Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Naše rezidence V Lukách je místem, kde se snoubí moderní architektura s nadstandardní kvalitou a komfortem. Rezidence Vestec u Prahy je exkluzivním developerským projektem, který nabízí dokonalou kombinaci pohodlí, elegance a klidného prostředí v blízkosti přírody. Jsme vašim partnerem na cestě za vysněným bydlením.
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Hledáte spolehlivou stavební firmu, která se postará o výstavbu vašeho rodinného domu? Potom nám dovolte představit společnost KOVACHSTAV s.r.o., která se dlouholeté zkušenosti v oblasti stavebnictví. Zabýváme se výstavbou rodinných domů na klíč, ale i developerskými projekty. Disponujeme moderní techniku a zkušenými zaměstnanci.
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Stavby, stavební činnost: - realizace novostaveb - rekonstrukce starých objektů - oprava fasád včetně vyřízení formalit s památkovým úřadem - zateplení fasád a plochých střech - zhotovení sádrokartonových příček a podkroví - výměna oken za plastová zn. REHAU - výměna střešních krytin - přestavby bytových jader. Doprava: - odvoz odpadu ...

Stavební firma: - komplexní stavební práce - rekonstrukce, opravy (oprava) - novostavby - občanské, obytné stavby, domy, domky - inženýrink, stavební dozor. Projekce: - stavební - průmyslové, občanské projekty - výrobní dokumentace - příprava, zadání stavební rozpočty.

Stavebnictví, stavební činnost: -pozemní a bytové stavby -novostavby, rekonstrukce, adaptace -výstavba rodinných domů na klíč -půdní vestavby -rekonstrukce bytových jader, koupelen -pokládka všech druhů podlah (PVC, dřevo, lamino, parkety, plovoucí podlaha) -sádrokartonové podhledy, příčky, kazetové stropy -izolace proti zemní ...

Společnost je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2001. Stavební činnost, dodávka na klíč: -kompletní stavební práce -občanské stavby -stavby pro lehký průmysl a logistiku -rekonstrukce -novostavby, bytové domy, rodinné domky -zateplování domů systémy s certifikáty BAUMIT, TERRANOVA, TOLTHERM. -sklady, výrobní prostory a haly ...

Stavební firma. Stavební práce.

Služby: - rekonstrukce a stavby na klíč.

Stavební firma: - kompletní stavby - rekonstrukce rodinných domů.

Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti. Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení apod.

Práce: -zednické -rekonstrukce kulturních památek -stavby na klíč -vodoinstalační práce.

Stavební a zemní práce: - bytové, občanské, průmyslové stavby na klíč - rekonstrukce - modernizace - demolice stávajících objektů.

Stavební činnost. Zateplování: - budovy, rodinné domy, bytové domy, obchodní centra. Výstavba: - rodinné domy, garáže, ploty, oplocení. Rekonstrukce: - koupelny. Práce: - stavební - zednické - obkladačské, dlaždičské. Obklady, dlažby. Sádrové omítky, štuky. Sanace balkonu.

Stavební firma. Zateplení: - rodinné a panelové domy, budovy. Výstavba: - rodinné domy, průmyslové a hospodářské objekty. Rekonstrukce, modernizace: - bytové, nebytové prostory. Zednické práce. Lité anhydritové podlahy. Strojní omítky.

Stavební firma. Stavby na klíč. Opravy a rekonstrukce: - budovy - střechy. Zateplování fasád. Montáž sádrokartonu. Pokládka: - obklady a dlažby - podlahy, podlahové krytiny. Ploty, oplocení. Práce: - sádrokartonářské - obkladačské - zemní.

Stavební firma: - stavby, stavební práce - stavební projekce.

Stavební činnost, inženýring: -trafostanice -výstavba nových objektů, rekonstrukce, demolice včetně odvozu suti -stavby bytové, občanské, průmyslové -rodinné domy (domky), restaurace, garáže. Zemní práce: -UDS a odvoz zeminy, zakládání staveb. Technický a autorský dozor stavebního díla. Spolupráce s FOO IMPERBEL Belgie: -střechy, ...

Stavební firma. Stavby, rekonstrukce: - rodinné domy. Zateplování fasád. Rekonstrukce, úpravy: - bytová jádra. Práce: - zednické - betonářské - obkladačské - sádrokartonářské. Strojní omítání jednovrstvé.

Stavební společnost. Stavby: -komunikace, dopravní stavby -živičné práce -novostavby silnic -opravy a rekonstrukce povrchů, sanace silnic, lesních a polních cest -výstavba parkovišť, ploch areálů, letištních drah -zemní práce a hrubé terénní úpravy -dlažby pěších zón -výstavba cyklostezek a cyklotras -pozemní ...

Služby: -odstraňování vlhkosti zdiva materiálem Hyseal -měření radonu v součinnosti fy BEKEREL -výstavba rodinných domů na klíč, rekonstrukce stávajících objektů.

Služby: -stavební práce -oceňování staveb.

Stavební práce: -stavby na klíč -rekonstrukce -zemní práce.

Stavební firma: - žárotechnické vyzdívky pecí a kotlů - rekonstrukce, zateplování bytového fondu - výstavba - novostavby, rodinné domy.

Realizujeme kompletní výstavbu na klíč v oboru pozemního stavitelství, a to jak novostavby, tak rekonstrukce. Hlavní předmět naší činnosti tvoří provádění staveb občanských, průmyslových a bytových. Naše zkušenost a odbornost zajišťuje kvalitu, estetičnost a funkčnost realizovaných staveb a tím i spokojenost všech naších zákazníků.

Stavební činnost: - pozemní stavby - výstavba rodinných domů na klíč - zateplování budov. Práce: - dlaždičské - instalatérské - elektromontážní - topenářské.

Stavby: -bytové -občanské -průmyslové -dopravní a inženýrské. Výstavba rodinných domů na klíč.

Stavební firma: - stavby na klíč - stavby průmyslové - rekonstrukce staveb - inženýrské sítě - zakládání staveb - průmyslové podlahy - zemní práce - jádrové vrtání.