání staveb hrubé stavby přístavby, nástavby a vestavby rekonstrukce bytových jader půdní vestavby izolace fasády a nátěry.

Stavební firma Topas - služby: -generální dodávky staveb -stavby na klíč -rodinné domky na klíč -rekonstrukce -půdní vestavby -stavební práce -montáž sádrokartonů -odstavné plochy -parkoviště -chodníky, komunikace -zámková dlažba -betonová dlažba -venkovní dlažba -malířské práce -natěračské práce. Dodávka a ...

Stavební firma: -výstavba rodinných a bytových domů -rekonstrukce objektů včetně památkových a inženýrských staveb.

Elektroinstalační práce Zateplování fasád Obkladačské práce - dlaždičské práce - podlahářské práce Stavební firma - domy na klíč Zednické práce Vodoinstalační práce

STAVBY NA KLÍČ -bytové i rodinné domy -výrobní haly -vodohospodářské stavby -rekonstrukce objektů -zemní práce -inženýrské sítě -nákladní doprava -výroba z plastů ( nádrže, septiky, vodoměrné šachty, bazény )

Stavební práce, stavebnictví: -realizace staveb, rekonstrukce budov -půdní vestavby, zateplování budov -nátěry fasád -obkladačské práce -zámkové dlažby -dekorační omítky -sanační omítky.

Stavební a realitní společnost. Stavební činnost: - výstavba a rekonstrukce rodinných domů - rekonstrukce bytových jader - výkopové práce, úprava zeminy - podbití podhledů - zateplení domů - obkladačské práce - zednické práce - sádrokartonářské práce.

Výstavba: - podnikatelské objekty - rodinné domy - netypické stavby - rekonstrukce objektů. Zahradní architektura.

Stavební firma. Výstavba pozemních a inženýrských staveb. Služby: - stavba a rekonstrukce vodohospodářských staveb - liniové stavby - vodovody, plynovody, kanalizace, telefonní a elektro kabeláže - stavby výrobních a administrativních objektů a jejich rekonstrukce - chodníky a parkoviště - čističky, žumpy, mosty a meliorace - ...

Stavební práce. Výstavba, rekonstrukce: - průmyslové objekty - objekty občanské vybavenosti - domy a byty. Stavební údržba. Opravy a rekonstrukce: - interiéry.

Stavební společnost: -rekonstrukce budov, domů -bytových jader -stavby na klíč-včetně projekce -zateplovací fasády -obklady, dlažby -sádrokartony -půdní vestavby apod

Stavební firma, provádění staveb na klíč, dodávky a montáže oken (plastová, EURO, AL). Rekonstrukce, revitalizace. Zemní práce, demolice. Pronájem věžových jeřábů.

Pozemní stavby: - stavba bytových domů - novostavby a rekonstrukce budov - střešní nadstavby - půdní vestavby - rodinné domy - rekonstrukce bytu - zateplení fasád - sádrokartonové stěny - sádrokartonové podhledy stropů.

Výrobce, výroba: - zděné rodinné domy na klíč, každoročně realizuje a předává svým klientům v České republice a na Slovensku přes 300 domů. Služby: - příprava individuálního projektu - vyřízení stavebního povolení - zajištění nejvhodnějšího financování - realizace stavby.

Stavební firma Václava Panáčka působí na trhu stavebnictví od roku 1995 a v roce 2008 došlo k transformaci na ZEDEX Panáček s.r.o. Stavební práce: - přípravné a dokončovací stavební práce - stavba, výstavba rodinných domů na klíč - zateplování fasád domů, rodinných domů - střešní vazby, altány, pergoly, zahradní domky - rekonstrukce ...