Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Hledáte spolehlivou stavební firmu, která se postará o výstavbu vašeho rodinného domu? Potom nám dovolte představit společnost KOVACHSTAV s.r.o., která se dlouholeté zkušenosti v oblasti stavebnictví. Zabýváme se výstavbou rodinných domů na klíč, ale i developerskými projekty. Disponujeme moderní techniku a zkušenými zaměstnanci.
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Naše rezidence V Lukách je místem, kde se snoubí moderní architektura s nadstandardní kvalitou a komfortem. Rezidence Vestec u Prahy je exkluzivním developerským projektem, který nabízí dokonalou kombinaci pohodlí, elegance a klidného prostředí v blízkosti přírody. Jsme vašim partnerem na cestě za vysněným bydlením.
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Stavební firma, výstavba: - pozemní obytné a průmyslové stavby - občanská a bytová výstavba, rodinné domy na klíč - revitalizace panelových domů - zateplení fasád - rekonstrukce a sanace balkónů a lodžií - rekonstrukce, zateplování. - střechy - realizace nových střech, opravy, rekonstrukce - vnitřní úpravy - stavební projekce.

Výroba, práce: -výstavba rodinných domů -zednické práce

Výstavba a rekonstrukce bytových a nebytových prostor - koordinace staveb - technický dozor investora - inženýrská činnost kontakt: Karel Machalický, Radka Machalická

Výstavby pozemních a inženýrských staveb. Montáž: -vodo -topo -odpady. Elektroinstalace Zemní práce.

Stavební společnost. Práce, stavby: - realizace staveb z úrovně generálního zhotovitele při současné podpoře odborných profesí v rámci divizního uspořádání - divize hlavní stavební výroby, - divize průmyslových podlah a stříkaných betonů - divize monolitických konstrukcí včetně úprav betonů (vrtání a řezání) a střediska ZTI. ...

Stavební práce. Výstavba rodinných domů. Novostavby budov. Údržba budov, bytových domů, staveb: - rekonstrukce, modernizace - zateplování - fasády - omítky. Výstavba plotů: - různé typy oplocení - betonové ploty - pletivo. Odvodňovací kanály.

Jsme stavební firmou, zabývající se pozemními a inženýrskými stavbami, výstavbou rodinných domů - na klíč.

Výstavba rodinných domů a veškeré stavební práce včetně elektroinstalace, obkladů, dlažeb, sádrokartonových, zednických, tesařských i pokrývačských konstrukcí .

Bydlení: - bytové domy - rodinné domy - půdní vestavby - zateplování a rekonstrukce Občanské stavby: - kancelářské budovy - občanská vybavenost Průmyslové stavby: - vodní díla (rekonstrukce) - vodní elektrárny (rekonstrukce) Zemědělské stavby Služby - stavby - zateplování - projektová příprava staveb ...

Statika a rekonstrukce budov, opěrných zdi, sanace nestabilních území, novostavby.

Poskytuje komplexní dodávky občanských, průmyslových, vodohospodářských a inženýrských stavebních děl. Disponuje vlastními kapacitami pro provádění hlavní stavební výroby i širokého spektra stavebních řemesel.

Stavební a obchodní firma. Provádí: -stavby na klíč -rekonstrukce domů a půdní vestavby -montáž sádrokartonu -izolace vodorovné -asanace zdiva, omítek (mechanické i chemické). Prodej: -sádrokartonu -dřevotřísky -lamino -nábytkové doplňky na zakázku.

Stavební společnost: -občanské stavby -průmyslové stavby -kompletní rekonstrukce.

Provádíme: - stavby na klíč - demolice - rekonstrukce objektů - inženýrská a projektová činnost.

Stavba: - rodinné domy na klíč - dřevostavby - pasivní rodinné domy.

Stavby typových pasivních a nízkoenergetických rodinných domů. Zajištění a koordinace staveb na klíč. Konzultace a poradenství: - stavební konstrukce - vytápění - energetické úspory - používání alternativních technologií.

Stavební firma: - rodinné domy na klíč - rekonstrukce (domy, budovy, fasády). Práce: - zednické.

REALIZACE RODINNÝCH DOMŮ NA KLÍČ: - zděné nízkoenergetické domy - zděné ekologické domy - zděné rodinné domy na klíč - zděné stavby na klíč.

Stavební firma. Činnost: - nízkoenergetické domy na klíč - průmyslové objekty - zemní práce - krby a kachlová kamna - sádrokartonové konstrukce - sanace objektů a jejich rekonstrukce - keramické obklady a dlažby - zateplení budov - grafické návrhy interiéru. Vzorková prodejna krbů a kamen v sídle firmy.

Stavební firma: - výstavba, rekonstrukce budov.

Služby: - občanská výstavba - zateplování - suchá výstavba - stavby domů na klíč - rekonstrukce a revitalizace objektů - termodiagnostika Zelená úsporám: - poradenství a přípravu pro získání dotací z programu - možnost získání úvěru pro vstupní financování zakázky - projektovou dokumentaci pro stavební povolení - realizaci zakázky ...

Firma MACON a.s. byla založena třemi fyzickými osobami v roce 1996 se základním kapitálem ve výši 2 850 000, - Činnost firmy je zaměřena na realizaci stavebních prací jak v oblasti bytové výstavby, tak i v průmyslové, včetně údržby objektů.

Stavební firma: -bytové domy -montované rodinné domky -půdní byty -interiéry -rekonstrukce.