Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Naše rezidence V Lukách je místem, kde se snoubí moderní architektura s nadstandardní kvalitou a komfortem. Rezidence Vestec u Prahy je exkluzivním developerským projektem, který nabízí dokonalou kombinaci pohodlí, elegance a klidného prostředí v blízkosti přírody. Jsme vašim partnerem na cestě za vysněným bydlením.
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Hledáte spolehlivou stavební firmu, která se postará o výstavbu vašeho rodinného domu? Potom nám dovolte představit společnost KOVACHSTAV s.r.o., která se dlouholeté zkušenosti v oblasti stavebnictví. Zabýváme se výstavbou rodinných domů na klíč, ale i developerskými projekty. Disponujeme moderní techniku a zkušenými zaměstnanci.
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Swietelsky vyvíjí svoje aktivity ve všech druzích stavebnictví: výstavba komunikací výstavba železnic pozemní stavby výstavba inženýrských sítí výstavba mostů.

Stavební firma: - občanské stavby - užitkové budovy - průmyslové stavby.

Práce: -stavební -stavební projekce.

Stavby, pokrývači. - rodinné domy na klíč - rekonstrukce domů - tesařství a pokrývačství - zemní práce - obklady, dlažby

Instalatérství, vytápění, klimatizace: -vzduchotechnika -měření regulace -stavební práce -RD na klíč.

PEOL - provádění staveb, změn a odstraňování - projektové práce

Stavební práce: - bytové a průmyslové stavby. Projektová a inženýrská činnost ve výstavbě.

Realizace staveb, stavební firma. Sanace vlhkého zdiva.

Stavební firma. Stavební výroba, výstavba: - bytová výstavba.

Firma je zaměřená na opravy a zdění komínů v nadstřešní části nebo komínů celých od základů. Realizace veškerých druhů střech, rekonstrukce budov, hrubé stavby, fasády, zámkové dlažby, sádrokartony, půdní vestavby a komplexní stavby na klíč. Společnost je držitelem iso certifikátů ISO 9001, 14001, OHSAS 18001.

Stavební firma. Pozemní a inženýrské stavitelství, stavby.

Provádí: - stavby-inženýrská činnost - ekonomické a organizační poradenství - projekce v investiční výstavbě - obchodní činnost - provádění staveb: - průmyslové - bytové - občanské - sádrokarton - příčky a podhledy - dodávka a montáž.

Stavby a rekonstrukce rodinných domů: - zateplení fasád. Montáž oken a dveří: - plastová - hliníková - dřevěná - zasklení zimních zahrad. Zednické práce. Betonářské práce a lité podlahy.

Zabýváme se: - pozemní a inženýrské stavitelství.

Prodej a dovoz zateplovacích systémů a tepelné izolace. Zateplení fasád na klíč včetně lešení. Stavba rodinných domů. Nabídka plastových oken.

Stavební firma: - generální dodávky staveb na klíč.

Architektura, návrhy interiérů. Kompletní projektová příprava ve výstavbě, inženýrská činnost, realizace staveb, ekonomické poradenství ve stavebnictví.

Zednické, obkladačské prace, zateplováni budov, rodinné domky na klič. Topenářské, vodoinstalaterské prace.

Provádění výkopových, stavebních a zemních prací pomocí mechanizace.Nákladní autodoprava vozidly Tatra, Avia.Dále provádíme výstavbu rodinných domů, rekonstrukce budov, průmyslových a zemědělských objektů. Provozujeme vlastní skládku zeminy a stavební sutě.Vrtání otvorů pro plotové sloupky, zavrtáváme zemní vruty.

Stavební činnost: -výstavba rodinných domů na klíč -demolice, rekonstrukce staveb -zateplení fasád -dlaždičské práce-zámková dlažba -zemní práce-výkopy základů, terénní úpravy, nakládání a odvoz zeminy. Výroba betonového zboží: -zahradní obrubníky -schodnicové stupně -zákrytové desky zídek a plotů-FACE-BLOCK -bazénové lemy ...

Stavební činnost: - stavební firma - stavby na klíč - rekonstrukce - modernizace. Ozvučování kulturních akcí.

Provádíme stavby rodinných domů na klíč, kompletní rekonstrukce, drobné stavební práce a opravy. -rekonstrukce bytových jader -rodinné domy na klíč -obklady -dlažby -zámkové dlažby -zateplené fasády -izolace proti vodě -drenáže -opravy bytů -KB blokové systémy -komínové systémy

Stavební společnost. Kompletní dodávky staveb na klíč: -nová výstavba -rekonstrukce -výstavba rodinných domků -výstavba bytových domů.

Stavební společnost: -výstavba a rekonstrukce rodinných a bytových domů, průmyslových objektů -zateplení budov -rekonstrukce bytových jáder, střech -půdní vestavby a nádstavby -pokládka dlažby a renovace podlah -vodoinstalace, elektroinstalace -malby, nátěry -sanace, izolace objektů -bourací práce, demolice -opravy ...

Stavební firma: -stavby rodinných domů na klíč -rekonstrukce -zateplování fasád -bytová jádra -sádrokartonové konstrukce -ploty, -obklady, dlažby -registrovaná firma v programu Zelená Úsporám.