Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Naše rezidence V Lukách je místem, kde se snoubí moderní architektura s nadstandardní kvalitou a komfortem. Rezidence Vestec u Prahy je exkluzivním developerským projektem, který nabízí dokonalou kombinaci pohodlí, elegance a klidného prostředí v blízkosti přírody. Jsme vašim partnerem na cestě za vysněným bydlením.
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Hledáte spolehlivou stavební firmu, která se postará o výstavbu vašeho rodinného domu? Potom nám dovolte představit společnost KOVACHSTAV s.r.o., která se dlouholeté zkušenosti v oblasti stavebnictví. Zabýváme se výstavbou rodinných domů na klíč, ale i developerskými projekty. Disponujeme moderní techniku a zkušenými zaměstnanci.
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Práce: -stavební -rodinný dům na klíč -dřevostavby -Ytong-ové stavby -POROTHERM -stavba garáží.

Stavební firma: - výstavba a rekonstrukce bytových a občanských staveb.

Stavební firma: - stavby na klíč - komplexní stavební práce - inženýrská činnost ve výstavbě. Služby: - stavební dozor - stavební projekce.

Montáž, demontáž a pronájem lešení. Stavby RD, dřevostavby. Tesařské práce, výškové práce, zateplování. Výroba-dřevěné podlážky. Stavíme lešení i pro přehrady a vodní nádrže. Montáž-ploty. Prodej a montáž plastových oken.

Naše služby: - opravy fasád - rekonstrukce objektů, staveb rodinných domů - prodej betonových směsí.

Provádění staveb, revitalizace domů na klíč a zateplování fasád.

Stavební činnost, dodávka na klíč: -projekty, cenová kalkulace -kompletní stavební práce -občanské stavby, bytové -stavby pro lehký průmysl -rekonstrukce -novostavby, bytové domy, rodinné domky -zateplování domů systémy s certifikáty.

Služby: -stavební práce -rekonstrukce budov -novostavby -rekonstrukce střech -bytová jádra. zemní práce bagrem

Provádíme: - pozemní stavby - inženýrské stavby.

Stavební firma. Renovace, výstavba: - zděné rodinné domy na klíč. Kompletní dodávky staveb. Demolice budov. Projekce. Lité podlahy. Stavebniny, e-shop: - Opava, Lukášův mlýn - tel.: 775604353.

Veškeré zednické práce, Obklady a dlažby, Koupelny na klíč(vč. zařizovacích předmětů), rekonstrukce bytů a domů, rekonstrukce komínů, sádrokartony, malířské a natěračské práce, vodoinstalace, elektroinstalace, výstavba domů na klíč a vše co se staveb týká. www.stavbyf-h.cz

Nabídka služeb v oblasti výstavby inženýrských, občanských a bytových staveb.

Stavební firma. Výstavba: - rodinné domy, domky na klíč - rekonstrukce, modernizace obytných staveb, objektů Řemeslnické práce: - tesařské - pokrývačské - klempířské - zednické - stolařské - zemní a výkopové práce.

Služby: -komplexní stavební práce -rodinné domy -rekonstrukce a opravy památkových objektů, občanských a bytových staveb -novostavby -výstavba firemních objektů -haly, administrativní budovy -stavby na klíč -zateplení budov -půdní vestavby. Prodej, montáž: -plastová okna a dveře systém SALAMANDER.

Výstavba, výroba: - sruby, srubové domy - roubené domy - chaty, rekreační objekty - zahradní domky - altány, pergoly - zahradní nábytek, prolézačky, houpačky. Stavby na klíč.

Stavby, rekonstrukce. Návrhy a realizace interiéru na klíč. Návrhy a realizace atypických nábytkových sestav a jednotlivých kusů.

Stavební firma: - komplexní stavební práce - rekonstrukce.

Stavby-Zahrady. Stavební a zednické práce: -realizace na klíč, údržba -stavby domů na klíč -rekonstrukce bytů, domů -fasádní systémy -základové desky -inženýrské sítě -ploty, oplocení, podezdívky -pokládka zámkové dlažby -chodníky, obrubníky -strojové hutnící práce - další stavební práce dle přání. Zahradnické práce: ...

Stavební firma: - zakázková výroba objektů bytových, občanských, průmyslových a inženýrských. Od zadání stavby, zpracování projektové a rozpočtové dokumentace, až po realizaci dodávek na klíč.

Stavební práce: - stavby- rodinné domy, nebytové prostory - rekonstrukce domů - obklady, dlažby - sádrokartony - termofasády - přestavby bytových jader - kachlová kamna, krby - podřezání - dlaždičské - podkládání zámkové dlažby.

Inženýrská, stavební, poradenská činnost. Rodinné domy na klíč.

Práce: - zemní práce - stavební práce - autodoprava.