Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Naše rezidence V Lukách je místem, kde se snoubí moderní architektura s nadstandardní kvalitou a komfortem. Rezidence Vestec u Prahy je exkluzivním developerským projektem, který nabízí dokonalou kombinaci pohodlí, elegance a klidného prostředí v blízkosti přírody. Jsme vašim partnerem na cestě za vysněným bydlením.
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Hledáte spolehlivou stavební firmu, která se postará o výstavbu vašeho rodinného domu? Potom nám dovolte představit společnost KOVACHSTAV s.r.o., která se dlouholeté zkušenosti v oblasti stavebnictví. Zabýváme se výstavbou rodinných domů na klíč, ale i developerskými projekty. Disponujeme moderní techniku a zkušenými zaměstnanci.
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Stavební firma. Stavební činnost, práce, řemeslo, stavby: - pozemní stavitelství - pilotáže - opěrné zdi.

Zaměření na výstavbu a rekonstrukce rodinných domů, bytů s dodávkou všech stavebních prací na klíč.

Zprostředkování výstavby dřevostaveb, pasivních rodinných domů, nízkoenergetických domů.

Výstavba, rekonstrukce a modernizace: -rodinné domy, průmyslové objekty, haly -zemní, výkopové, instalatérské práce -rekonstukce. Pila Bílany: -výroba řeziva -dřevovýroba -pergoly.

Výstavba: - inženýrské stavby - pozemní stavby.

Činnost: - stavební práce - tesařské práce - výkopové práce - vodoinstalace - kanalizace a montáž ČOV - elektroinstalace

Stavební práce: - stavební práce - demoliční práce - veškeré práce dle přání zákazníka - strojní práce - rodinné domy na klíč - výkopové práce

Služby: - údržba, stavby na klíč pozemního, vodohospodářského i dopravního charakteru.

Projekční a stavební kancelář. Zajištění stavebních a zednických prací.

Činnost: - výstavba - rekonstrukce - zateplování - rekonstrukce bytových jader

Stavební firma. Nabízíme vám naše služby v oblastech: Stavby na klíč: - zajištění kompletní inženýrské činnosti - průmyslové stavby - rodinné domy Rekonstrukce a opravy budov: - průmyslové stavby - rodinné domy - panelové domy Zateplování staveb: - fasádní práce - průmyslové stavby - rodinné domy - panelové ...

Naše firma se zabývá kompletní stavební činností od rekonstrukcí po stavby na klíč. .

Stavební práce: -fasády, fasádní nátěry -vnitřní omítky (omítkoviny) - novostavby a přestavby

Stavební firma: - rodinné domy na klíč - hrubé stavby - teréní úpravy - obklady, dlažby - zateplení - rekonstrukce.

Naše činnost: - výstavby rodinných domů na klíč - rekonstrukce domů, bytů - rekonstrukce nebytových prostor, obchodů, provozoven - půdní vestavby, Nástavby - bytová jádra, koupelny - zednické a obkladačské práce - sádrokartonářské práce, Montáž sádrokartonu - malby, nátěry - zateplování rodinných domů - omítky, štuky - ...

Služby: - stavby a rekonstrukce budov nebo jejich částí - výstavba rodinných domů - zpevněné plochy - zateplování objektů - zpracování projektové dokumentace včetně inženýrských činností Specializované práce: - montáž obkladů a dlažeb - montáž sádrokartonových konstrukcí a podhledových systémů - lité podlahy Anhydrit.

Stavby domů na klíč - rekonstrukce a modernizace objektů včetně oprav komunikací i chodníků

Výstavba rodinných domů na klíč. Rekonstrukce obytných domů: - výměna oken, dvěří. Sanace: - teras, balkónů, betonových konstrukcí. Revitalizace sídlišť.

Činnost: - realitní činnost - inženýrská činnost v investiční výstavbě - zprostředkování služeb - provádění staveb

Stavební práce: - rekonstrukce budov, fasád - stavby na klíč - zemní práce - výkopy - odvodnění domů - terenní úpravy.

Stavební firma: -provádění pozemních a inženýrských staveb, rodinných domků -rekonstrukce fasád -lité podlahy. Obchodní zastoupení firmy JAP Přerov-schodišťové systémy.