Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Hledáte spolehlivou stavební firmu, která se postará o výstavbu vašeho rodinného domu? Potom nám dovolte představit společnost KOVACHSTAV s.r.o., která se dlouholeté zkušenosti v oblasti stavebnictví. Zabýváme se výstavbou rodinných domů na klíč, ale i developerskými projekty. Disponujeme moderní techniku a zkušenými zaměstnanci.
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Naše rezidence V Lukách je místem, kde se snoubí moderní architektura s nadstandardní kvalitou a komfortem. Rezidence Vestec u Prahy je exkluzivním developerským projektem, který nabízí dokonalou kombinaci pohodlí, elegance a klidného prostředí v blízkosti přírody. Jsme vašim partnerem na cestě za vysněným bydlením.
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Stavební firma: - stavby domu - revitalizace - střechy - venkovní omítky - vodoinstalace, elektroinstalace.

Zednictví: - stavební činnost, obkladačské práce, lícové zdivo, práce s kamenem.

Provádění staveb. Projekty.

Stavební firma. -generální dodavatel staveb -dodavatel stavebního materiálu -stavební systém DURISOL -výstavba rodinných domů na klíč -rekonstrukce budov -půdní vestavby -zemní práce -pokládka zámkové dlažby a chodníkových prvků.

Provádíme: - pozemní stavby - dopravní stavby a mosty - ocelové konstrukce - komunikace.

Montážní práce, stavební činnost: - výstavba budov, výrobních objektů - údržba budov - zemní práce, stavební práce - zámečnické práce - oprava asfaltových ploch.

Stavební činnost: -opravy, rekonstrukce, novostavby -obklady, dlažby -renovace bytová jádra -podřezání vlhkého zdiva -fasády -pokládání kanalizace -zateplení fasád -elektroinstalační práce -novostavby na klíč.

Velkoobchod - vodoinstalatérství - topenářství - provádění staveb, jejich změn a odstraňování - projektová činnost ve výstavbě - montáž a opravy vyhrazených plynových zařízení a plnění nádob plyny - montáž, opravy a rekonstrukce chladících zařízení tepelných čerpadel. - solární panely, vytápění zn.: viessmann, baxi

Stavební práce. Veškeré stavby na klíč, rekonstrukce.

Projekování, provádění: - pozemních staveb - montáž sádrokartonu - topenářské a instalatérské práce - zemní a sanační práce - rekonstrukce na klíč, - stavby na klíč. Silniční doprava a přeprava nadměrných nákladů.

ERKONA nabizi, zajištuje a provádí: montážní práce, dodávky, výrobky a služby fotovoltaické elektrárny solární panely ucelené i dílčí dodávky stavebních prací charakteru HSV a PSV komplexní realizaci staveb včetně technologické části nové výstavby nebo rekonstrukce (formou "na klíč") zateplování fasád montáž tepelných čerpadel.

Stavební, interiérové a designové centrum.

Provádíme veškeré vyklízecí práce, likvidace pozůstalostí, nakládání s odpady, stavební činnosti, bourací práce, průmyslové vysávání, likvidace a úklid po požárech.

Stavební firma: -výstavba bytů a bytových domů -výstavba rodinných domů -výstavba administrativních a výrobních objektů -rekonstrukce objektů -úpravy podkrovních prostor -zateplování fasád -polystyrén, skelná vata, celulózová vlákna -sanace a opatření proti vlhkosti -statické zajišťování staveb -zemní práce.

Developerská firma zajišťující výstavbu 32 řadových a 14 samostatně stojících domů.

Služby: -projektování staveb -realizace staveb -projektování a výroba kovových konstrukcí -údržba a správa budov.

Stavební firma. Práce: -zednické -lešenářské -truhlářské -malířské -kyselinovzdorné -tesařské -sklenářské -natěračské -podlahářské. Dodávka: -zateplení budov.

Stavebnictví: -novostavby -rekonstrukce -vnitřní i venkovní práce -zednické práce -zateplení. Truhlářství: -vyhotovení nábytku na míru -obložení -dřevotříska i masiv -kuchyně na zakázku -dřevěné ploty -pergoly. Zámecké fitcentrum: -solárium -sauna -posilovna -masáže -doplňky stravy, bylinné čaje.

Stavba, výstavba: -bytová výstavba -tepelná čerpadla -solární panely.

Stavební firma. Stavební práce: -rekonstrukce bytových a nebytových domů -výstavba rodinných domů na klíč -půdní vestavby a nástavby domů -vnitřní bazény.

Stavební práce: -zhotovení stavby na klíč -opravy, nátěry a čištění střech -kompletní střechy -dodávky staveb -rekonstrukce a dodávky staveb -sádrokartonové konstrukce -přestavby koupelen -chodníky a zpevněné plochy.

Stavební firma: - kompletní výstavba rodinných domů - rekonstrukce - zateplování - rekonstrukce koupelen Vyrábíme, prodáváme a montujeme, kuchyně, vestavěné skříně postele, ložnice, dřevěná schodiště a ostatní nábytek na míru

Stavba, rekonstrukce, realizace, provádění, změny, odstraňování: -jednoduché a drobné stavby. Práce: -VODOinstalační -TOPenářské Prodej: -vodoinstalační a topenářský materiál. Zlínský kraj.