Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Hledáte spolehlivou stavební firmu, která se postará o výstavbu vašeho rodinného domu? Potom nám dovolte představit společnost KOVACHSTAV s.r.o., která se dlouholeté zkušenosti v oblasti stavebnictví. Zabýváme se výstavbou rodinných domů na klíč, ale i developerskými projekty. Disponujeme moderní techniku a zkušenými zaměstnanci.
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Naše rezidence V Lukách je místem, kde se snoubí moderní architektura s nadstandardní kvalitou a komfortem. Rezidence Vestec u Prahy je exkluzivním developerským projektem, který nabízí dokonalou kombinaci pohodlí, elegance a klidného prostředí v blízkosti přírody. Jsme vašim partnerem na cestě za vysněným bydlením.
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Společnost je certifikována dle ISO 9001:2008 a enviromentální audit ISO 14001:2005 Stavební firma, dodávky na klíč: -projektová činnost ve výstavbě -provádění staveb, jejich změn a odstraňování -pozemní stavby, novostavby, rekonstrukce, rodinné a obytné domy, občanské stavby, domy s pečovatelskou službou, školy, školky, divadlo vč. jevištní ...

Stavební práce: -rodinné domy na klíč -novostavby -rekonstrukce domů, bytů, kanceláří, bytových jader.

Prodej: - plynové spotřebiče MORA, IMMERGAS - plynoinstalační materiál - zastoupení ŽDB Bohumín ( litinové kotle, radiátory ) Instalace: - plynové kotelny a průmyslové plynovody nad 50kW Energetika: - projektová činnost v energetice a topení Plynoinstalační práce: - instalace domovních plynovodů - revize plynových ...

Ve zkratce uvádíme hlavní obory z naší činnosti: rekonstrukce střech novostavby rodinných domků a menších objektů půdní vestavby zateplování budov tesařské konstrukce fasády objektů oplocení terénní úpravy a další...

Činnost: -stavebnictví -kompletní realizace staveb -nová výstavba -rekonstrukce -fasády -lité podlahy.

Stavební a projekční činnost: - rodinné domy - průmyslové stavby - inženýrské sítě. Rekonstrukce staveb. Zemní práce.

Kompletní realizace staveb, stavby na klíč. Práce: -stavební -podlahářské -vodoinstalatérské -pokrývačské -klempířské -zednické -topenářské -zámečnické -tesařské -malířské -natěračské -elektrikářské -izolatérské.

Stavební firma, zabývací se stavebními pracemi. Mimo to také fasádní práce, zateplení, výstavba RD.

Provádění staveb i rekonstrukcí bytů včetně bytových jader a domů.

Provádíme referenční stavby a jejich změny včetně udržovacích prací i odstraňování.

OBLASTI ČINNOSTI Rekonstrukce a obnova vnějších částí budov. Kompletní rekonstrukce objektů. Provádění bytových a občanských staveb. Rekonstrukce památek. Nástavby a vestavby budov. BERTRAMKA - rekonstrukce Práce jsou prováděny komplexně, tzv. na klíč, včetně všech přidružených profesí.(práce zednické, obkladačské, ...

Montáž rodinných domů na klíč. Pokrývačské práce. Elektroinstalace. Zateplování.

Výstavba rodinných domů na klíč.

Služby: - zednictví - dokončovací stavební práce - hostinská činnost - provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Stavební firma: - stavby. Správa a údržba nemovitostí. Pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor. Poskytování služeb pro zemědělství a zahradnictví. Ostraha majetku a osob.

Stavební práce. Rekonstrukce. Terénní úpravy.

Výstavba, rekonstrukce: - rodinné domy. Práce: - tesařské - sádrokartonářské - obkládačské. Zateplení budov.

Kompletní dodávky staveb: - novostavby - rekonstrukce objektů, staveb - průmyslové stavby - zateplování fasád - zemní práce.

Služby: -stavby na klíč -komplexní stavební práce -rekonstrukce občanských, bytových a průmyslových objektů -novostavby.

Správa objektů. Technické zajištění budov: - vzduchotechnika - vodoinstalace, kanalizace, topení. Projekce: - projektové práce - pozemní stavitelství, novostavby. Stavební práce: - výstavba a rekonstrukce staveb - průmyslové stavby, stavba bytových domů.

Stavba rodinných domů - hrubá stavba, či domy na klíč. Partner Porotherm dům a Zelená úsporám. Projekty pro stavební povolení a prováděcí projekty, statické posudky a rekonstrukce domů a budov. Pronájem lešení Alfix Layher 1600m2.

Zaměřuje se na provádění stavebních prací od rodinné výstavby až po realizace průmyslových staveb.

AUTORIZOVANÁ STAVEBNÍ FIRMA: - kompletní stavební dodávky - stavby občanské, průmyslové a ostatní - stavby rodinných domů na klíč - rekonstrukce, modernizace - opravy památkových objektů včetně fasád - zateplování objektů bytových i průmyslových systémem STO* ( bezkonkurenční ceny ) - dozory staveb - zajištění projektové ...

Naše služby. - realizace staveb - projekční kancelář.