Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Naše rezidence V Lukách je místem, kde se snoubí moderní architektura s nadstandardní kvalitou a komfortem. Rezidence Vestec u Prahy je exkluzivním developerským projektem, který nabízí dokonalou kombinaci pohodlí, elegance a klidného prostředí v blízkosti přírody. Jsme vašim partnerem na cestě za vysněným bydlením.
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Hledáte spolehlivou stavební firmu, která se postará o výstavbu vašeho rodinného domu? Potom nám dovolte představit společnost KOVACHSTAV s.r.o., která se dlouholeté zkušenosti v oblasti stavebnictví. Zabýváme se výstavbou rodinných domů na klíč, ale i developerskými projekty. Disponujeme moderní techniku a zkušenými zaměstnanci.
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Stavebně inženýrská organizace. Práce: -stavby, rekonstrukce, opravy objektů na klíč -inženýrská činnost ve stavebnictví -dodávka a montáž ocelových halových systémů ATLAS WARD -provádění opláštění střešními a stěnovými systémy KINGSPAN -pokrývačské práce -provádění plášťů plochých střech -tesařské a truhlářské práce ...

Stavby, stavební činnost: - výstavba - rodinné domy na klíč, bytové domy - zateplení budov - rekonstrukce - zámková dlažba, oplocení - obkladačské práce - sádrokartonářské práce - demolice. Provozovna: - Hlučínská 266/13, Ostrava - Petřkovice.

Stavby: - pozemní - vodohospodářské.

Stavební práce. Veškerá stavební činnost.

Stavební a projektová činnost. Výstavba - stavby: - občanské - bytové - průmyslové - inženýrské, vč. sídlištních celků. Stavební projekce.

Stavební firma. Pozemní a inženýrské stavby. Instalatérské práce: - voda, topení, plyn. Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské.

Stavební práce: -kompletní stavby "na klíč" -zateplování objektů i pro program Zelená úsporám -opravy fasád -výměny oken a balkonů, možnost pomoci při zajištění zdrojů -střechy - práce tesařské, klempířské i pokrývačské -historické stavby/památkové stavby -oprava, rekonstrukce a výstavba lesních cest -oprava, rekonstrukce a výstavba ...

Provádíme: - rodinné domy na klíč - rekonstrukce občanské a bytové výstavby - klempířství.

Výstavba nových rodinných domů, přestavba a rekonstrukce bytových i nebytových jednotek. Zaměření na výstavbu nízkoenergetických domů.

Vytápění budov s ohledem na ekologii a ekonomiku provozu i v programu Zelená úsporám: -montujeme ústřední vytápění, podlahové topení, solární systémy, plynová zařízení, kanalizaci i rozvody vody a provádíme stavební práce. -instalatér - vodo, topo, plyn

Služby: - stavební činnost - elektroinstalace

Provádění a rekonstrukce staveb. Dodávka kompletních instalací: -voda (plast, měď*, ocel) -plyn -kanalizace -topenářské práce (plast, měď*, ocel) včetně dodávky kotlů. Inženýrská a investorská činnost.

Stavební práce: -rekonstrukce -zateplování budov.

Stavební firma: - výstavba a rekonstrukce bytových a nebytových objektů. Půjčovna: - stavební technika - zahradní technika. Autodoprava. Nakládaní s odpady.

Stavby, stavební činnost: - rodinné domy - na klíč, projektová dokumentace, stavební povolení. Rekonstrukce, opravy: - stavební objekty. Stavební dozor, inženýrská činnost pozemních staveb, komunikací. Přestavby - vestavby: - byty do půdních prostorů. Chodníky, komunikace - dlážděné, asfaltové.

Stavební a kamenická firma. Výstavba pozemních a inženýrských staveb, provádění zemních prací. - rodinné domy - zámková dlažba - opěrné zdi - drátokoše - kanalizace - revitalizace nádrží provozovna: Dolní Branná 72 Telefon: 499426114

Stavební firma. Provádíme: -rodinné domy na klíč -stavby občanská bytová výstavba -autodoprava vozidly Liaz (s hydraulickou rukou a sklápěčem) -zemní práce strojem UNC 060.

Stavební firma, zednictví: - novostavby - rodinné domy na klíč - rekonstrukce bytových jader, střech - půdní vestavby - zemní práce.

Stavební firma: -komplexní stavební na klíč -zednické, zednictví, zedník -hrubé stavby - rodinné domy, průmyslové objekty -venkovní omítky, fasády -potěry -zateplování fasády.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování.

Inženýrské a pozemní stavitelství Orlová. Stavební projekce. Stavby, stavební činnost. Rekonstrukce a statické zabezpečení staveb. Výstavba: - domy, silnice, mosty, kanalizace a ČOV.