Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Hledáte spolehlivou stavební firmu, která se postará o výstavbu vašeho rodinného domu? Potom nám dovolte představit společnost KOVACHSTAV s.r.o., která se dlouholeté zkušenosti v oblasti stavebnictví. Zabýváme se výstavbou rodinných domů na klíč, ale i developerskými projekty. Disponujeme moderní techniku a zkušenými zaměstnanci.
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Naše rezidence V Lukách je místem, kde se snoubí moderní architektura s nadstandardní kvalitou a komfortem. Rezidence Vestec u Prahy je exkluzivním developerským projektem, který nabízí dokonalou kombinaci pohodlí, elegance a klidného prostředí v blízkosti přírody. Jsme vašim partnerem na cestě za vysněným bydlením.
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Stavební společnost: -výstavba a rekonstrukce rodinných domů -výstavba a rekonstrukce průmyslových objektů a hal -rekonstrukce panelových domů -zateplování a revitalizace panelových domů, fasády -ostatní stavební činnosti včetně zemních prací.

Pobočka. Stavební firma, stavby, stavební práce: - stavební projekce - bytová výstavba - průmyslové budovy - rekonstrukce. Půjčovna lešení, ručního nářadí.

Údržbářství.cz Práce: - bourací práce, demolice - zemní práce, výkopové práce, terenní úpravy - stavební práce, rekonstrukce - malby, nátěry - montáže sádrokartonu - kompletní stavební činnost - úklidové služby - průmyslovné čištění - solární systémy - výškové práce - obklady, dlažby - vodoinstalace, topenářské ...

Stavební firma. Firma Futur zajišťuje komplexní služby v oblasti projektové přípravy, jednak kompletní servis při vlastní realizaci stavby systému Durisol.

Stavební firma, výstavba: - rodinné domy - komerční a průmyslové objekty - rekonstrukce bytových jader - program Zelená úsporám. Výroba - nábytek: - kancelářský - pro restaurace, hotely - kuchyně. Interiéry na klíč.

Stavební firma: - zateplování domů - výměna oken - výstavba rodinných domů - rekontrukce bytů.

Stavební firma -rekonstrukce staveb -demoliční práce.

Stavební činnost. Výstavba, opravy, rekonstrukce: - rodinné a bytové domy - průmyslové stavby, haly - inženýrské sítě - stavby na vodních tocích. Půjčovna: - ruční nářadí, malé stavební mechanizace. Středisko dopravy: - přeprava materiálu a zemní práce. Stavební bazar: - nové i použité stavební materiály.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování.

Stavební práce: - stavby na klíč - rekonstrukce. Prodej: - stavebniny včetně dopravy. Stolářství.

Stavební firma. Rekonstrukce bytových jader a koupelen.

Pozemní stavitelství: - stavba rodinných domů na klíč - rekonstrukce bytových jednotek, kanceláří - zateplování - výměna oken.

Stavby, rekonstrukce, výstavba: -mosty -komunikace -vodohospodářské stavby -budovy. Divize 03 - Ostrava.

Provádí: -veškeré zemní práce -báňská činnost -občanská výstavba na klíč -stavební inženýring -velkoobchodní činnost -maloobchodní prodejny.

Kompletní stavební práce: -výstavba -rekonstrukce a modernizace objektů -opravy fasád -zateplování -sanace. Služby: -provozujeme autodopravu do tonáže 5t -přistavujeme a odvážíme kontejnery, likvidujeme suť -rozvážíme stavební materiál.

Zámečnictví. Provádění staveb, jejich změn a odstraňování. Pronájem nemovitostí včetně služeb. Ekonomické a organizační poradenství.

Stavební firma: - výstavba, rekonstrukce - instalatérské práce - zemní a bourací práce - obklady, dlažby - zateplení - sádrokartonářské práce - malířské a natěračské práce - klempířské práce

Stavební firma: -výstavba bytových a rodinných domů -výstavba penzionů, administrativních budov, objektů pro obchod a služby -rekonstrukce, opravy budov -půdní nástavby a vestavby -kompletní zateplení budov -opravy fasád historických domů -tesařské -lešenářské -obklady a dlažby.

Rezidence Říčany. Projekt „ŘÍČANY U BRNA“ -bytový soubor se nachází asi 15 km západně od Brna v krásné lokalitě s napojením na dálnici D1 -projekt nabízí ve dvou čtyřpodlažních domech celkem 44 -bytových jednotek 2+kk a 3+kk o velikosti 55 až 94m2. Ke každému bytu náleží balkon nebo terasa. Byty v přízemí pak mají ještě zahrádku, ...

Poskytuje komplexní dodávky občanských, průmyslových, vodohospodářských a inženýrských stavebních děl. Disponuje vlastními kapacitami pro provádění hlavní stavební výroby i širokého spektra stavebních řemesel.

Wellness Studio. Služby: -kadeřnictví -kosmetika -solárium -infra sauna -hydromasáž -masáže: -lávové kameny -baňkování -růžová masáž -anticelulitidová masáž s ozónovým zábalem -reflexní masáže -reflexní terapie plosky nohy -klasická a sportovní masáž -měkké a mobilizační techniky. -speciální program ...

Architektonická činnost, návrhy interiérů, stavební práce. Projektová činnost v investiční výstavbě. Rekonstrukce koupelen(projekt panel-story). Truhlářská výroba: -kancelářský nábytek.