Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Hledáte spolehlivou stavební firmu, která se postará o výstavbu vašeho rodinného domu? Potom nám dovolte představit společnost KOVACHSTAV s.r.o., která se dlouholeté zkušenosti v oblasti stavebnictví. Zabýváme se výstavbou rodinných domů na klíč, ale i developerskými projekty. Disponujeme moderní techniku a zkušenými zaměstnanci.
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Naše rezidence V Lukách je místem, kde se snoubí moderní architektura s nadstandardní kvalitou a komfortem. Rezidence Vestec u Prahy je exkluzivním developerským projektem, který nabízí dokonalou kombinaci pohodlí, elegance a klidného prostředí v blízkosti přírody. Jsme vašim partnerem na cestě za vysněným bydlením.
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
-Automatizované zpracování dat Zednictví

Potřebujete opravit byt nebo postavit dům ? Obraťte se na nás ! Umíme to i velmi rychle ! stavby na klíč krovy, pokrývačské práce, zateplovací a izolační práce domů a střech vnější a vnitřní štuky a omítky, malování, natírání, lakování (kytování dřeva a kovů) podlahářské práce a truhlářské práce.

Stavby na klíč, bytové, občanské, rodinné domky novostavby, rekonstrukce, adaptace, modernizace, demolice včetně odvozu suti -bytová jádra v panelových domech -koupelny vč. obklady, dlažby, voda, topení, plyn -elektroinstalační práce -sádrokartony, půdní vestavby, přístavby, nadstavby. Stavební práce: -zednictví, omítky, zateplování ...

Výstavba - ploty Montáž - sádrokatony Výstavba - chodníky Pokládka - obklady - dlažby i zámkové Kompletní stavební činnost - výstavby rodinných domů a veřejných staveb - rekonstrukce bytů Realizace - fasády

Stavební práce, rekonstrukce rodinných domů, zemní a bourací práce a zateplování fasád. Zpracovávání a kontrola stavebních rozpočtů.

Úklidové práce Montáž - zateplovací systémy. Prodej - obklady, dlažby. Montáž - obklady, dlažby. Výstavba - rodinné domy. Zednické práce.

Stavební a projektová činnost. Finanční a právní poradenství, hypotéční úvěry. Prodej stavebních systémů: - DURISOL - THERMOMUR. Výroba: - plastová okna - dveře - zimní zahrady z profilu REHAU S 730 - dřevěná okna - dveře - zimní zahrady z EURO profilů - stavební komponenty - fasádní systémy z Al profilu HEROAL.

Úklidové služby Zateplení - budovy Stavby - rodinné nízkoenergetické domy na klíč Pokrývačské práce Cateringové služby

Rekonstrukce koupelen, bytových jader, sádrokartóny, obklady a dlažby, zateplení fasád a domů, výstavba RD, rekonstrukce domů, veškeré zednické práce, elektroinstalace, vodoinstalace, tesařské práce.

Stavební firma, výstavba - občanské stavby.

Dovoz vozidel na objednávku - prodej, výkup protiúčet, leasing Autopůjčovna Lakování Kompletní servis - opravy plastů - chemické svařování a lepení Pneuservis Čištění vozidel a interiérů Odtahová služba Pojištění Kompletní stavební práce

Klým stavitelství Přelouč: - zateplování budov - výstavba rodinných domů - sádrokartonářské práce - stavební práce - rekonstrukce fasád včetně historických - půdní vestavby - oplocení objektů - obklady a dlažby.

Stavební firma. Komplexní stavební práce: - rodinné domy na klíč - rekonstrukce, modernizace, nádstavby, přístavby - tepelné izolace budov - zednické, omítkářské práce. Obchodní činnost. Dodávka, prodej, montáž: - dřevěná okna, eurookna - plastová okna REHAU - omítky - fasádní barvy - zplynovací kotle ATMOS.

Malířské práce Zateplování a izolace budov Výměna - okna - dveře Sádrokartonářské práce Montáž - obklady - dlažby - plovoucí podlahy Rekonstrukce budov - výstavba rodinných domů na klíč Fasády - rekonstrukce koupelen - zednické práce - štukatérské práce Rekonstrukce ...

Výstavba rodinných domů. Fasády, zateplení. Rekonstrukce, bytová jádra. Provedení zámkové a plošné dlažby, obklady. Oplocení. Sádrokartonářské práce.

Stavební společnost. Stavební, projekční činnost. Stavební dozor. Internetový prodej, e-shop: -dámské, pánské oblečení, oděvy -módní doplňky.

Zednictví Rekonstrukce RD a bytů Výstavba RD Obkladačské práce Veškeré zednické práce Fasády

Developerská činnost. Developerské služby. Bydlení v přírodě v obci Líčkov, nedaleko města Žatec a okresního města Louny. Realitní služby. Zprostředkování - prodej: - stavební pozemky pro stavbu rodinného domu, inženýrské sítě jsou rozvedeny. Stavební firma. Výstavba: - rodinné domy.

Stavební a truhlářské práce: - eurookna, eurodveře, špaletová okna, protipožární masivní interiérové dveře, nábytek z masivu, nábytek z lamina, vestavné skříně, pulty, bary, obložení, pergoly, ploty, atyp. nábytek ze dřeva - domy na klíč - chodníky, parkoviště, úpravy vstupů, revitalizace byt. jednotek, zateplení budov, hydroizolace ...

Stavba, stavební práce: - řadové domy, bytová výstavba - rodinné domky na klíč. Prodej, maloobchod, velkoobchod: - stavebniny (stavební materiál) - fasádní studio Degussa - míchání barevných omítek na počkání - cihly - tvárnice - betonové výrobky - suché směsi - izolace - komíny - stavební chemie - stavební ocel - ...

Práce se dřevem: - dřevostavby Zateplení: - objekty Demoliční a bourací práce. Montáž: - sádrokartony - obklady a dlažby Suché stavby.

Stavební firma. Realizace, výstavba, rekonstrukce: - rodinné domy, stavby. Demolice, demoliční práce.

Stavební činnost: - občanská, bytová i průmyslová výstavba Komplexní služby v oblasti stavebnictví, včetně stavby "na klíč" s individuálním přístupem k zákazníkovi. Reality: - zprostředkování prodeje, nákupu a pronájmu všech typů nemovitostí a realit. Spedice: - spediční firma, nákladní doprava, mezinárodní kamiónová doprava.

Nabídka veškerých stavebních služeb včetně projektů. - novostavby bytových domů a rodinných domů - rekonstrukce a přestavby domů a bytů - izolační a zateplovací práce - opravy fasád a omítek - výměna oken a dveří - průmyslové stavby - renovace historických objektů - voda - topení - plyn - elektroinstalace - zednické práce - ...