Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Hledáte spolehlivou stavební firmu, která se postará o výstavbu vašeho rodinného domu? Potom nám dovolte představit společnost KOVACHSTAV s.r.o., která se dlouholeté zkušenosti v oblasti stavebnictví. Zabýváme se výstavbou rodinných domů na klíč, ale i developerskými projekty. Disponujeme moderní techniku a zkušenými zaměstnanci.
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Naše rezidence V Lukách je místem, kde se snoubí moderní architektura s nadstandardní kvalitou a komfortem. Rezidence Vestec u Prahy je exkluzivním developerským projektem, který nabízí dokonalou kombinaci pohodlí, elegance a klidného prostředí v blízkosti přírody. Jsme vašim partnerem na cestě za vysněným bydlením.
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Provádění: - průmyslové, občanské a bytové stavby.

Služby: -stavební práce -montáž sádrokartonu -nátěry (thermoshield) -zednické práce -zateplování.

Stavební, vodoinstalační práce: -instalatérské práce, rozvody vody -výměny van, umyvadel -výměny a rekonstrukce odpadů, potrubí -rekonstrukce bytových jader včetně obkladů a dlažeb -rekonstrukce a zateplování budov -novostavba rodinných domů.

Činnost: - individuální výstavba rodinných domů - individuální výstavba rodinných domů na klíč - rekonstrukce staveb - přestavby - nástavby - stavební úpravy - stavební opravy - půdní vestavby - zateplování fasád - vnitřní úpravy - sádrokartonářské práce - veškeré zednické práce.

Stavební firma. Stavebniny: - Dolní Smržovka, tel.: 483394121 - Tanvald 143, tel.: 483383328

Stavební firma: -bytové a občanské stavby -zateplování budov -výměna oken.

Stavebniny. Prodej: -veškerý stavební materiál -zámková dlažba -střešní krytiny -cement, vápno, štuky, malta -izolační materiál -sádrokartony -okna -dveře -zárubně. Rodinné domy na klíč.

Stavby, stavební činnost: - pozemní stavitelství - inženýrské stavby - rekonstrukce - restaurační zařízení - výstavba - rodinné domy, domky. Řemesla: - zedník, obkladač, vodoinstalatér. Zateplování, revitalizace: - bytové, občanské a průmyslové objekty.

Výstavba, stavby: - průmyslové - občanské - inženýrské - hydrotechnické.

Neověřeno. Stavební společnost.

Stavební firma: -novostavby na klíč -opravy, rekonstrukce: -montáže sádrokartonových desek -bytová jádra -obklady, dlažby, omítky, fasády -sanace vlhkého zdiva, omítek -půdní vestavby -střechy.

Stavební firma. Práce: - stavební. Výstavba: - pozemní a inženýrské stavby.

Činnost: Stavební práce - stavby na klíč, hrubé stavby - rekonstrukce, adaptace a údržba staveb - fasády a omítky - rekonstrukce bytových jader a koupelen - zateplení objektů - sádrokartonové vestavby a příčky - zámková dlažba - pokrývačské a klempířské práce Natěračské a malířské práce antikorozní nátěry a nástřiky ocelových ...

Studie, projekty, dodávky: -investiční celky -novostavby na klíč, rekonstrukce, regenerace, adaptace, demolice: -stavby občanské, bytové, inženýrské: -kancelářské objekty, obchody, sklady, domy nájemní i rodinné, polyfunkční objekty (značky CEMIX, HASIT, ALSECCO) -půdní vestavby a nástavby, sádrokartony KNAUF, ...

Provádí: -novostavby rodinných domů -opravy a stavební úpravy domů -projektování pozemních staveb -sanace vlhkosti a plísní -repase oken a dveří. Činnost: -znalecká a inženýrská -obchodní. Dodavatel stavebního systému DURISOL.

Výroba, montáž: -rodinné domy -montované domky -dřevostavby -novostavby -chaty -dřevěné domky. Služby: -doprava vnitrostátní -práce autojeřábem. Prodej: -stavebniny -hutní materiál -doprava do domu.

Stavební činnost, projekce: - stavby občanské, průmyslové, bytové, inženýrské.

Stavební firma. Fasády. Průmyslové podlahy. Projektování průmyslových a občanských staveb. Jednoduché stavby. Občanské stavby. Pozemní stavby. Průmyslová a bytová výstavba na klíč. Průmyslové stavby. Rodinné domky na klíč. Stavební montážní součástky: -ocelové a z nerezové oceli. Nátěry fasád. Opravy fasád. Průmyslové demoliční ...

Stavební firma: - dozor staveb, - rekonstrukce, - výstavba.

Stavební firma: -stavby na klíč -inženýrské stavby -opravy památek.

Předmětem činnosti naší společnosti je především: - výstavba bytových domů v Pardubicích. Každý rok pro vás budujeme desítky bytů v atraktivních, pečlivě vybraných lokalitách, a to ve velikostech od 1+kk až po luxusní mezonetové byty s bazénem.

Služby: - stavební činnost

Služby-řemeslo: - kompletní rekonstrukce objektů na klíč - truhlářská výroba - kompetní opravy plášťů budov, fasád, střech a výplní otvorů - přístavby, přestavby a novostavby - státní zakázky.