Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Naše rezidence V Lukách je místem, kde se snoubí moderní architektura s nadstandardní kvalitou a komfortem. Rezidence Vestec u Prahy je exkluzivním developerským projektem, který nabízí dokonalou kombinaci pohodlí, elegance a klidného prostředí v blízkosti přírody. Jsme vašim partnerem na cestě za vysněným bydlením.
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Hledáte spolehlivou stavební firmu, která se postará o výstavbu vašeho rodinného domu? Potom nám dovolte představit společnost KOVACHSTAV s.r.o., která se dlouholeté zkušenosti v oblasti stavebnictví. Zabýváme se výstavbou rodinných domů na klíč, ale i developerskými projekty. Disponujeme moderní techniku a zkušenými zaměstnanci.
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Tesařské prácestavba - pergoly - terasy - zahradní domky Zateplování střechy a budovy Stavba a rekonstrukce - domy Klempířské práce Pokrývačské práce Montáž - střešní okna

Stavební práce na klíč-komplet. Projektová a inženýrská činnost. Stavební technologie-vývoz dovoz omítky. Stavební práce-opravy rekonstrukce. Stavební pozemky-vyhledávání.

Pozemní a inženýrské stavby. Domovní instalatérské práce.

Projektování občanských a bytových staveb. Stavebniny: - obklady - zdící materiály - dlažba - plastová, dřevěná okna - dveře - palubky - dřevěné lišty - fasádní barvy - SIKA-pěny, tmely, lepidla - cement - řezivo - suchá malta - zárubně. - EPS lišty.

Stavební činnost: -veškeré stavební práce. Stavební truhlářství a tesařství. Lakování automobilů: -tel.377450650. Elektroinstalační práce. Zámečnictví: -portály, výklady -stavební prvky -výrobky z hliníkových profilů (např.WICONA) -schodiště. Topenářské práce, montáž a opravy ústředního topení. Malířské a lakýrnické práce, ...

Demolice Obkladačské práce Stavby a rekonstrukce - domy na klíč Zednické práce.

Činnost: - komplexní stavební práce - stavby na klíč - developerské projekty.

Stavebnictví, stavební firma. Stavby, výstavba rodinných domů. Zateplení fasád, střech i v programu Zelená úsporám a Program. Firma Hutník StavTrade s.r.o. je držitelem certifikátu ISO 9001.

Novostavby a rekonstrukce podkroví, bytů, nebytových prostor a obchodů. Strojní čištění kanalizace.

Zabýváme se zejména stavební činností, prováděním novostaveb, rekonstrukcemi a adaptacemi a to včetně památkově chráněných objektů. Provádíme též demolice objektů.

Specializace na ocelové a železobetonové dopravní i pozemní stavby. Velké zkušenosti též v pozemním stavitelství a výhody propojení s dceřinou dodavatelskou firmou. Dodavatelská činnost v oblasti pozemního stavitelství a telekomunikačních staveb. Montáž ocelových konstrukcí.

Stavební společnost: - dřevostavby - rodinné domy - účelové stavby - zemědělské stavby - krovy - dřevěné střešní konstrukce - styčníkové desky - střešní konstrukce s lepenými profily - dřevěné konstrukce - schodiště.

Stavební činnost, komplexní stavební práce: - výstavba rodinných domů, domků - rekonstrukce rodinných domů, domků - stavba rodinných domů na klíč - zemní práce, výkopové práce strojem UNC - zpevněné plochy - zateplování domů - zeteplování fasád, zateplovací práce - opravy fasád - interiéry na míru - zakládání staveb - ...

Stavební činnost. Stavební firma: -občanská a bytová výstavba zaměřená na -zemní práce -betonáž -zdění -vodorovné konstrukce -tesařské práce -omítky -hydroizolace -obklady a dlažby -malby.

SUCHÁ MONTÁŽ A JE TO V SUCHU. Veškeré stavební práce. Řemesla: -elektrikář nn do 1000 V -zedník -obkladač -vodař -podlahář -topenář -plynař. Zajistíme v subdodávce spolehlivými a ověřenými firmami. Poradenství, cenová nabídka a montáž: -suchá výstavba -sádrokartony KNAUF na základě certifikace a RIGIPS -půdní nástavby, ...

Stavební firma. Stavební práce. Činnost: -stavební -projekční -inženýrská.

Činnost: -stavební -projekční -inženýrská -obchodní. Práce: -tesařské -instalatérské -malířské -topenářské -zemní -práce s jeřábem.

Stavební práce všeho druhu: -adaptace, rekonstrukce a opravy -obklady -keramické dlažby -sádrokartony -pokládka zámkové dlažby -novostavby -stavby na klíč -zdravotní instalace -zámečnické práce. Vnitrostátní doprava nákladní.

Projektová činnost ve výstavbě Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Stavební společnost: - projektová dokumentace, projekce k novostavbám a rekonstrukcím - inženýrská činnost - realizace staveb - poradenství v oblasti stavebnictví.