Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Hledáte spolehlivou stavební firmu, která se postará o výstavbu vašeho rodinného domu? Potom nám dovolte představit společnost KOVACHSTAV s.r.o., která se dlouholeté zkušenosti v oblasti stavebnictví. Zabýváme se výstavbou rodinných domů na klíč, ale i developerskými projekty. Disponujeme moderní techniku a zkušenými zaměstnanci.
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Naše rezidence V Lukách je místem, kde se snoubí moderní architektura s nadstandardní kvalitou a komfortem. Rezidence Vestec u Prahy je exkluzivním developerským projektem, který nabízí dokonalou kombinaci pohodlí, elegance a klidného prostředí v blízkosti přírody. Jsme vašim partnerem na cestě za vysněným bydlením.
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Služby: -stavby na klíč -rekonstrukce objektů -půdní vestavby -drobné bytové úpravy.

Mateřská společnost EUFI-European financing & investment s.r.o. byla založena v roce 1996 a na českém trhu podniká ve třech oborech: development, food a fashion. Výstavba rodinných domů a bytů.

Stavební činnost je hlavním nosným programem Dodávky stavebních prací realizujeme jak formou na klíč, tak i v rámci subdodávek. Předmětem dodávek jsou jak novostavby, tak i rekonstrukce, modernizace, adaptace, vestavby a nástavby. Povrchové úpravy: - vnitřní omítkové systémy strojní, ruční, stěrkové a sanační - vnější ...

Nabízíme služby stavební firmy

Stavby: -komplexní na klíč. Stavební práce: -zednické (i omítky) -obkladačské. Rekonstrukce, opravy: -objekty, stavby: -občanské -bytové -údržba.

Novostavby, nízkoenergetické domy. Rekonstrukce: - stavby - interiéry. Zateplování budov.

Činnost: - rekonstrukce bytových a nebytových prostor - výstavba nových objektů - truhlářství - služby soukromých detektivů - zprostředkování služeb - - zámečnictví - organizování sportovních soutěží - vydavatelské a nakladatelské činnosti - zednictví - bezpečnostní agentura - zahradnické práce - úklidové služby - revize (elektro, ...

Provádíme kompletní realizace staveb, 3D vizualizace a designérské návrhy interiérů. Zabýváme se realitní a inženýrskou činností.

Služby: - stavební činnost - projektová činnost ve výstavbě

Služby: - aktivní hromosvody dle NF C 17 102 - výhradní dovozce pro ČR a Slovensko - pasivní hromosvody - kompletní dodávky elektro SIL a SLP - návrhy, projekty, montáže a revize elektroinstalace - návrhy, projekty, montáže a revize FVE - servis a údržba - kompletní dodávky na klíč - zabezpečovací systémy - evakuační ...

Práce, řemeslo: - stavební firma - provádění staveb včetně jejich změn - stavby na klíč - rodinné domy na klíč - rekonstrukce objektů - půdní nástavby a vestavby - renovace a opravy fasád, nátěry fasád - betonářské práce - ostatní stavební práce dle dohody.

Stavební firma, stavby: - generální dodavatel staveb - komplexní stavební činnost v pozemním stavitelství - stavby na klíč - novostavby - rekonstrukce a modernizace - státní zakázky - stavby pro veřejnost, soukromý sektor, pro zdravotnictví a školství - administrativní budovy - bytové objekty - průmyslové stavby - ...

Cílem společnosti je realizace a provoz děl na trhu s energií a dlouhodobě přispívat k lepšímu životnímu prostředí.

Stavební firma. Stavební práce: -novostavby -stavby na klíč -modernizace -rekonstrukce.

Stavební a montážní práce. Investorsko - inženýrská činnost. Montáže zakázkových interiérů. Konzultační a poradenská činnost. Komplexní dodávky stavebních celků - bytové objekty, banky, hotely, obchodní centra a nemocnice. Rekonstrukce objektů. Stavební a inženýrská činnost.

Stavby: - inženýrské, průmyslové, bytové, občanské (novostavby i rekonstrukce). Úprava, výstavba: - zpevněné plochy, komunikace. Odpady: - likvidace - nebezpečný odpad. Realizace: - inženýrské sítě - voda, kabeláž, plyn, kanalizace. Zemní práce. Stavební projekce, projektování.

Dodávky - stavby na klíč. Rekonstrukce a údržba budov v systému KORD. Dodávka a montáž: - rámové konstrukce - technologické konstrukce - střešní a stěnové pláště. Projekční a inženýrská činnost.

Realizujeme stavby v různých segmentech stavebnictví. Výstavba rodinných a bytových domů na klíč, celkové rekonstrukce, rekonstrukce historických objektů, půdní vestavby, průmyslové a komerční stavby, haly. Zakládání staveb, zemní práce, demolice.

novostavby rodinných domků, jejich rekonstrukce, zemedělské a průmyslové stavby, rekonstrukce provozoven ....

Zajištění: - staveb rodinných domů - průmyslových a občanských staveb na klíč - demolicí - zemních prací.

Zajištění rekonstrukcí staveb, koupelen a výstavby domů na klíč.

- stavba domů - zateplování - výškové práce - rekonstrukce - obklady a dlažby - sádrokartony

Stavební a montážní práce. Provozovna: K+T stavební a montážní práce Jungmannovo nám. čp. 445 284 01 Kutná Hora