Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Hledáte spolehlivou stavební firmu, která se postará o výstavbu vašeho rodinného domu? Potom nám dovolte představit společnost KOVACHSTAV s.r.o., která se dlouholeté zkušenosti v oblasti stavebnictví. Zabýváme se výstavbou rodinných domů na klíč, ale i developerskými projekty. Disponujeme moderní techniku a zkušenými zaměstnanci.
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Naše rezidence V Lukách je místem, kde se snoubí moderní architektura s nadstandardní kvalitou a komfortem. Rezidence Vestec u Prahy je exkluzivním developerským projektem, který nabízí dokonalou kombinaci pohodlí, elegance a klidného prostředí v blízkosti přírody. Jsme vašim partnerem na cestě za vysněným bydlením.
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Lindner s.r.o. je držitelem certifikátu ISO 9001. Stavební a montážní činnost: -provádění kompletní vnitřní výstavby -dodávka a montáž originálních.

Stavební firma. Realizace, rekonstrukce, přestavby: - rodinné domy - pozemní stavby - inženýrské stavby. Připojení na inženýrské sítě. Práce: - veškeré stavební práce od A - Z - přípravné stavební práce - tepelné izolace - zateplení budovy, fasády - sádrokartonářské - sádrokartonové příčky, podhledy. Dodávka stavebního ...

Stavební firma, výstavba, rekonstrukce a opravy bytů a domů: -výstavba rodinných domů na klíč -zateplování fasád -sádrokarton -malby a nátěry -obklady a dlažby -kompletní rekonstrukce.

Stylová restaurace U zlaté hvězdy nabízí: - stravování - obědy, menu (dva druhy jídel), večeře - klasickou kuchyní - pizzerie, pizza - celkový počet míst - 100 - salonek, počet míst - 25 - možnost pořádání rodinných a firemních akcí. Sportovní vyžití: - bowlingové centrum s klimatizací.

Přípravné stavební práce. Dodávka, realizace, výstavba: - dřevostavby, nízkoenergetické rodinné domy - zděné domy - roubenky, sruby. - rekonstrukce podkroví - půdní vestavby - sedlové a ploché střechy. Práce: - sádrokartonářské - sádrokartonové příčky, podhledy.

Služby v oblasti stavebnictví, převážně při zateplení domů. Registrace v programu Zelená úsporám. Realizace: - bytové stavby - průmyslové stavby.

Stavební firma. Stavební práce, realizace: -vodohospodářské stavby -kanalizace -zemní práce -komunikace -inženýrské sítě -stavby a rekonstrukce. Služby: -práce strojními mechanismy -autodoprava.

Stavební firma. Přípravné stavební práce. Výstavba: - bytové domy - průmyslové budovy. Pracovní agentura. Zprostředkování - nabídky práce, zaměstnání v oboru: - tesařské práce, tesařství - betonářské práce a železářské práce ve stavebnictví.

Naše firma HA - KU stavby s.r.o. zajišťuje stavební práce a práce související. - výstava rodinných domů na klíč - stavby občanské vybavenosti - rekonstrukce a nástavby - montáž sádrokartonu - zemní práce - zateplování fasád - autodoprava

Stavební činnost: - stavby rodinných domů - bytová jádra - fasády - rekonstrukce - komunikace - stavby na klíč - zateplování.

Stavení firma. Kompletní služby v oboru stavebnictví. Stavební práce. Úklidové práce pomocí strojních vysavačů. Tlakové mytí stavební techniky a dopravních prostředků. Pronájem, půjčování: - AVIA, KOMATSU - lešení. Výstavba: - polyfunkční domy - průmyslové objekty. Architektonické návrhy: - výrobní prostory - komerční ...

Zednictví, zednické prác. Kompletní stavební práce. Prodej. - stavebního materiálu, stavebniny. Malířství, malířské práce. Natěračství, natěračské práce.

Stavební firma. Veškeré stavební práce. Přípravné stavební práce. Demolice.Výstavba. Rekonstrukce. Projektová činnost ve stavebnictví.

Stavební firma. Realizace: - stavby v okrese Česká Lípa, Děčín: - rodinné domy na klíč včetně zpracování projektové dokumentace.

Naše služby nabízíme pro průmyslové zóny, vodohospodářské a inženýrské stavby a občanskou zástavbu.

Rekonstrukce, modernizace, výstavba. - rodinné domy na klíč, stavby. Práce: - izolatérské, zateplování budovy, fasády.

stavební práce -rekonstrukce -novostavby

Výstavba pozemní, průmyslová, dodávky na klíč. Novostavby, rekonstrukce, demolice, inženýrink, kompletační činnost, koordinace staveb, stavební dozory, technické dozory. Stavby: -pozemní, občanské a průmyslové -bytové, nebytové, výrobní, nevýrobní, rodinné domky -hrubé stavby, dílčí části i na klíč, zateplování staveb, fasádní ...

Stavby - inženýrské sítě, zemní práce. Výstavba - rodinné domy.

Služby v oblasti pozemního stavitelství. Realizace, rekonstrukce, modernizace: - pozemní stavby.

Výstavba rodinných a bytových domů na klíč Rekonstrukce bytových jader. Výstavba průmyslových objektů. Výstavba polyfunkčních budov. Výroba a montáž ocelových konstrukcí. Zateplování fasád. Kamenické práce (mramor, žula), mozaiky, krby, zámková dlažba, fasády. Projektová činnost.

Stavební firma RAPANT Stavba, výstavba, rekonstrukce, demolice, odstraňování: -rodinné domy a domky, rodinných domů a domků -průmyslové stavby a budovy. Komplexní stavební práce: -hrubé stavby -rekonstrukce, přestavby: -bytová jádra, bytových jader -podkroví -koupelny, koupelen -montáže sádrokartonových desek, sádrokartony, ...

Stavební práce -rodinné domy -rekonstrukce -výkopové práce -bytová jádra -oplocení -a další práce dle dohody.

Výroba a montáž vzduchotechnického zařízení. Výroba tvarovek pro vzduchotechnické rozvody. Stavební činnost, provádění staveb. kontakt: Jiří Lukeš, Robert Penkert