Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Hledáte spolehlivou stavební firmu, která se postará o výstavbu vašeho rodinného domu? Potom nám dovolte představit společnost KOVACHSTAV s.r.o., která se dlouholeté zkušenosti v oblasti stavebnictví. Zabýváme se výstavbou rodinných domů na klíč, ale i developerskými projekty. Disponujeme moderní techniku a zkušenými zaměstnanci.
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Naše rezidence V Lukách je místem, kde se snoubí moderní architektura s nadstandardní kvalitou a komfortem. Rezidence Vestec u Prahy je exkluzivním developerským projektem, který nabízí dokonalou kombinaci pohodlí, elegance a klidného prostředí v blízkosti přírody. Jsme vašim partnerem na cestě za vysněným bydlením.
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Stavební firma. Stavební práce. Izolační práce. Rekonstrukce: - stavby - zateplení budovy, fasády.

STAVEBNÍ FIRMA: -průmyslové stavby a administrativní budovy -rodinné domy na klíč ( nebo jen dílčí dodávky ) -bytové domy -přístavby, garáže -rekonstrukce bytového jádra, koupelny -půdní vestavby, podkroví -udržovací práce na stavbách -zahradní stavby, oplocení -montáž sádrokartonů (Certifikát k montáži protipožárních ...

Pozemní a inženýrské stavby. Průmyslové stavby. Kadeřnické služby: - mobilní kadeřník., kadeřník do domu: - služba zahrnuje mytí vlasů, regenerace, kreativní stříhání, foukání vlasů, styling, doprava do 10ti km Taxislužba.

Výstavba: - rodinné domy - bytové domy - revitalizace, zateplování. Provádíme: - vodoinstalatérství, topenářství - kanalizace - elektrorozvody - obklady a dlažby.

Stavební firma - pozemní stavitelství.

Naše služby: - výstavba rodinné domy na klíč - nákup, prodej stavebních pozemků.

Stavební firma: - stavby na klíč - rekonstrukce.

Stavební firma: - realizace staveb - stavba rodinných domů, bytů - průmyslové výstavby.

Inženýrská činnost v investiční výstavbě. Návrhy, projektování, realizace, výstavba: - stavby - zahrady.

Výstavba pozemních a inženýrských staveb. Poradenství v oblasti podnikání a řízení.

Developerská firma zajišťující inženýring, výstavbu i prodej samostatně stojících a řadových rodinných domů i pozemků. Energeticky úsporné novostavby námi nabízených dostupných řadových a rodinných domů v současnosti realizujeme v obcích Zlončice u Prahy, Krakovany na Kolínsku a v lokalitě Pudlák v Teplicích.

Provádíme: - stavební a řemeslné práce - výstavba, rekonstrukce domů či průmyslových staveb.

Developerská firma. Stavební firma: - bytová výstavba - průmyslové stavby - inženýrské stavby.

Izolace - program ZELENÁ ÚSPORÁM, rodinné domy na klíč, fasády, střechy na klíč.

Stavební firma. Přípravné a dokončovací stavební práce. Výstavba, rekonstrukce: - zděné rodinné domy na klíč - průmyslové stavby, průmyslové objekty - domy s pečovatelskou službou. Práce realizujeme zejména v Bruntále, Krnově, Opavě a Šumperku.

Výstavba: - pozemní a inženýrské stavby.

Práce: - zateplování, izolace domů - sádrokartonové vestavby - kompletní stavby na klíč - garážové domy

Stavebniny Prodej, zprostředkování prodeje: - stavebniny, železářství - stavební a průmyslové zboží. - stavební materiál - zajištění celkové dodávky materiálu - poradenské služby - spolupráce s projektantem, včetně zajištění dokumentací Další prodejny: -Sadová 52, tel.: 495 447 741 -Vlčkovice v Podkrkonoší 39, tel.: ...

Projektová činnost. Stavby na klíč.

Stavební firma ROVASTAV se zabývá výstavbou rodinných domů, rekonstrukcí budov, zateplením objektů, pokládáním obkladů a dlažeb a přidruženými stavebními činnostmi.

Prodej - bytové domy - pozemky Stavba a výstavba - bytové domy

Stavební firma. Stavíme dřevostavby a zděné rodinné domy na klíč.