Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Naše rezidence V Lukách je místem, kde se snoubí moderní architektura s nadstandardní kvalitou a komfortem. Rezidence Vestec u Prahy je exkluzivním developerským projektem, který nabízí dokonalou kombinaci pohodlí, elegance a klidného prostředí v blízkosti přírody. Jsme vašim partnerem na cestě za vysněným bydlením.
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Hledáte spolehlivou stavební firmu, která se postará o výstavbu vašeho rodinného domu? Potom nám dovolte představit společnost KOVACHSTAV s.r.o., která se dlouholeté zkušenosti v oblasti stavebnictví. Zabýváme se výstavbou rodinných domů na klíč, ale i developerskými projekty. Disponujeme moderní techniku a zkušenými zaměstnanci.
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Stavby rodinných domů, bytových domů a firemních sídel. - stavby na klíč - výstavba občanských, bytových a průmyslových staveb - partner Wienerberger Porotherm

Činnost: -stavební práce -rodinné domy na klíč -návrhu domu -zhotovení projektové dokumentace.

Společnost provádí stavební činnost v oblasti rekonstrukcí a výstavby občanských a průmyslových staveb. Výroba, práce: -bytové stavby -občanské stavby.

Příprava a realizace staveb na klíč. Dodávka, montáž, pokládka : - střechy šikmé i ploché - půdní vestavby na klíč - sádrokartony - střešní okna - prejzové a břidlicové krytiny. Prodej: - střešní krytiny včetně doplňků. Práce: - tesařské - pokrývačské - klempířské - obkladačské.

Stavitelství, stavební činnost: - stavby na klíč - výstavba domů na klíč - výstavba občanských a průmyslových staveb - ekologické stavby - pozemní a průmyslové stavby - dopravní, vodohospodářské a demoliční stavby - výstavba komunikací včetně vrstvy z asfaltobetonu - zpevněné plochy, zámkové dlažby, povrchy z žuly apod. - údržba ...

Stavební práce a dodávky HSV a PSV Výstavba a rekonstrukce rodinných, průmyslových, sportovních objektů.

Autodoprava: - nákladní mezinárodní a vnitrostátní - převoz sypkých materiálů - sklápěcí nákladní automobily. Výstavba: - inženýrské stavby - pozemní stavby.

Činnost: -zemní práce -realizace venkovních sportovišť -stavební práce -domy na klíč -rekonstrukce bytvých jader -úprava zeleně -těžba dřeva -čištění lesních porostů -oplocování objektů, pastvin, sadů a zahrad.

Stavební činnost, stavby: - rodinné domy na klíč - demolice.

Pozemní a inženýrské stavitelství.

Služby: Stavební firma -stavební práce -výstavba nových domů, bytů a bytových jader -stavby průmyslových hal a objektů -stavby nebytových prostor a půdních vestaveb -kompletní rekonstrukce domů, bytů a bytových jader, průmyslových objektů a hal -zemní a demoliční práce -recyklace stavebního materiálu -prodej stavebního materiálu.

Montáž: - sádrokartony. Výkopové práce. Pokládka: - dlažby - obklady. Hrubé stavby. Renovace, rekonstrukce a výstavba: - bytová jádra - koupelny. Zednické práce.

Služby-řemeslo: -stavby na klíč -občanské, průmyslové -továrny, průmyslové haly -zateplování objektů -historické objekty -rekonstrukce -opravy fasád -půdní vestavby -sádrokartony -zemní práce -doprava nákladní -IFA, valník, sklápěčka.

Generální dodavatel staveb: - pozemní - rekonstrukce a sanace - inženýrské stavby na klíč.

Provádíme stavební, truhlářské, zemní a bourací práce, stavby domů, rekonstrukce či zakládání staveb včetně projektové dokumentace.

Stavební firma: -komplexní práce -opravy, údržba -zateplování fasád -dlaždičské a obkladačské práce -sádrokartonářské práce -elektromontážní práce -vodoinstalatérské práce, plyn, topení -stavební truhlářství -revize elektro -projektová, inženýrská činnost. Prodej: -obklady, dlažby -keramické, přírodní kámen -betonové ...

Stavební práce: -zateplení budov -rekonstrukce -rodinné domy na klíč -výměnu balkónů -sádrokartonářské práce -výměna oken a dveří.

Služby: -stavební práce -inženýrské stavby -průmyslové stavby -projektová činnost ve stavebnictví -rekonstrukce -tesařské práce -obklady, dlažby -zemní práce -stroje MF860, MF960 -práce jeřábem AD28.

Stavba, stavební činnost: - stavební práce ve výškách - provádění inženýrských staveb - provádění bytových, občanských staveb - zemní práce - čističky odpadních vod. Půjčovna, pronájem: - stavební stroje.

Stavební činnost: - komplexní stavební práce - rodinné domy (domky) na klíč - výrobní haly (hala) - průmyslová, občanská výstavba - střechy, krovy - nebytové prostory - rekonstrukce staveb, modernizace budov - stavební práce menšího rozsahu, dokončovací práce - sádrokartonové příčky - výměna oken, montáž střešních oken - ...

Nabízíme: - komplexní řešení pro vaše projekty - technické a ekonomické analýzy projektů - projekční příprava staveb - inženýrská činnost - technický dozor investora - koordinace bezpečnosti práce

PROVÁDÍME: - kompletní dodávky staveb včetně rodinných domů - rekonstrukce objektů - rekonstrukce bytových jader - vnitřní a vnější omítky, fasády - zateplení objektů - pokládka zámkové dlažby - oplocení pozemků - sádrokartonové konstrukce - dlažby a obklady - rekonstrukce střech - instalatérství, kanalizace - ocelové ...

Stavební firma: -komplexní stavební práce -výstavba hypermarketů, supermaketů -průmyslové stavby -dopravní stavby.

Stavební práce: -rekonstrukce historických objektů -zemědělské, průmyslové a občanské stavby -velké projekty -benzínové pumpy, supermarkety -rodinné domy na klíč. Služby: -jeřábnické práce.