Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Hledáte spolehlivou stavební firmu, která se postará o výstavbu vašeho rodinného domu? Potom nám dovolte představit společnost KOVACHSTAV s.r.o., která se dlouholeté zkušenosti v oblasti stavebnictví. Zabýváme se výstavbou rodinných domů na klíč, ale i developerskými projekty. Disponujeme moderní techniku a zkušenými zaměstnanci.
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Naše rezidence V Lukách je místem, kde se snoubí moderní architektura s nadstandardní kvalitou a komfortem. Rezidence Vestec u Prahy je exkluzivním developerským projektem, který nabízí dokonalou kombinaci pohodlí, elegance a klidného prostředí v blízkosti přírody. Jsme vašim partnerem na cestě za vysněným bydlením.
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Lakýrnické práce Malířské práce Elektroinstalační práce Plynoinstalační práce Topenářské práce Stavební spoření Zateplování objektů Montáž - sádrokartony Pokládání - zámková dlažba Kompletní stavby na klíč - stavby a přestavby rodinných domů, rekreačních chat - rekonstrukce koupelen a bytových jader - půdní ...

Provádíme: - bytové, občanské, průmyslové a inženýrské stavby.

Inženýrská činnost v investiční výstavbě - dozory staveb Odstraňování staveb Kompletní služby - realizace staveb, včetně poradenství - stavby na klíč - malý průmysl

Výstavba: - trubní vedení včetně elektroinstalace: - vodovody - plynovody - kanalizace - parovody. Dopravní stavby. Zemní práce speciálními stroji. Projekční činnost. Velkoobchod s ocelovým potrubím včetně dopravy na místo.

Výstavba - rodinné domy na klíč

Zednictví Truhlářství, podlahářství Vodoinstalatérství, topenářství

Činnost: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce domů a bytů, půdní vestavby - fasády klasické, zateplovací - obklady, dlažby, sádrokartony - pokládka zámkové dlažby, výstavba plotů

Naše služby: - výroba, montáž ocelové konstrukce - výroba, montáž parovody - stavební činnost - zámečnické práce - vodoinstalatérské práce - zednické práce.

Stavební firma: - rodinné domy na klíč - půdní vestavby, rekonstrukce a opravy. Rekonstrukce: - bytová jádra - koupelny - fasády. Izolace proti vodě a tepelné opravy - zateplení.

STATR Stavební činnost. Akviziční činnost. Autopůjčovna.

Stavební činnost: -opravy a stavba RD -obklady koupelen, pokládky dlažby -stavba plotů a teras.

Elektroinstalační práce Sádrokartonářské práce Pokládání - dlažby - obklady Rekonstrukce - byty.

Stavební činnosti: - zemní práce - pozemní stavitelství - stavby komunikací a zpevněných ploch - technický dozor stavitele - zkoušky těsnosti kanalizace.

Stavební firma: - novostavby, vestavby a nástavby (podkroví a bytová jádra), - rekonstrukce domů a bytů - zemní práce, hrubé stavby - krovy, střechy, fasády - elektroinstalace, rozvody vody, kanalizace, plynu a topení - obklady, dlažby, sanita - rychlé havarijní opravy.

Stavební firma: - rodinné domy - suché stavebnictví - sádrokartony - lité podlahy - suché podlahy - zateplování fasád.

Výstavba, rekonstrukce bytů, rodinných domů. Zateplování fasád. Pokládka dlažby.

Stavebně inženýrská firma: -zajištění stavby od návrhu po kolaudaci: -inženýrská činnost -stavební činnost -elektromontážní práce -eurookna -plastová okna -bazény včetně zemních a stavebních prací -jímky a septiky včetně zemních a stavebních prací -správa nemovitostí.

Kompletní řešení - čištírny odpadních vod Dodávka, realizace - kotelny Pokládka - koberce Zateplování panelových domů Kompletní realizace - inženýrské sítě Výkopové práce Výstavba - nízkoenergetické domy

Návrhy a realizace - interiéry - stavební objekty Realizace - stavební objekty

Finanční poradenství. Výstavba, prodej, pronájem: - rodinné a bytové domy.

Stavební, developerská společnost s nemovitostmi. Stavební činnost: -nové stavby -rodinné domy -byty, bytová zástavba -stavby na klíč -občanská výstavba včetně komunikací (silnice, chodníky) -inženýrské sítě -investorská činnost.

Zprostředkování: - prodej a nájem nemovitostí. Developerská činnost. Stavební činnost: - výstavba komerční objekty - byty.