Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Hledáte spolehlivou stavební firmu, která se postará o výstavbu vašeho rodinného domu? Potom nám dovolte představit společnost KOVACHSTAV s.r.o., která se dlouholeté zkušenosti v oblasti stavebnictví. Zabýváme se výstavbou rodinných domů na klíč, ale i developerskými projekty. Disponujeme moderní techniku a zkušenými zaměstnanci.
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Naše rezidence V Lukách je místem, kde se snoubí moderní architektura s nadstandardní kvalitou a komfortem. Rezidence Vestec u Prahy je exkluzivním developerským projektem, který nabízí dokonalou kombinaci pohodlí, elegance a klidného prostředí v blízkosti přírody. Jsme vašim partnerem na cestě za vysněným bydlením.
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Pobočka. Stavební firma, výstavba: - rodinné domy na klíč - revitalizace panelových domů - úpravy hřišť a stadiónů - rekonstrukce balkónů - sanace. Zelená úsporám.

Stavební firma: - projekce - rodinné domy - oprava, rekonstrukce - novostavby - stavební dozor.

Stavby: -pozemní -průmyslové -občanské -zemědělské -rekonstrukce -údržba -rodinné domky na klíč -zateplení budov -půdní vestavby.

Práce: - stavební činnost - výškové práce.

STAVEBNÍ FIRMA. Rekonstrukce a výstavby: - rodinné domy, domky, vily - bytové objekty, byty - fasády, omítky - střechy - dlažby, obklady - veřejné prostory a zařízení. Rekonstrukce a opravy interiérů staveb: - panelové koupelny, koupelnové kouty - bytová jádra - kancelářské a obchodní prostory - hotely - restaurace - ...

Stavby rodinných domků na klíč, půdní vestavby a nástavby, rekonstrukce obytných budov, přestavby bytových jader, přestavby rodinných domků, montáž sádrokartonových prvků

Stavební firma: - stavby na klíč - rekonstrukce budov - půdní vestavby-práce sádrokartonářské - zateplování fasád - tesařské práce.

Stavební firma. - pozemní stavitelství - odstraňování staveb - zpracování cenových nabídek - novostavby - průmyslové stavby.

Stavební a obchodní činnost. Prodej, pronájem a montáž lešení. Stavby: - rodinné domy - dřevostavby - rekonstrukce.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování. Stavby na klíč. Montáže stropů.

Stavby stavební práce : - generální dodávky staveb - průmyslové a dopravní - inženýrské - bytové a občanské výstavby domy - zemní práce velkého rozsahu - bourací práce demolice budov - rozpojování betonu a skalního podloží kladivy Krupp - hráze výstavba hrází - kanalizace - komunikace silnice chodníky - skladky odpadu Čistění: - ...

Provádíme stavby, rekonstrukce, komplexní facility management a montáže.

Stavební firma: -bytová a nebytová výstavba: -novostavby, rekonstrukce, nástavby, vestavby, přístavby, půdní nástavby. Služby: -míchání barev přímo ve firmě KANOstav. Provozovna: -Praha 3, Blahníkova 550/4.

Zednické a stavební práce. Výstavba a rekonstrukce rodinných domů včetně zateplování objektů.

Projekční a stavební kancelář RemarK je zaměřená na architekturu, projektování, inženýrskou činnost a následně realizaci vyprojektovaných staveb. Projekce: - půdní vestavby, - rekonstrukce, - novostavby, - instalace a topení.

Hlavní činností společnosti je výstavba rodinných domů, rekonstrukce a modernizace občanských staveb, staveb průmyslového a účelového charakteru. Společnost se v posledních letech zaměřuje především na výstavbu rodinných a bytových domů v Praze a jejím okolí.

Stavební firma: - komplexní dodávky staveb na klíč - rodinné domy - novostavby - rekonstrukce objektů - inženýrské stavby - průmyslové objekty Realitní činnost

Stavební firma: - výstavba rodinných domků na klíč - rekonstrukce - půdní vestavby - zateplování budov - obklady a dlažby - sádrokartonové systémy - tesařské a pokrývacské práce - lité podlahy - klempířské a zámečnické práce - elektrikářské práce - voda, topení - malířské a podlahové práce - hromosvody, anténní práce

Stavební a montážní práce - Provádění staveb, jejich změn a odstraňování - Projektová činnost ve výstavbě

Provozujeme a vlastníme oprávnění na tyto činnosti: - činnost účetních poradců, vedení účetnictví - správa a údržba nemovitostí - koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej - provádění staveb jejich změn a odstraňování - montáž, opravy a údržba vyhrazených elektrických zařízení.

Stavební firma, stavby: - generální dodávky občanských a průmyslových staveb - výstavba rodinných domů na klíč - provádění rekonstrukcí veškerých stavebních objektů - provádění půdních vestaveb.