Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Naše rezidence V Lukách je místem, kde se snoubí moderní architektura s nadstandardní kvalitou a komfortem. Rezidence Vestec u Prahy je exkluzivním developerským projektem, který nabízí dokonalou kombinaci pohodlí, elegance a klidného prostředí v blízkosti přírody. Jsme vašim partnerem na cestě za vysněným bydlením.
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Hledáte spolehlivou stavební firmu, která se postará o výstavbu vašeho rodinného domu? Potom nám dovolte představit společnost KOVACHSTAV s.r.o., která se dlouholeté zkušenosti v oblasti stavebnictví. Zabýváme se výstavbou rodinných domů na klíč, ale i developerskými projekty. Disponujeme moderní techniku a zkušenými zaměstnanci.
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Nabízíme stavebnicový systém výstavby rodinného domu. stavebnicový systém rodinného domu s krátkou dobou výstavby, příznivou cenou a vysokou užitnou hodnotou.

MA-KU - Stavební a obchodní společnost - stavební firma.

Zateplování fasád. Prodej stavebních materiálů Pokládka zámkové dlažby. Stavba rodinných domů na klíč.

Stavební firma, výstavba: - specializace na provádění vysoce odborných staveb - zajištění nemovitostí s narušenou statikou - rodinné domy na klíč - komerční budovy - rekonstrukce.

Provádíme služby v oblasti suchého stavebnictví.

Stavební firma, stavebniny, půjčovna, půjčování nářadí. Prodejna stavebního materiálu: -prašné zboží -stavební chemie -hrubé/ pozemní stavby -střešní okna -izolační materiály -železo, ocel -stavební nářadí -keramické obklady a dlažby.

Naše stavební firma nabízí stavební práce, výstavba rodinných domů, ošetřování fasád proti sprejerům na bázi nanotechnologie, rekonstrukce bytů a bytových jader i půdní vestavby, včetně zateplování domů a opravy fasád, montáž euro oken, dveří, terénní a drenážní práce, obklady, dlažby, chodníky.

Stavební činnost. Práce: Výstavba: - vodovody - kanalizace - produktovody, včetně plynu - skládky Stavby: - vodárenské - průmyslové - pozemní - inženýrské - hydrotechnické

Stavební firma Brno. Rekonstrukce, novostavby, sanace vlhkého zdiva: -půdní vestavby -rodinné domy -hrubé stavby -podřezání zdiva -anhydritové podlahy. Autodoprava kontejnerová. Zemní práce UNC 750. Realitní činnost.

Stavební práce, stavební činnost. Výstavba rodinných, bytových a administrativních domů. Novostavby na klíč. Rekonstrukce bytových a nebytových prostor. Rekonstrukce a opravy fasád: -zateplování fasád vč. izolací a nátěrů. Střechy sedlové i ploché: -realizace -rekonstrukce a sanace poškozených. Půdní vestavby: -včetně zateplení ...

Malířské práce - dekorativní malby - benátské štuky Montáže - krby Obkladačské prácepokládka - dlažby Rekonstrukce - rodinné domy Zednické práce - stavební dokončovací prácerekonstrukce - bytová jádra

Stavební firma: -zajištění a provedení projektové dokumentace, projekce -výstavba půdních bytů -rodinné domy -stavby na klíč vč.instalace -rekonstrukce -menší průmyslové objekty. Sanační práce: -historické i jiné objekty -veškeré výrobky MAPEI Itálie. Půjčovna, půjčování stavení stroje a zařízení: -lešení -bednění ...

Stavební činnost: - rodinné domy na klíč - výstavba zděných rodinných domů na klíč a hrubých staveb - atypické rodinné domy.

Stavební firma: -výstavba RD -novostavby -rekonstrukce, půdní vestavby a nástavby -výměna oken a dveří, stavební výplně -rekonstrukce střech, výměna krytiny (BRAMAC, Tondach a jiné) -pokrývačské práce -klempířské práce (žlaby, svody, oplechování, celoplechové střechy, měď, titanzinek, pozink) -tesařské práce (krovy, impregnace ...

Dodáváme nízkoenergetické rodinné domy v pasivním standardu. Pomocí konfigurátoru domu si můžete doprojektovat váš dům. Garantované vlastnosti: termoizolační, protipožární, akustické, mikroklima. Garance až 30 let, vysoká životnost.

Stavební činnost: - průmyslové, bytové elektroinstalace - zemní práce - rodinné domy na klíč.

České dřevěné domy od společnosti Ecoholzhaus. Ekologické dřevostavby na klíč jsou dostupným a rychlým řešením vašeho bydlení. Levné dřevostavby různých druhů a stylů již od 1 milionu korun.

Stavební společnost. Práce: -veškeré stavební -malířské a natěračské -renovace koupelen (zděné, ABITIBI) -zateplování budov -interiérové úpravy, obklady -výkopové práce -pokládka dlažby. Pronájem: -prodejna -kanceláře -výrobní prostory -prodej stavebnin -dodávka stavební práce na klíč -autodoprava. Sídlo: Korunní ...

Stavební společnost: -výstavba nových bytových jednotek, rodinných domů -realizace staveb na klíč -opravy, celkové rekonstrukce -nástavby, přístavby -výstavba průmyslových objektů -opěrných zdí, protihlukové stěny -zpevěných ploch, inženýrské sítě. - zemní práce - zateplení staveb Veškeré tyto práce provádíme na celém území ...

Stavební firma. Veškeré stavební práce. Výstavba, realizace: - rodinné domy - kancelářské budovy - průmyslové objekty - kabelovody, horkovody Rekonstrukce budov. Projekční činnost ve stavebnictví, projekce. Inženýrská činnost v investiční výstavbě.

Stavební firma JOMISTAV zajišťuje střechy, fasády, dřevostavby i projekce. Půjčujeme lešení a poskytujeme poradenskou činnost ve stavebnictví.

Stavební práce: -rekonstrukce bytů a budov -novostavby -sádrokartony -zateplování fasád -elektroinstalace -elektromontáže -zemní práce UNC.

Poskytování služeb v oblasti stavebnictví a dodávek technologických celků pro čištění odpadních vod. Zemní práce, stavební činnost. Sluneční elektrárna.

Stavební společnost, vodohospodářské stavby: -kompletní výstavba: -vodovody, úpravny vody, vodojemy, kanalizační systém čistírny odpadních vod -dodávky a montáže rozvodů tepla, kolektory -výstavba: -komunikace, parkovišťe a odstavné plochy -úpravy toků a hrází na tocích, včetně objektů a nádrží, -hrubé terénní úpravy ...