Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Hledáte spolehlivou stavební firmu, která se postará o výstavbu vašeho rodinného domu? Potom nám dovolte představit společnost KOVACHSTAV s.r.o., která se dlouholeté zkušenosti v oblasti stavebnictví. Zabýváme se výstavbou rodinných domů na klíč, ale i developerskými projekty. Disponujeme moderní techniku a zkušenými zaměstnanci.
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Naše rezidence V Lukách je místem, kde se snoubí moderní architektura s nadstandardní kvalitou a komfortem. Rezidence Vestec u Prahy je exkluzivním developerským projektem, který nabízí dokonalou kombinaci pohodlí, elegance a klidného prostředí v blízkosti přírody. Jsme vašim partnerem na cestě za vysněným bydlením.
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Prodej nízkoenergetických rodinných domů. Bungalov.

Stavební firma. Výroba, práce: -stavební -zemní práce -odstraňování staveb.

Stavební firma. Generální dodavatel staveb. Práce: -novostavby. -rekonstrukce budov. -výstavba inženýrských sítí. -komunikace, parkoviště. -bourací práce. -zemní práce. -betonářské.

Prodej - pozemky Stavební činnost - rodinné domky

Vodoinstalatérství, plynoinstalace, topenářství: - kompletní výměna bytových jader - zajištění projektové dokumentace - zajištění instalace včetně dodávky materiálu Sanita: - instalace v plastu, mědi Topení: - instalace v oceli, mědi, plastu, podlahové topení - solární vytápění, ohřev Plyn: - kompletní plynofikace objektů ...

Provádění, výstavba, stavba, realizace: -občanské, bytové, průmyslové stavby -rodinné domy, domky Práce: -tesařské -pokrývačské -klempířské Montáž, instalace, realizace: -okna VELUX -zateplovací systémy.

Stavební firma. Výstavba: - rodinné domy na klíč - bytové domy - průmyslové a komerční objekty. Výroba, montáž: - ocelové kontrukce. Prodej, E-shop: - kancelářské, manažerské, konferenční židle - manažerská křesla.

Stavební firma. Stavební práce. Zednické práce. Zednictví. Přípravné práce na staveništi. Terénní úpravy. Inženýrské stavby.

Činnost: - montáže odvětrávaných fasád - stavby RD - montáže a dodávky střech - montáže SDK - práce na obchodních centrech.

Výstavba, stavební firma: - výstavba rodinných domů a dřevostaveb - pozemní a inženýrské stavby - zakládání staveb - demoliční práce

EIVO Restaurant & Bar: - se nachází v historickém centru Prahy. Kapacita 145 míst je ideální pro rauty, školení, konference a jiné skupinové akce za příjemné ceny. Staročeské pivní večery! Cestovní kancelář EIVO: - poskytuje své služby v těchto oblastech: - ubytování - doprava - výlety a okružní jízdy včetně průvodce - lovy ...

Stavební firma: - výstavba rodinné domy - zateplování budov - rekonstrukce bytových jader - pokládka obkladů a dlažeb - sádrokartony - instalatérské, elektrikářské práce - zednické práce, zedník.

Ekologická likvidace vozidel. Výkup šrotu. Realizace, rekonstrukce: - stavby, rodinné domy. Demoliční práce, demolice, odstraňování staveb.

Stavební společnost: -nízkoenergetické a pasivní domy Betong -stavby na klíč -zakládání staveb -hrubá stavba - Porotherm, Ytong, Betong -rekonstrukce -modernizace domů -půdní vestavby, vestavba i půdní nástavby, nástavba -demolice objektů včetně zajištění recyklace -zateplení, zateplování domů - fasáda -malby a nátěry -montáž ...

Práce: -stavební. Archivace Železářství Poděbradova 329 Chrudim Nám. plk. Koukala10 Luže středisko: Kočí 179 538 61 Chrudim

Stavební firma: -zpracování projektové dokumentace včetně technologií -komplexní stavby občanské a průmyslové -modernizace a rekonstrukce. Charakter staveb: -zdravotnické, školské a církevní stavby -výrobní a průmyslové haly -výstavba obchodů, prodejen a skladů -modernizace a rekonstrukce objektů.

Doprava - silniční - nákladní Výstavby - inženýrské stavby Výstavba - pozemní stavby

Stavební práce: - rekonstrukce - pozemní stavby - výstavba nových objektů - rekonstrukce střech - rekonstrukce domů.

Pozemní stavitelství: - novostavby (bytové, občanské, administrativní) - rekonstrukce - terénní úpravy - zemní práce Zámečnické práce: - ocelové konstrukce - opláštění - zámečnické práce.

Zednictví. Zednické práce. Realizace, výstavba: - rodinné domy na klíč - průmyslové haly. Rekonstrukce, přestavby: - bytová jádra - půdní vestavby - komíny - podlahy - kazetové stropy. Izolatérské práce. Sádrokartonářské práce.

Zastoupení výrobce rodinných domů HANSE HAUS GmbH (SRN). Individuální řešení rodinných domů a vil zhotovované nejmodernější technologií na bázi dřeva. Architektonické služby.

Realizace - interiéry Architektonická činnost Realizace - stavby

Jsme stavební a obchodní firma, sídlící v Praze.

Zednictví Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Projektování pozemkových úprav -Příprava a vypracování technických návrhů, ...