Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Naše rezidence V Lukách je místem, kde se snoubí moderní architektura s nadstandardní kvalitou a komfortem. Rezidence Vestec u Prahy je exkluzivním developerským projektem, který nabízí dokonalou kombinaci pohodlí, elegance a klidného prostředí v blízkosti přírody. Jsme vašim partnerem na cestě za vysněným bydlením.
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Hledáte spolehlivou stavební firmu, která se postará o výstavbu vašeho rodinného domu? Potom nám dovolte představit společnost KOVACHSTAV s.r.o., která se dlouholeté zkušenosti v oblasti stavebnictví. Zabýváme se výstavbou rodinných domů na klíč, ale i developerskými projekty. Disponujeme moderní techniku a zkušenými zaměstnanci.
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Zateplování fasád - sanace budov, vlhkého zdiva a betonových konstrukcí - dodatečné hydroizolace injektáže - odstraňování vlhkosti budov Stavební činnostvýstavba - stavby na klíč - zděné konstrukce - monolitické konstrukcerevitalizace panelových domů Odborné semináře pro společenství vlastníků jednot - rady v ...

Projekční kancelář: - zpracování projektové dokumentace staveb (projekty) - realizace staveb (odborné vedení staveb) - sanace staveb (opravy a rekonstrukce staveb).

Služby: - výstavba rezidenčních bytových domů a polyfunkčních objektů s následným prodejem a pronájmem bytových jednotek a komerčních prostor. Zajišťujeme též správu nemovitostí.

Kompelxní služby ve výstavbě studie až po realizaci.

Stavebnictví: - výstavba netypizovaných rodinných domů, půdní vestavby a nástavby - zajišťujeme stavbu "na klíč": - projektová dokumentace - hrubou stavbu - střešní konstrukci - hydro a termo izolace, dokončovací práce na interiérech.

Stavební firma. Stavební činnost: -stavby na klíč -práce HSV a PSV -zpracování projektové dokumentace včetně poradenství a inženýrské činnosti -zemní práce -autojeřáb, jeřáb. Půjčovna: -drobné stavební mechanizmy: -míchačky, vrátky. Výroba: -atypické truhlářské, zámečnické výrobky. Prodej: -betonové směsi s ...

Recyklační činnost Zateplování domů, panelových i rodinných Demoliční práce Kompletní stavební činnost - rekonstrukce památkových domů Strojní omítky

Stavební firma: - výstavba, rekonstrukce objektů - rekonstrukce a opravy střech - stavební práce - montážní práce - topenářské, vodoinstalační, elektroinstalační práce.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, sklad, dodávka, doprava: -stavební materiál (speciálně na hrubou stavbu): -cihly, tvárnice, příčkovky Ytong, tašky, stropnice a patky Hurdis, cihelné zdicí bloky Porotherm -střešní krytina TONDACH. Stavební činnost: -realizace staveb -občanské a bytové stavby -stavba domů, bytů, ...

Stavební práce, stavby. Prodej stavebních materiálů

Tesařské práce Montáž - okna dle přání zákazníka - fasádní okna Suché stavby (sádrokartony) Stavba - rodinné domy Zednické práce - ploty - komplexní práce staveb rodinných domů - stavby rodinných domů - suché stavby (půdní vestavby) Klempířské práce Pokrývačské práce Montáž - ...

Projektová činnost, projekce a realizace staveb.

Stavební práce: - zateplování domů a bytů - pokládka zámkové dlažby - rekonstrukce koupelen a bytového jádra - výstavba rodinných domů - opravy komínů.

Malba - firemní loga na fasády domů Výroba - pergoly - altány Izolace - fasády - základové desky - střechy - zahradní jezírkazateplování - podlahy a krovy Montáž - sádrokarton - kazetové podhledy - plastové i dřevěné palubky (podhledy, podbití) Celkové rekonstrukce na klíč - půdní ...

Stavební činnost: -stavby na klíč, novostavby, přestavby -rekonstrukce bytových jader, koupelen včetně obkladů, dlažeb, vodoinstalací -dodávky a montáže sádrokartonů, izolace a zateplování budov a fasád.

Nákup, prodej a pronájem - byty - pozemky Nákup, prodej a pronájem - nebytové prostory Výstavba - rodinné domy - bytové i nebytové budovymodernizace a rekonstrukce - byty - budovy i historické Grafické návrhy - interiéry - exteriéry Návrhy a realizace - zahrady

Naše firma vyvíjí, vyrábí, dodává a montuje širokou škálu nízkoenergetických a pasivních domů a objektů. Novinkou ve výrobním programu společnosti je dům POP. Používá vlastní certifikované panely pro dřevostavby. Držitel certifikátu ISO 9001.

Činnost: -pozemní stavby -projekční činnost -dopravní a inženýrské stavby.

Provádění inženýrských, bytových, průmyslových a občanských staveb.

Stavební práce: - provádění staveb - rekonstrukce.

Výstavba: - železobetonové monolitické konstrukce - dřevostavby na klíč - tesařské konstrukce - krovy - pergoly Pokládka - obklady - dlažby Stavební práce na klíč. Zednické práce (zdivo, omítky, fasády).

Skořepinové tvárnice, nízkoenergetické domy. Stavba RD na klíč, sádrokartony - montáž, obkladačské a zednické práce, zateplování fasád. další kancelář: Nové Město na Moravě, Studnice 17

Nabízíme: - kompletní dodávky stavebních celků - rekonstrukce historických objektů - realizace developerských projektů - HSV, PSV .