Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Hledáte spolehlivou stavební firmu, která se postará o výstavbu vašeho rodinného domu? Potom nám dovolte představit společnost KOVACHSTAV s.r.o., která se dlouholeté zkušenosti v oblasti stavebnictví. Zabýváme se výstavbou rodinných domů na klíč, ale i developerskými projekty. Disponujeme moderní techniku a zkušenými zaměstnanci.
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Naše rezidence V Lukách je místem, kde se snoubí moderní architektura s nadstandardní kvalitou a komfortem. Rezidence Vestec u Prahy je exkluzivním developerským projektem, který nabízí dokonalou kombinaci pohodlí, elegance a klidného prostředí v blízkosti přírody. Jsme vašim partnerem na cestě za vysněným bydlením.
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
PSS Přerovská stavební a.s. Přerov Stavby na klíč, opravy, rekonstrukce: - komplexní stavební práce - stavby na klíč - generální dodávky všech druhů staveb - občanská, bytová a průmyslová výstavba - rekonstrukce - zdravotechnické instalace - elektroinstalace - sádrokartony, podhledy.

Stavební práce: - stavby na klíč - rekonstrukce - projektová dokumentace.

Veškeré stavební a zednické práce. Novostavby, rekonstrukce, přstavby. Zateplování fasád, domů a střech, balkony. Stavba rodinných domů. Zemní práce. Zaměřování staveb.

Stavební společnost. Výstavba, rekonstrukce: - průmyslové stavby - výrobní, skladovací objekty, ocelové haly, administrativní budovy - kanalizace, vodovody. Stavby na klíč, novostavby. Rodinná výstavba, rodinné domy, bytové domy. Generální nebo dílčí dodávky občanských a bytových staveb.

Stavebnictví: -výstavba nových bytových jednotek.

Projektování, projekce: -ve výstavbě -technická příprava stavby -studie proveditelnosti staveb. Zajištění: -statické a odborné posudky -stavební průzkumy. Realizace: -objekty průmyslové, inženýrské -občanská výstavba.

Komplexní stavební činnost. Půjčky, konsolidace, úvěry, výplaty exekucí

Realizace bytových, občanských a průmyslových staveb, inženýrská činnost ve stavebnictví..

Stavební firma, stavby: - realizace staveb - stavby na klíč - rekonstrukce - rekonstrukce střech včetně půdní vestavby - projektovou dokumentaci pro výstavbu rodinných domů - klempířské konstrukce - pokrývačské práce - tesařské konstrukce - zednické běžné stavební práce - zednické obkladačské práce.

Stavební firma: - stavby bytové, občanské, průmyslové - rodinné domy na klíč - inženýrské sítě - rekonstrukce objektů.

Řemeslnické práce: - výstavba a rekonstrukce rodinných domů - truhlářské práce - půdní vestavby - zateplovací práce - montáž sádrokartonových konstrukcí - drobné zednické práce.

Tesařství: - pokládka betonových, pálených tašek - montáž střešních šindelů - stavba srubů. Stavebnictví: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce.

Stavební práce: - novostavby - rekonstrukce - zateplování fasád.

Projekty staveb: -stavby na klíč. Realizace staveb: -stavby pozemní, průmyslové, bytové, výrobní, občanské, rodinné domy (RD). Stavební práce - kompletní (komplexní) dodávka. Řemeslo: -zedník. Prodej: -stavebniny -stavební materiál. Doprava stavebního materiálu.

Stavební firma. Stavební činnost, práce, řemeslo, stavby: - pozemní stavitelství - pilotáže - opěrné zdi.

Zaměření na výstavbu a rekonstrukce rodinných domů, bytů s dodávkou všech stavebních prací na klíč.

Zprostředkování výstavby dřevostaveb, pasivních rodinných domů, nízkoenergetických domů.

Výstavba, rekonstrukce a modernizace: -rodinné domy, průmyslové objekty, haly -zemní, výkopové, instalatérské práce -rekonstukce. Pila Bílany: -výroba řeziva -dřevovýroba -pergoly.

Výstavba: - inženýrské stavby - pozemní stavby.