Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Hledáte spolehlivou stavební firmu, která se postará o výstavbu vašeho rodinného domu? Potom nám dovolte představit společnost KOVACHSTAV s.r.o., která se dlouholeté zkušenosti v oblasti stavebnictví. Zabýváme se výstavbou rodinných domů na klíč, ale i developerskými projekty. Disponujeme moderní techniku a zkušenými zaměstnanci.
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Naše rezidence V Lukách je místem, kde se snoubí moderní architektura s nadstandardní kvalitou a komfortem. Rezidence Vestec u Prahy je exkluzivním developerským projektem, který nabízí dokonalou kombinaci pohodlí, elegance a klidného prostředí v blízkosti přírody. Jsme vašim partnerem na cestě za vysněným bydlením.
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Stavební společnost: -výstavba, stavba, rekonstrukce, sanace, modernizace staveb, objektů (stavby) -rodinné domy, rodinný dům, RD -bytové domy, bytový dům -průmyslové objekty -provádění obklady a dlažby (dlažba) (obkladačské práce) -omítky, omítka -zateplování, zateplení, izolace -zemní práce -protipožární ...

Činnost: - výstavba pozemních a inženýrských staveb - kontejnerová doprava.

Provádíme: - pozemní a inženýrské stavitelství.

Stavební a obchodní firma. Stavby, stavební práce: - komplexní práce, stavby na klíč - občanské stavby, menší administrativní budovy - bytová výstavba - průmyslové stavby - inženýrské sítě - kanalizace, vodovody - bourání, demolice - menší rozsah - rekonstrukce, zateplování, půdní vestavby.

činnost: - kompletní dodávky staveb - půdní vestavby - rekonstrukce objektů - novostavby - fasády - instalatérské práce - prodej koupelnových zařízení.

Naše stavební společnost provádí veškeré stavební práce tj. výstavba rodinných domů, dřevostaveb, rekonstrukce domů a bytů. Klademe důraz na kvalitu a pořádek na pracovišti. Provádíme exkluzivní úpravy interiérů tj. nadstandartní obklady a dlažby, benátské štuky, sádrové omítky, sádrokartony. Veškeré zednické, instalatérské, elektrikářské, ...

Nabízíme projektování a stavební práce v oblasti občanské a bytové výstavby.

Stolařské, truhlářské práce. Zakázková výroba: - nábytek - kuchyňské linky - schodiště. Výstavba: - rodinné domy, koupelny na klíč. Rekonstrukce: - byty, bytová jádra. Práce: - stavební - zednické - obkladačské. Zemní, výkopové práce. Autodoprava. Sídlo firmy: - Velké Albrechtice 211, okr. Nový Jičín.

Stavební činnost: - stavby domů na klíč - rekonstrukce - zateplování - vyzdívání tepelných agregátů

K INVEST stavební a obchodní činnost Stavební práce.

Stavební firma: -kompletní stavební činnost -veškeré stavební práce, rekonstrukce a demolice. Převažuje profese: -zedník a stavební dělník -ostatní řemesla -obkladač, zámečník, -instalatér, pokrývač -tesař atd. Specializace firmy jsou: -zemní a výkopové práce -likvidace kontaminované zeminy.

Stavební práce. Realitní kancelář.

Stavební firma. Činnost: - výstavba bytových, občanských a průmyslových staveb - rekonstrukce, zateplování. Maloobchod, prodej: - stavební materiál. Realitní kancelář: - reality.bydleni@centrum.cz

Stavební firma: - výstavba pozemních a inženýrských staveb.

Autorizovaný dozor staveb. Stavebně montážní práce: -stavby na klíč-střední a menší -půdní nástavby a vestavby -sádrokartonový systém RIGIPS -akustické podhledy THERMATEX, OWA -tepelné a akustické izolace -tepelné izolace TEMPELAN, THERMOLAN, G+H* ISOVER -hydroizolace lepenkových střech, teras, balkónů včetně nátěrů ...

Provádění staveb: - stavební práce - rekonstrukce - demolice

Pozemní a inženýrské stavitelství, stavby. Stavební firma.

Stavební firma. Výstavba: - rodinné domy na klíč - bytové, občanské, průmyslové stavby - inženýrské sítě - půdní vestavby, nástavby - rekonstrukce, modernizace, údržba budov - zateplování.

Realitní kancelář. Stavební činnost.

Stavební společnost - zakládání staveb - invest. výstavba - rekonstrukce - jádra bytová - zemní práce

Výstavba, rekonstrukce: -inženýrské sítě -stavební celky -zemní práce -silnoproudá elektroinstalace.

Výstavba: -nízkoenergetické a pasivní rodinné domy Komplexní služby spojené s výstavbou RD: -návrhy, projekce, stavební řízení, vyřízení úvěru, hypotéky, dotace, kolaudace. -nové rodinné domy na Mladcové ve Zlíně.

Stavební firma, stavby. Provádění staveb, rekonstrukce a odstraňování. Projektová činnost, projekce ve výstavbě, stavební projekce. Investorská a inženýrská činnost. Pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor. Výroba a montáž: - ocelové konstrukce a průmyslové nátěry.