Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Hledáte spolehlivou stavební firmu, která se postará o výstavbu vašeho rodinného domu? Potom nám dovolte představit společnost KOVACHSTAV s.r.o., která se dlouholeté zkušenosti v oblasti stavebnictví. Zabýváme se výstavbou rodinných domů na klíč, ale i developerskými projekty. Disponujeme moderní techniku a zkušenými zaměstnanci.
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Naše rezidence V Lukách je místem, kde se snoubí moderní architektura s nadstandardní kvalitou a komfortem. Rezidence Vestec u Prahy je exkluzivním developerským projektem, který nabízí dokonalou kombinaci pohodlí, elegance a klidného prostředí v blízkosti přírody. Jsme vašim partnerem na cestě za vysněným bydlením.
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Stavební práce. Výstavba, stavby: - rodinné domy - inženýrské sítě - komunikace - zpevněné plochy ze zámkové dlažby a lomového kamene - oplocení. Zakládání staveb. Zemní práce. Provádění demolic. Demoliční práce.

Výroba, oprava, montáž: - vyhrazená tlaková zařízení - ocelové konstrukce, potrubní trasy. Montáž, oprava: - armatury, ventilátory, regenerační ohříváky vzduchu, elektrostatické odlučovače popílku, mlecí linky k úpravě paliva, drtiče strusky, dopravní pásy, zauhlovací technika, mazutové a naftové hospodářství, vyhrazená plynová zařízení, ...

Realitní agentura. Stavební činnost: - nová výstavba - rekonstrukce - stavební dozor. Reklamní činnost: - propagace sportovních klubů - vyhledávání sponzorů.

V současné době společnost POHL provádí komplexní dodávky: - pozemních staveb - inženýrských staveb - vodohospodářských staveb - podzemních staveb - rekonstrukce stávajících objektů.

Provádíme: - příprava staveniště - výstavba pozemních a inženýrských staveb.

Stavební firma. Výstavba: -rodinné domy -rekonstrukce -komíny -fasády.

Stavby, rekonstrukce, realizace: -projekční a inženýrská činnost -realizace pozemních staveb a sportovních zařízení -bourací a demontážní práce na stávajících stavbách a zařízeních včetně likvidace odpadu (kaly, betony, stavební suť apod.) -realizace staveb vodohospodářských -kanalizace - tlakové, gravitační ...

Stavební činnost: - renovace, rekonstrukce, opravy historických fasád - zateplování fasád kontaktními zateplovacími systémy - čištění fasád - odstranění graffiti - realizace a výstavba staveb, novostavby - revitalizace budov - rekonstrukce interiérů - štukatérské práce.

Maloobchod, prodej, stavebniny: tel: 777172951 - stavební materiál Dodávka, výstavba, montáž: - rodinné domy na klíč - kompletní rekonstrukce a modernizace objektů - údržba objektů - montáž vnitřního vybavení objektů (sociální zařízení, vodoinstalace, kanalizace, rozvody plynu, montáž podlahového a ústředního topení) - venkovní ...

Projekce, výroba, montáž: - rodinné domy (dřevostavby) na klíč - montované nízkoenergetické domy. Kancelář: - Ostrava-Vítkovice, Mírové náměstí 519/3d.

Stavební firma. Práce: - úpravy terénní a povrchové - výkopové - kanalizace - betonářské - demoliční - dokončující - pokrývačské - klempířské - elektrikářské - instalatérské - topenářské - pokládka zámkové dlažby. - výstavba rodinných domků, výrobních hal a veřejných objektů na klíč - rekonstrukce objektů. Jsme ...

Stavební společnost: - hotely - banky a pojišťovny - bytové domy - rodinné domy - administrativní a výrobní budovy - restaurace, vinárny a obchod - zdravotnická a školská zařízení.

Střechy. Pozemní a inženýrské stavitelství. Montáž střešních konstrukcí a pokládání střešních krytin. Výstavba pozemních a inženýrských staveb.

Rodinné domy na klíč. Stavebnictví: - hrubé stavby - kanalizace - obvodové zdivo - klempířství - pokrývačství.

Stavební firma Stavkol s.r.o. vznikla v roce 2008. Řadí se menší stavební společnosti. Úspěšně se uplatňuje na stavebním trhu v regionu. Hlavní náplní je výstavba nebo rekonstrukce obytných staveb, zejména rodinných domů. Realizujeme rodinné domy od zpracování projektové dokumentace až po dodání na klíč. Provádíme: - výstavba ...

Podnik služeb. Činnost, práce: - realitní činnost, správa a údržba nemovitostí - pokrývačství - tesařství - klempířství a oprava karoserií - zednictví Provádění staveb, jejich změn a odstraňování.

ISO 9001:2008 Kompletní dodávky staveb a rekonstrukce na klíč. Stavby: - výstavba rodinných domků na klíč - průmyslové, zemědělské stavby - půdní vestavby a nástavby, sádrokartonové konstrukce - fasády a zateplení staveb - rekonstrukce teras a balkonů - přestavby a rekonstrukce koupelen a bytových jader - obkladačské práce. ...

Stavební firma, stavba: - průmyslové a inženýrské stavby - demolice - bytová výstavba. Pronájem: - stavební a manipulační technika.

Oprava, servis, montáž, projekce: - klimatizace - vzduchotechnika - ventilátory - ohřívače. Stavební činnost: - rodinné domky na klíč - zateplování - revitalizace bytů a panelových domů.

Výstavba rodinných domů na klíč. Rekonstrukce: - staveb - bytových jader. Zateplování a půdní vestavby. Práce: - obklady, dlažby - malířské práce - elektroinstalace.