Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Hledáte spolehlivou stavební firmu, která se postará o výstavbu vašeho rodinného domu? Potom nám dovolte představit společnost KOVACHSTAV s.r.o., která se dlouholeté zkušenosti v oblasti stavebnictví. Zabýváme se výstavbou rodinných domů na klíč, ale i developerskými projekty. Disponujeme moderní techniku a zkušenými zaměstnanci.
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Naše rezidence V Lukách je místem, kde se snoubí moderní architektura s nadstandardní kvalitou a komfortem. Rezidence Vestec u Prahy je exkluzivním developerským projektem, který nabízí dokonalou kombinaci pohodlí, elegance a klidného prostředí v blízkosti přírody. Jsme vašim partnerem na cestě za vysněným bydlením.
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Stavební firma, stavby: - občanské, bytové a průmyslové stavby - půdní nástavby a vestavby - sanace vlhkosti - zateplování objektů - projektování staveb a inženýrskou činnost - rekonstrukce bytových domů.

Stavební firma, stavby: -stavby na klíč -výrobní náplně naší firmy tvoří především nová výstavba -rekonstrukce -dopravu si zajišťujeme vlastními automobily LIAZ 706 s přívěsy, A VIA, V3S, Š 1203, MAN -výškové práce provádíme z našich montážních plošin MP13, MP22 a MP27 -pro řemesla PSY slouží pojízdné dílny P-V3S, ...

Návrhy, dodávka, montáž - fotovoltaické systémy - tepelná čerpadla Projekce - rodinné domy na klíč Výstavba - rodinné domy na klíč Dodávka, montáž - klimatizace SINDAIR, DAIKIN.

Realizace půdních vestaveb, rekonstrukcí, modernizací a staveb na klíč. Zpracovávání projektové dokumentace.

Stavební firma: - zateplování domů - inženýrská činnost.

Realitní činnost Výstavba - nové byty a rodinné domy

Realitní činnost Realitní činnost Projekční činnost Rekonstrukce - objekty výstavba - rodinné domy na klíč Zednické, podlahářské. elektro. instalaterské práce Vzduchotechnika Nábytek na míru (vč.kuchyní)

Projekce a realizace staveb: - pozemní stavitelství - inženýrské sítě - elektroinstalace - rozpočtování staveb - zpracování energetických průkazů budov - zajištění realizace staveb - statické posouzení stávajících návrhů - program Zelená úsporám - energetické štítky.

Stavby, rekonstrukce - budovy - domy - byty - haly

Malířské práce Elektroinstalační práce Topenářské práce Zateplení fasád Plánování - stavby na klíč - projektová dokumentace - vyřízení stavebního povolení - dodatečná legalizace staveb Obkladačské práce Výstavba a rekonstrukce - domy - bytyvýstavba staveb na klíč Rekonstrukce - koupelny - ...

Výroba - pergoly - dřevěné přístřešky Zateplovací práce Sádrokartonářské práce Pokládka - základové desky Obkladačské práce - dlaždičské práce Stavba a rekonstrukce - rodinné domy - bytové domy - kancelářské budovy Zednické práce

Stavební činnost: - provádění staveb a rekonstrukcí - pokládání dlažeb - zateplování budov - terenní úpravy. Kamenické práce.

Izolační práce Stavební práce Klempířské práce Pokrývačské práce

Inženýrská činnost Projekční činnost Realizace staveb

Malování bytů Zateplování fasád. Veškeré stavební práce - sádrokartony. Plovoucí podlahy - obklady - dlažby (i zámkové) Veškeré stavební práce - novostavby - rekonstrukce Veškeré stavební práce - rekonstrukce bytů.

Stavební práce: - rodinné domy na klíč - zemní, výkopové práce.

Stavebnictví. Výstavba rodinných domků na klíč, rekonstrukce a úprava půdních prostorů.

Stavební firma: -stavby a jejich změny -domy na klíč -rodinné domy -půdní vestavby -zelená úsporám.

3D vizualizace interiéry, exteriéry E - shop - betonové skořepinové tvárnice BEST UNIKA, BETONG Stavba - bazény Vnitřní zateplení Stavba - ploty Autorské a stavební dozory Projekce staveb - projektová řešeníodborná poradenství v oblasti vnitřního zateplení a betonových skořepinových ...

Výstavba rodinných domů. Stavební práce.

Stavební firma: - novostavby, rodinné domy - rekonstrukce staveb - zateplování fasád - projektová dokumentace vč. stavebního povolení, projekce - statické posudky - bourací a demoliční práce - veškeré zemní práce - vodoinstalace, elektroinstalace.