Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Naše rezidence V Lukách je místem, kde se snoubí moderní architektura s nadstandardní kvalitou a komfortem. Rezidence Vestec u Prahy je exkluzivním developerským projektem, který nabízí dokonalou kombinaci pohodlí, elegance a klidného prostředí v blízkosti přírody. Jsme vašim partnerem na cestě za vysněným bydlením.
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Hledáte spolehlivou stavební firmu, která se postará o výstavbu vašeho rodinného domu? Potom nám dovolte představit společnost KOVACHSTAV s.r.o., která se dlouholeté zkušenosti v oblasti stavebnictví. Zabýváme se výstavbou rodinných domů na klíč, ale i developerskými projekty. Disponujeme moderní techniku a zkušenými zaměstnanci.
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Stavební práce: - stavby na klíč - rekonstrukce domů - zateplování budov - fasády. Zedník, zednictví.

Stavební výroba: - generální dodávky průmyslových staveb, hal, občanských staveb, rodinných domů - komplexní rekonstrukce - elektromontážní práce - stavební projekce - inženýring. Sídlo firmy: - Poštovní 39/2, Ostrava - Moravská Ostrava.

Stavební firma: - rodinné domy na klíč.

Prodej: -hutní materiál. Výstavba a prodej: -půdní byty. Stavební činnost.

Stavební firma. Stavební činnost: - komplexní stavební práce.

Izolace-provádění: - tepelné-THERMATEX - zateplení fasád - protihlukové - proti vodě, hydroizolace. Další činnost: - veškeré stavební práce - zateplování-štíty - akustické podhledy - sádrokartonové příčky - půdní vestavby.

Provádíme: - rodinné domy a byty na klíč.

Stavební firma. Výstavba rodinné domy na klíč. Zateplení budov. Rekonstrukce bytových jader. Rekonstrukce a veškeré opravy budov. Realizace: - průmyslové a lité podlahy - zámkové dlažby, obklady - střechy. Sádrokartonářské práce. Sídlo společnosti: - Volgogradská 2398/98, Ostrava - Zábřeh.

Výstavba: - domy na klíč - půdní vestavby - střechy a krovy

Výstavba a rekonstrukce domů. Zateplování budov. Výměna oken.

Stavební činnost. Výstavba: - bytové, občanské a průmyslové stavby. Pozemní a inženýrské stavitelství. Stavební projekce. Nákup, prodej: - nemovitosti, reality.

Stavební činnost: - stavby, výstavba.

Výstavba: - pozemní a inženýrské stavby.

Stavební firma: -stavby na klíč -rekonstrukce objektů -demolice.

Stavební činnost. Stavby: - rodinné domy na klíč - bytové a nebytové prostory - průmyslové haly. Rekonstrukce staveb: - domy - byty - bytová jádra. Sídlo firmy: - Píšť č. 592.

NOVABYT Stavební a obchodní činnost. Rekonstrukce: -bytová jadra -zděné koupelny -interiéry Prodej: -sanitární materiál, keramika, dlažba -koupelnový nábytek -koupelnové doplňky -vodovodní baterie.

Činnost: - stavby a domy na klíč.

Provádění staveb, jejich změny a odstraňování dále pak nabízí projektové, poradenské a inženýrské práce, stavební dozor. Služby a produkty : -Inženýrská činnost a poradenská činnost v investiční výstavbě -Ostatní zprostředkovatelská činnost, velkoobchod maloobchod -Nabídka projektových a inženýrských prací: - příprava zakázky – ...

Dodávky - stavby na klíč. Rekonstrukce a údržba budov v systému KORD. Dodávka a montáž: - rámové konstrukce - technologické konstrukce - střešní a stěnové pláště. Projekční a inženýrská činnost. Provozovna: - K. Čapka 346, Jeseník.

Služby: - práce autojeřábem AD 20, - nákladní doprava LIAZ, HR + sklopka, UNC - nakladač, terénní vysokozdvižný vozík - stavební práce - stavby na klíč, rekonstrukce, - stolařské práce - atypické výrobky