Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Hledáte spolehlivou stavební firmu, která se postará o výstavbu vašeho rodinného domu? Potom nám dovolte představit společnost KOVACHSTAV s.r.o., která se dlouholeté zkušenosti v oblasti stavebnictví. Zabýváme se výstavbou rodinných domů na klíč, ale i developerskými projekty. Disponujeme moderní techniku a zkušenými zaměstnanci.
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Naše rezidence V Lukách je místem, kde se snoubí moderní architektura s nadstandardní kvalitou a komfortem. Rezidence Vestec u Prahy je exkluzivním developerským projektem, který nabízí dokonalou kombinaci pohodlí, elegance a klidného prostředí v blízkosti přírody. Jsme vašim partnerem na cestě za vysněným bydlením.
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Stavební činnost: -novostavby rodinných domů, -novostavby -jejich dostavby, -přestavby rodinných domů, -půdní vestavby, -rekonstrukce bytových jader, -rekonstrukce a realizace koupelen, -rekonstrukce a relizace veřejných sociálních zařízení budov, -veřejné zakázky menšího rozsahu, - solární ohřev. Prodej: - kompletní ...

Odstraňování staveb. Podlahářství. Stavby (včetně jejich změn).

Architektonická činnost. Stavební činnost.

Generální dodávky staveb - novostavby - opravy a rekonstrukce stávajících objektů - průmyslové stavby - občanské stavby. - opláštění - ocelové konstrukce - sanace - statika - fasády - práce ve výškách a hloubkách Středisko - Ploché střechy a průmyslové světlíky

Práce, montáž: -elektroinstalační. -hromosvody. -elektrické vyhřívání okapů. -rozvody televizních antén. Revize: -elektro NN. -hromosvody. -elektrospotřebičů. Stavební firma. -výstavba domů. -rekonstrukce budov. -zateplení fasád.

Pozemní a dopravní stavby: -dopravní stavitelství -inženýrské stavitelství -pozemní stavitelství -zemní práce -jádrové vrtání. Vodoinstalace. Vytápění a plyn. Divize PSV: -tel./fax:475533556.

Stavební firma. Developerská činnost. Výstavba, realizace: - novostavby - rodinné domy, bytové domy. Stavební práce: - strojní omítky - fasády - základové desky. Zemní práce: - traktorbagr JCB 3CX. Nákladní autodoprava.

Provádíme kompletní výstavby a rekonstrukce občanských, bytových, průmyslových a inženýrských staveb, střech a krovů.

Stavební firma. Stavební práce. Architektonický ateliér. Stavební projekce. Výstavba, rekonstrukce: - komerční stavby - rodinné domy - domy užívané k rekreaci - stavby na klíč. Zateplování budov. Práce: - zednické, omítkářské - sádrokartonářské - výkopové, zemní. Strojní omítky. Dlažby, obklady, zídky, ploty. Rekonstrukce, ...

Služby ve stavebnictví, inženýrink, stavební činnost: - generální projektant - urbanistické studie zástavby rodinných domů - poradenství při výběru parcely a typu RD - projekce staveb bytových a občanských domů - prováděcí dokumentace - realizace stavby na klíč nebo jen hrubé stavby - zpracování kalkulace a rozpočtů - návrh a vybavení ...

Přípravné a dokončovací stavební práce.

Naše služby: - výstavba rodinných domů - projekční a konstrukční práce.

Stavební firma: - novostavby rodinných domů - rekonstrukce a přestavby - zateplování.

Naše služby: - realitní činnost - provádění staveb.

Naše služby: - pozemního stavitelství - průmyslové výstavby - zateplování, sanace plášťů budov - výstavba rodinné domy.

Stavební firmy. Bytová výstavba Rekonstrukce: - byty.

Stavební firma. Stavební práce. Izolační práce. Rekonstrukce: - stavby - zateplení budovy, fasády.

STAVEBNÍ FIRMA: -průmyslové stavby a administrativní budovy -rodinné domy na klíč ( nebo jen dílčí dodávky ) -bytové domy -přístavby, garáže -rekonstrukce bytového jádra, koupelny -půdní vestavby, podkroví -udržovací práce na stavbách -zahradní stavby, oplocení -montáž sádrokartonů (Certifikát k montáži protipožárních ...

Pozemní a inženýrské stavby. Průmyslové stavby. Kadeřnické služby: - mobilní kadeřník., kadeřník do domu: - služba zahrnuje mytí vlasů, regenerace, kreativní stříhání, foukání vlasů, styling, doprava do 10ti km Taxislužba.

Výstavba: - rodinné domy - bytové domy - revitalizace, zateplování. Provádíme: - vodoinstalatérství, topenářství - kanalizace - elektrorozvody - obklady a dlažby.

Stavební firma - pozemní stavitelství.

Naše služby: - výstavba rodinné domy na klíč - nákup, prodej stavebních pozemků.