Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Hledáte spolehlivou stavební firmu, která se postará o výstavbu vašeho rodinného domu? Potom nám dovolte představit společnost KOVACHSTAV s.r.o., která se dlouholeté zkušenosti v oblasti stavebnictví. Zabýváme se výstavbou rodinných domů na klíč, ale i developerskými projekty. Disponujeme moderní techniku a zkušenými zaměstnanci.
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Naše rezidence V Lukách je místem, kde se snoubí moderní architektura s nadstandardní kvalitou a komfortem. Rezidence Vestec u Prahy je exkluzivním developerským projektem, který nabízí dokonalou kombinaci pohodlí, elegance a klidného prostředí v blízkosti přírody. Jsme vašim partnerem na cestě za vysněným bydlením.
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Provádíme: - revitalizace budov a domů - tepelná čerpadla - zelená úsporám - rekuperce - stavba bytových domů - projekční činnost a inženýring.

Stavební činnost. Projekce, inženýrská činnost, stavby na klíč, rekonstrukce, adaptace: -rodinné domy -půdní vestavby, nadstavby -sádrokartonové konstrukce -koupelny, bytové jádro -obklady, dlažba -zateplovací fasády -zakládání staveb -statické posudky -tesařské, pokrývačské práce -oplocení objektů. Maloobchod, prodej, ...

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Projektová činnost ve výstavbě

Stavební činnost - výstavba průmyslových objektů - výstavba občanských staveb - technické zařízení budov - zpevněné plochy Projekční činnost - dokumentace pro vydání rozhodnutí o umístění stavby nebo zařízení, o změně využití území, o změně vlivu užívání stavby - dokumentace pro vydání územního rozhodnutí a stavebního povolení ...

Stavební práce: - stavby rodinných domů na klíč - rekonstrukce domů, bytů, koupelen - stavby plotů - obkládání kamenem - krby, kuchyňské desky, domy, ploty - zateplení rodinných domů - zednické práce - obkládačské práce - renovace bytových jader - zedník, obkladač.

Zednictví Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Realitní kancelář: prodej, výkup bytů a nemovitostí. Stavební činnost: komplexní stavební činnost výstavba RD a bytů na klíč včetně zajištění pozemků rekonstrukce bytů a bytových jader zpracování projektové dokumentace pro provádění staveb inženýrská a poradenská činnost ve stavebnictví.

Malířské práce Elektroinstalační práce Topenářské práce Montáž - kuchyně Bourací práce Sádrokartonářské práce Pokládka - dřevěné a laminátové plovoucí podlahy - obklady Stavební firma - kompletní rekostrukce a opravy bytů, rodinných domů, kanceláří Zednické práce - štukatérské práce Vodoinstalační práce

Dodávka a montáž - výtahy Elektroinstalační práce Plynoinstalační práce Instalace, montáž - solární zařízení Topenářské práce Zateplování budov a fasád Stavba - ploty - oplocení Demolice Pokládka - zámková dlažba Realizace staveb - půdní vestavbystavba - rodinné domy na klíč - nízkoenergetické stavby

provádíme: - stavby rodinných domů - montáž sádrokartonu - zateplovací fasády - veškeré stavby

Činnost společnosti: - výstavba rodinných domů na klíč - rekonstrukce domů, bytů, objektů - realizace půdních vestaveb - výstavba menších nebytových staveb - administrativních budov - provozních objektů - skladových hal.

Služby: -veškeré zednické práce -novostavby -rekonstrukce staveb, - půdní vestavby -hrubé stavby -zateplování fasád -minerální vata, polystyren, strojní omítka -fasády, lešení -šlechtěné omítky -zateplování -betony a lité betony -sádrokartonářské práce -strojní omítky -keramické dlažby a obklady -kompletní ...

Stavební práce, stavební činnost, stavební práce, zednické práce, zedník, obkladačské práce, obkladač, sádrokartony, sádrokartonář. Krby-výstavba krbů.

Činnost: - stavební práce - rekonstrukce staveb - rekonstrukce bytových jader - rodinné domy na klíč - zateplení budov - půdní vestavby a nástavby - bytova jádra - vyřezávání nosných panelů.

Výroba nástrojů a nářadí. Nabídka pozemního a inženýrského stavitelství.

Výstavba pozemních a inženýrských staveb.

Kompletní stavební práce.

Firma H-Building provádí kompletní stavební činnost. Nabízíme zajištění Vaší stavby od samého začátku, od projektové dokumentace, provedení samotné stavby až po úplné dokončení a uvedení do užívání. Ať už se jedná o drobnou stavební úpravu nebo velkou komerční výstavbu.

Stavební a obchodní společnost. Provádění staveb vč. inženýrských a současně správou a údržbou nemovitostí

Provádění: - monolitické stavby. Výstavba: - bytové domy - rodinné domy - průmyslové objekty.