Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Naše rezidence V Lukách je místem, kde se snoubí moderní architektura s nadstandardní kvalitou a komfortem. Rezidence Vestec u Prahy je exkluzivním developerským projektem, který nabízí dokonalou kombinaci pohodlí, elegance a klidného prostředí v blízkosti přírody. Jsme vašim partnerem na cestě za vysněným bydlením.
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Hledáte spolehlivou stavební firmu, která se postará o výstavbu vašeho rodinného domu? Potom nám dovolte představit společnost KOVACHSTAV s.r.o., která se dlouholeté zkušenosti v oblasti stavebnictví. Zabýváme se výstavbou rodinných domů na klíč, ale i developerskými projekty. Disponujeme moderní techniku a zkušenými zaměstnanci.
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Zateplování rodinných domů. Montáž sádrokartonu. Elektroinstalace. Základové desky domů.

Developerská společnost. Služby: -v oblasti řízení výstavby průmyslových a komerčních objektů, konzultace, technický dozor.

Provádíme stavební, zednické a klempířské práce. Výstavba rodinných domů na klíč.

Výroba, práce: -stavební firma -tesařské, pokryvačské a klempířské práce.

Stavební firma: - stavba a rekonstrukce budov - výstavba průmyslových objektů, rodinných domů, občanské stavby.

Výroba: -stavební firma -novostavby rodinných domů, garáží -rekonstrukce domů, bytů -prodej a pronájem lešení a bednění.

Stavební činnost: - rodinné, nízkoenergetické domy - dřevostavby - zateplování, rekonstrukce - zemní, výkopové práce - zednické, klempířské, malířské práce.

Stavební firma. Výstavba zděných rodinných domů. Stavby betonových sklepů, základových desek. Zhotovení krbu dle zadání zákazníka.

Stavební firma. Výstavba, práce: -rodinné domy. -nebytová výstavba. -zateplení budov. -rekonstrukce staveb.

Stavební činnost: - výstavba rodiných domů - rekonstrukce budov - pokrývačské a klempířské práce - zateplování objektů a fasád - pokládání obkladů a dlažeb. Rekonstrukce: - panelové balkóny, lodžie a terasy v systému Schonox.

Provádíme: - realizaci nových a rekonstrukci starších střech - stavba, realizace rodinných domů na klíč - rekonstrukce, opravy rodinných domů - rekonstrukce koupelen a bytových jader - montáž oken - realizace nových krovů, rekonstrukce starších krovů - revize hromosvodů - výroba, montáž dřevěných a plastových oken. Půjčovna: - ...

Stavební firma: -novostavby -obchodní činnost -rekonstrukce -ekologické stavby.

Stavební firma: -výstavba bytů, domů -modernizace a rekonstrukce staveb i bytových jader -telekomunikační stavby -zemní práce -výstavba stožárů -zabezpečovací a požární signalizace. -výstavba řadových domů -výroba plastových oken a dveří -stavby na klíč.

Zateplování budov i RD a veškeré zednické práce . Nátěry a opravy fasád, pokrývání a opravy střech, malby, nátěry. Karosářské práce a drobné opravy autolaků.

Stavební práce. Rekonstrukce staveb. Demoliční práce stavebními stroji.

Stavební firma MATYÁŠ - výstavba půdních bytů - snižování podhledu v místnostech - dělící příčky - půjčovna malé stavební mechanizace - prdej výpočetní technika - hardware, software

Stavební firma. Stavba, výstavba: -rodinné domy na klíč. Vzorový dům LORD.

Celková rekonstrukce objektů a fasád. Provádění staveb, udržovacích prací a jejich odstraňování

Stavební firma: -stavební práce -kompletní stavby na klíč -rekonstrukce a zateplování objektů -drobné stavební práce.

Stavební firma. Stavby: - stavební práce - výstavba a rekonstrukce domů a bytů - občanské stavby - průmyslové objekty - zateplování domů - výstavba a rekonstrukce komunikací. Pronájem: - montáž a pronájem lešení.

Stavební firma. Dodávka, výstavba: - veškeré stavby pozemního stavitelství - subdodávky pro veškeré druhy staveb - rodinné domy. Rekonstrukce, oprava.

Realitní kancelář, stavební společnost. Realitní činnost: - zprostředkování nákupu a prodeje: - nemovitostí - pozemků - chat - chalup - zprostředkování pronájmů: - výrobních celků - hal - bytů - domů. Provádění staveb: - bytových - občanských - průmyslových. Stavební práce: - stavby na klíč ...

Vodohospodářské stavby: - novostavby vodovodů, kanalizací - odstranění havárií vodovodů, kanalizací - tlakové zkoušky vodovodů, kanalizací - proplachy a dezinfekce. Výstavba: - rodinné domy - bytové domy - rekonstrukce domů a bytů.