Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Naše rezidence V Lukách je místem, kde se snoubí moderní architektura s nadstandardní kvalitou a komfortem. Rezidence Vestec u Prahy je exkluzivním developerským projektem, který nabízí dokonalou kombinaci pohodlí, elegance a klidného prostředí v blízkosti přírody. Jsme vašim partnerem na cestě za vysněným bydlením.
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Hledáte spolehlivou stavební firmu, která se postará o výstavbu vašeho rodinného domu? Potom nám dovolte představit společnost KOVACHSTAV s.r.o., která se dlouholeté zkušenosti v oblasti stavebnictví. Zabýváme se výstavbou rodinných domů na klíč, ale i developerskými projekty. Disponujeme moderní techniku a zkušenými zaměstnanci.
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Práce: -stavební -opravy -montáže -rekonstrukce.

Provádíme: - demolice - stavba rodinných domů - zemní práce. Tvorba webových stránek, SEO optimalizace.

Stavební práce: -stavby nových domů na klíč -půdní vestavby a sádrokartonářské práce -zateplování fasád, oplocení objektů -rekonstrukce domů, bytových jader, … -chodníky, zámkové dlažby -střechy, krovy.

Velkoobchod: - tabák. Prodej: - noviny - cigarety - CD, MC. Služby: - výroba razítek. - kopírování. Restaurace. Pozemní stavitelství.

Projektová příprava staveb. Stavební práce: - výstavba, rekonstrukce - izolace - dokončovací práce - bourací práce. Inženýrská činnost. Projekční činnost. Stavební činnost.

Stavební činnost. Stavební firma. Výstavba pozemních a inženýrských staveb.

Provádíme: - autodoprava stavebních materiálů - stavby na klíč - tesařské práce.

Služby: - pokládání podlahových krytin a obkládání stěn - pozemní a inženýrské stavitelství.

Stavební firma Hűbner Stavební firma. Práce: -střechy -půdní vestavby -dřevěné konstrukce -nové i rekonstrukce -projektové práce.

Stavební firma. Stavby: - vodohospodářské - dopravní - inženýrské sítě. Výstavba, rekonstrukce: - bytové domy - komerční prostory. Developerská činnost.

Stavební práce: -zemní práce -zateplování budov -zednické práce. Půjčovna lešení.

Stavební výroba: -bytová výstavba -občanské a průmyslové stavby -rekonstrukce stávajících objektů -provádění staveb na klíč -demolice -stavby železobetonových celků -železobetonové monolitické.

Výrobce a dodavatel stavebnicového systému Modul-LEG®. Naše společnost se zabývá výstavbou rodinných domů "dřevostaveb" na klíč ale i dodávkou stavebního materiálu pro výstavbu dřevostaveb svépomocí. Náš stavebnicový systém nabízí vysokou časovou úsporu při výstavbě, finanční úsporu, flexibilitu a vynikající tepelně izolační vlastnosti objektu.

Stavební práce: - stavby na klíč - rekonstrukce budov - zámkové dlažby - zateplování budov - demolice.

Divize 3 METROSTAV a.s. je stavební společnost univerzálního zaměření, jejíž aktivity je možné sledovat na celém území naší republiky, na Slovensku i v zahraničí..

Metrostav a.s. je universální stavební společnost zajišťující řízení a realizaci náročných stavebních děl.. .

Aktuální nabídka našich půdních bytů - prodej půdních bytů - výstavba půdních bytů.

Stavební firma, výstavba: - stavby na klíč - rekonstrukce, revitalizace - občanská výstavba

Stavební firma, stavební činnost. Nové stavby na klíč, rekonstrukce, oprava: -rodinné domy -expozice, stánky na výstavách a veletrzích.

Provádění izolací a staveb v systému jakosti ISO 9001:2000, enviromentální ISO 14001:2004; bezpečnost OHSAS 18001:1999 a 18001:2008 Realizace: -pozemní stavby, novostavby a rekonstrukce -rodinné domy, hrubé stavby i na klíč -zateplení fasád: - bytové panelové domy, RD -polystyren -minerální vata -program panel, revitalizace ...

Výstavba a prodej bytů, vizualizace: -lokalita výstavby Šlapanice, uzavřená městská část, západ Šlapanic směr k Brnu. -byty 2+kk, 3+kk, 4+kk -garážové stání, garáž -sklepní kóje. Vybavenost obytné zóny: -parkové úpravy, zeleň -školka 2třídní -1600 m2 komerčních prostor (obchody služby). Klientské centrum zajišťuje: ...

Stavební firma: -výstavba a rekonstrukce rodinných domů -výstavba skladových a výrobních hal -půdní vestavby a nástavby -kovové konstrukce -projektová dokumentace -novostavby, rekonstrukce, opravy -demolice, běžná údržba objektů.

Stavební firma. Výstavba: -pozemní stavby -inženýrské stavby. Montáž střešních konstrukcí a pokládání střešních krytin.