Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Naše rezidence V Lukách je místem, kde se snoubí moderní architektura s nadstandardní kvalitou a komfortem. Rezidence Vestec u Prahy je exkluzivním developerským projektem, který nabízí dokonalou kombinaci pohodlí, elegance a klidného prostředí v blízkosti přírody. Jsme vašim partnerem na cestě za vysněným bydlením.
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Hledáte spolehlivou stavební firmu, která se postará o výstavbu vašeho rodinného domu? Potom nám dovolte představit společnost KOVACHSTAV s.r.o., která se dlouholeté zkušenosti v oblasti stavebnictví. Zabýváme se výstavbou rodinných domů na klíč, ale i developerskými projekty. Disponujeme moderní techniku a zkušenými zaměstnanci.
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Komplexní dodavatelská činnost : -realizace novostaveb -rekonstrukce bytových, občanských, průmyslových či inženýrských staveb Stavební a developerské činnosti.

Komplexní příprava a provádění staveb na klíč včetně projektové dokumentace, zajištění potřebných podkladů pro povolení stavby a technický dozor. Stavební rozpočty včetně výkazů výměr. Železobetonové monolitické konstrukce, pohledové betony.

Stavební firma: -pozemní stavby.

Společnost je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2001 a enviromentálního managementu 14000:2005. Stavební činnost, novostavby, rekonstrukce: -bytová, občanská, průmyslová výstavba -renovace bytových jader -dodávky staveb na klíč (stavby na klíč): -zateplování staveb, certifikát "zelená úsporám" -obchodní a prodejní prostory a ...

Činnost: - generální dodávky staveb - novostavby a rekonstrukce staveb občanských, průmyslových, zemědělských a stavby inženýrských sítí.

Stavební firma Služby: - technický dozor investora - projekce - poradenství.

Výstavba rodinných domů na klíč, provádění základových desek, hrubých staveb, fasády a fasádních a zateplovacích systémů, plotů a oplocení.

Zabýváme se: - realizace šikmých a plochých střech - drobné opravy až po kompletní rekonstrukce a novostavby - prodej stavebního materiálu - tesařské práce - klempířské práce - pokrývačské práce - izolatérské a natěračské práce - zednické práce menšího rozsahu

Činnost: - rodinné domy na klíč - rekonstrukce bytu, domů, bytovýho jádra - hrubá stavba domu - stříkané sádrové omítky, dlažby, obklady, komíny - zateplení fasád - elektroinstalace - projektová dokumentace.

Stavební firma, kopletní stavební činnost: - veškeré stavební, tesařské i pokrývačské práce - stavby RD na klíč - opravy, přestavby - rekonstrukce budov - půdní vestavby - montáž střešních oken - dřevěné obklady - sanační omítky - zateplení fasád - obkladačské práce - pokládka zámkové dlažby - práce s kamenem - včetně dodávek ...

Činnost: - zakládání staveb - spodní stavby - novostavby rodinných domů - zateplování fasád - rekonstrukce staveb - technický i odborný dozor - údržba a úklid - drobná údržba domů - pravidelný úklid rodinných domů - údržba zahrad.

Provádíme: - stavby na klíč - opravy, rekonstrukce.

Nabízíme komplexní služby v oblasti realizace staveb. Provádíme výstavbu rodinných domů na klíč, rekonstrukce budov, zateplení a fasády.

Provádíme: - inženýrská činnost - rekonstrukce - novostavby na klíč - fasády a zateplení.

Zajišťujeme stavby rodinných domů na klíč.

Stavební práce. Práce: -provádění staveb - zateplování staveb - rekonstrukce - střechy - půdní vestavby Montáže: - sádrokartony - obklady - dlažby Půjčovna: - lešení - nářadí.

Jsme středně velká stavební firma zabývající se kompletní stavební činností a řemesel s ní souvisejících. Naše specializace se orientuje na rekonstrukce panelových domů exteriérů i interiérů, výstavbu a rekonstrukce rodinných domů, adaptacemi půdních prostor, a kompletní rozsah elektroslužeb. Služby: - rekonstrukce interiérů panelových ...

Práce: -malířské, lakýrnické -nátěry fasád -výškové, úklidové, truhlářské -dekorativní nástřiky Veškeré stavební práce. Stavby na klíč. Zateplovací systémy.

Činnost: - Střechy na klíč - materiály - betonová krytina - pálená krytina - celoplechová krytina - asfaltové šindele - polykarbonát. Vzduchotechnika. Střešní okna. Ozdobné klempířské prvky. Digestoře. Nátěry. Horkovzdušné výměníky. Zakázková výroba.

Výstavba: - pozemní a inženýrské stavby.