Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Naše rezidence V Lukách je místem, kde se snoubí moderní architektura s nadstandardní kvalitou a komfortem. Rezidence Vestec u Prahy je exkluzivním developerským projektem, který nabízí dokonalou kombinaci pohodlí, elegance a klidného prostředí v blízkosti přírody. Jsme vašim partnerem na cestě za vysněným bydlením.
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Hledáte spolehlivou stavební firmu, která se postará o výstavbu vašeho rodinného domu? Potom nám dovolte představit společnost KOVACHSTAV s.r.o., která se dlouholeté zkušenosti v oblasti stavebnictví. Zabýváme se výstavbou rodinných domů na klíč, ale i developerskými projekty. Disponujeme moderní techniku a zkušenými zaměstnanci.
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Výstavba: - bytové a občanské - průmyslové - inženýrské. Demolice, zemní práce. Práce: - malířské, natěračské, lakýrnické, tapetářské, obkladačské.

Stavební firma: - kompletní revitalizace panelových domů - rekonstrukce komerčních i obytných budov - výstavba inženýrských sítí, panelových domů, komerčních objektů, rodinných domů - hydroizolace, sanace - zateplování. Programy Panel a Zelená úsporám. Sídlo: - Českobratrská 2227/7, Ostrava - Moravská Ostrava.

Pokládka podlahové krytiny. Výstavba rodinných domů na klíč. Příprava podlah na pokládku podlahové krytiny.

Stavíme rodinné a rekreační domy na klíč.

Zabýváme se: - stavba, rekonstrukce rodinné domy - rekonstrukce střechy.

Projekt, montáž včetně zemních prací: -plynofikace měst, obcí, výrobních areálů a budov, bytových domů, rodinných domů, bytů, regulační stanice, odorizace -voda: -uliční vodovodní vedení (litina, tlakové PVC, PE, HD) -příslušenství -armatury -kanalizace, hlavní stoky(PVC hladké, žebrované, PE, korugované, sklolaminát, kamenina, ...

Stavební firma, výstavba, rekonstrukce: - bytové domy, - obchodní domy, - administrativní a průmyslové objekty. Developerská činnost.

Zajišťujeme a provádíme výstavbu a rekonstrukce rodinných a bytových domů jak pro soukromý, tak i pro veřejný sektor. Provádíme výstavbu a rekonstrukce rodinných domů, škol, kanceláří apod. Specializujeme se na kompletní dodávky a montáže vodoinstalací, kanalizací, přípojek elektro, elektroinstalací, automatizace, EZS, montáže alarmů ...

Výstavba rodinných domků na klíč. Práce: -veškeré stavební -pokrývačské -instalatérské -topenářské.

Stavební firma, dodávka, montáž: -fasádní zateplovací systém TOLTHERM -barvy TOLLENS -fasádní a interiérové nátěry a fasády -stavby a rodinné domy na klíč -občanská, bytová, průmyslová výstavba.

Soukromá stavební firma. Kompletní dodávky.

Stavební firma, výstavba, prodej: - bytové domy, byty.

Služby: -nabídka kompletní stavební činnosti -stavba rodinních domů na klíč -rekonstrukce domů a panelových bytů -provádění nátěrů fasád a malířských prací.

Komplexní dodávka staveb: -bytové, občanské, inženýrské, průmyslové -rekonstrukce památkově chráněných objektů -výstavba rodinných domků na klíč. Práce: -sádrokartonové konstrukce zateplování budov, půdní vestavby -tesařské -demolice objektů -zemní práce CAT428D.

Stavební činnost. Rekonstrukce budov. Zemní práce. Doprava.

Stavební firma: -komplexní služby ve výstavbě -realizace staveb -výstavba rodinných domů na klíč.

Generální dodávky staveb. Rekonstrukce objektů a fasád.

Činnost: - rekonstrukce koupelen - rekonstrukce bytů - výstavba a rekonstrukce rodinných domů - financování rekonstrukcí.

Naším předmětem podnikání je provádění staveb včetně jejich změn, udržovacích prací na nich a jejich odstraňování.

Práce: - zednické - zdění, omítky - obkladačské - obklady, dlažby. Rekonstrukce domů. Stavba rodinných domů. Rodinné domy na klíč. Pokládka: - zámková dlažba. Malířské práce. Sádrokartonářské práce: - montáž sádrokartonu. Výstavba plotů - různé typy oplocení. Štukatérské práce. Rekonstrukce, renovace bytových jader, bytové ...

Stavební firma, činnost, projekt, dodávky na klíč, novostavby, rekonstrukce, demolice (včetně likvidace stavební sutě), sanace: -pozemní stavby(rodinné, bytové a nájemní domy, výrobní objekty, administrativní budovy, sklady, haly, výrobní prostory) -fasády -půdní vestavby -zateplovací systémy, obvodové pláště, střechy -obklady ...

Stavební firma: - stavba domů na klíč - rekonstrukce domu - zateplení domu - rekonstrukce byt. jádra - rekonstrukce koupelny - pronálmy bytů - půjčovna lešení.

Dodávky novostaveb na klíč, rekonstrukce, demolice, adaptace, opravy. Stavby: -pozemní, bytové a občanské, HSV, PSV: -rodinné domky -obytné domy (nájemní, činžovní) -půdní vestavby -nádstavby -přístavby -sádrokartony -zateplování fasád DÜFA, TOPINEX -klasické fasády -omítky. Řemesla: -zedník -obkladač ...

Půjčovna, t el. 541246683: -elektrické ruční nářadí HILTI: -vrtací, bourací kladiva, řezací diamantové kotouče -dřevoprogram. Dodávka na klíč, montáž, rekonstrukce: -občanská a bytová výstavba, stavební práce -adaptace budov včetně interiérů -sádrokartonové konstrukce systému KNAUF: -vestavby podkroví, nástavby ...