Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Naše rezidence V Lukách je místem, kde se snoubí moderní architektura s nadstandardní kvalitou a komfortem. Rezidence Vestec u Prahy je exkluzivním developerským projektem, který nabízí dokonalou kombinaci pohodlí, elegance a klidného prostředí v blízkosti přírody. Jsme vašim partnerem na cestě za vysněným bydlením.
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Hledáte spolehlivou stavební firmu, která se postará o výstavbu vašeho rodinného domu? Potom nám dovolte představit společnost KOVACHSTAV s.r.o., která se dlouholeté zkušenosti v oblasti stavebnictví. Zabýváme se výstavbou rodinných domů na klíč, ale i developerskými projekty. Disponujeme moderní techniku a zkušenými zaměstnanci.
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Stavební a obchodní společnost: -stavební činnost, firma -výstavba, stavba, stavby na klíč -vestavby, nástavby, rekonstrukce -rodinný, bytový dům, rodinné, bytové domy -průmyslový objekt, průmyslové objekty -inženýrská činnost. Průmyslová zóna-Kapřiska.

Projektová činnost ve stavebnictví - stavební projekty, dokumentace. Realizace, výstavba: - občanské stavby. Rekonstrukce, přestavby. Zprostředkování obchodu a služeb.

Stavební firma. Realizace: - rodinné domy na klíč - základové desky, hrubé stavby včetně střechy - zahrady - opěrné zdi - oplocení - dlažby. Rekonstrukce, modernizace, přestavby: - rodinné domy - byty, bytová jádra. Projektová činnost ve stavebnictví. Stavební projekty rodinných domů a drobných staveb pro ohlášení a ...

Práce, prodej: -stavební společnost -pasivní domy -dřevěné panely -nástroje -doplňky pro truhláře.

Chcete stavět a hledáte spolehlivého a zkušeného partnera? Jste majitelem hotelu nebo historické budovy a potřebujete rekonstruovat? Stavební firma KRAK-CHEM Sp. z o.o. byla založena roku 2003 skupinou špičkových odborníků a inženýrů s mnohaletou praxí. Zabýváme se projektováním, výstavbou a rekonstrukcemi pozemních a inženýrských staveb, včetně ...

Stavební firma: -provádění staveb včetně jejich změn -udržovací práce -projektová činnost -investorská a inženýrská činnost.

Prodej - rodinné domy - byty Výstavba - rodinné domy - byty.

Realizace, výstavba: - občanské, bytové stavby, rodinné domy na klíč. Rekonstrukce, přestavby. Kompletní stavební práce.

Přípravné i dokončovací stavební práce. Projektování pozemkových úprav. Realizace, výstavba: - stavby, rodinné domy na klíč - půdní vestavby. Práce: - obkladačské, obklady, dlažby - tesařské, tesařství - pokrývačské, pokrývačství. Zateplování, tepelné izolace: - fasády rodinných domů. Služby: - stavební dozor.

Stavební firma. Realizace, výstavba: - rodinných domů na klíč - průmyslové objekty. Rekonstrukce, přestavby: - byty, bytová jádra, bytové interiéry - rodinné domy - kanceláře - půdní prostory - vestavby. Služby: - stavební dozor, dozorování staveb. Příprava projektové dokumentace

Stavební firma. Výstavba, rekonstrukce: - občanské stavby - rodinné domy - inženýrské sítě. Rekonstrukce, přestavby: - byty, bytová jádra Zateplení fasády domu. Práce: - zemní a výkopové - bourací a demoliční - údržba komunikací - malířské a natěračské, malby a nátěry. Montáže, opravy: - rozvody potrubí, potrubní systémy ...

Hutní materiál: -válcované profily I, U, L -tenkostěnné profily - jekly -tyče ploché, kruhové -trubky černé, pozinkované, fitinky -plechy černé, pozinkované, hlinikové -spojovací materiál, kotevní prvky. Provádění staveb: -bytové, občanské -průmyslové. Projektování, revize: -elektrických zařízení -kotlů, tlakových nádob.

STAVEBNĚ INŽENÝRSKÁ A PROJEKČNÍ SPOLEČNOST. Stavební práce. Stavební firma. Realizace, rekonstrukce, přestavby - rodinné domy. Projektová činnost ve stavebnictví. Inženýrská činnost v investiční výstavbě. Služby: - koordinátora BOZP na staveništi - poradenství v oblasti ochrany veřejného zdraví - příprava žádosti o podporu v rámci ...

Investiční činnost v oblasti nemovitostí. Zprostředkování - prodej, pronájem: - rodinné domy -byty. Výstavba rodinných domů na klíč a inženýrských sítí. Zasíťování stavebních pozemků v různých lokalitách. Vlastník dceřiných společností spojených s realitní a stavební činností, popř. se správou našich nemovitostí.

Výstavba, stavba, realizace: - obytné domy - obchodní centra.

Developerská firma. Developerské projekty. Výstavba, realizace: - bytové domy.

Stavební firma. Výstavba, realizace: - obytné domy, rodinné domy.

Výstavba: - rodinných domů. Rekonstrukce: - bytová jádra - koupelny - zateplení fasády. Práce: - malířské, lakýrnické - zednické - sádrokartonářské, sádrokartony - svařování izolací Alkorplan.

Veškeré stavební práce. Realizace, výstavba. - pozemní a inženýrské stavby. Pronájem: - vlastní nemovitosti.

Stavební firma. Činnost: - konstrukce a vývoj strojních zařízení - strojírenská výroba - 2D + 3D modelování

Projektová činnost, architektonické studie. Kompletní projekty: - pozemní stavby, bytové a rodinné domy - technologie a stavby chránící životní prostředí. Stavební průzkumy. Inženýrská činnost. Expertní a znalecké posudky. Investorská činnost. Výstavba: - byty včetně nástaveb a půdních vestaveb (na klíč) - polyfunkční, občanské, ...

Inženýrská činnost ve výstavbě. Projektová činnost ve výstavbě. Stavební firma. Výstavba, rekonstrukce, odstraňování staveb.

Rodinná firma Alama s.r.o. byla založena v roce 2004. Převažující ekonomickou činností je provádění: - drobných staveb - stavebních úprav a rekonstrukcí bytových jednotek - elektromontážních prací - revizí a oprav elektroinstalací. Dále je to správa a údržba nemovitostí. Další z významných činností je: - zajišťování technických ...