Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Hledáte spolehlivou stavební firmu, která se postará o výstavbu vašeho rodinného domu? Potom nám dovolte představit společnost KOVACHSTAV s.r.o., která se dlouholeté zkušenosti v oblasti stavebnictví. Zabýváme se výstavbou rodinných domů na klíč, ale i developerskými projekty. Disponujeme moderní techniku a zkušenými zaměstnanci.
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Naše rezidence V Lukách je místem, kde se snoubí moderní architektura s nadstandardní kvalitou a komfortem. Rezidence Vestec u Prahy je exkluzivním developerským projektem, který nabízí dokonalou kombinaci pohodlí, elegance a klidného prostředí v blízkosti přírody. Jsme vašim partnerem na cestě za vysněným bydlením.
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Stavební firma. Projekce, inženýrská činnost, realizace novostaveb, rekonstrukce, opravy: -rodinné domy zděné: -komplexní realizace včetně inženýrských sítí a vnitřních instalací -zemní práce -základové práce -obvodové pláště -střešní konstrukce včetně krytiny -veškeré vnitřní vybavení -atypické srubové stavby, ...

Občanské a průmyslové stavby. Rekonstrukce staveb. Montáž ocelových konstrukcí. Zámečnické práce. Montáž sádrokartonů a podhledů.

Stavební firma: -projekční práce, zpracování projektové dokumentace -realizace zakázek -stavební dozor.

Práce: -stavební novostavby a rekonstrukce pozemního a průmyslového stavitelství -výstavba rodinné domy -zemní. n

Výroba: -hutní výrobky, hlavně kovové konstrukce. Provádíme stavební práce.

Stavební společnost. -stavby na klíč -rekonstrukce bytů -půdní vestavby -oprava fasád -zateplování fasád systém MultiTherm -reronstrukce koupelen, WC v panelových domech -nové ploty, rekonstrukce -teréní úpravy, zámkovédlažby, terasy, chodníky, vjezdy -kanalizace, žumpy, septiky.

Stavební firma. Provádíme: - stavby na klíč - rekonstrukce staveb - výroba stavebních prvků z betonu.

Služby: -stavby na klíč -rekonstrukce -demolice -realitní činnost -projektová činnost ve výstavbě. Sídlo: -389 01 Vodňany -Palackého 1231 -tel./fax.:383383053 -mailvodnany@isas.cz.

Služby: -stavební činnost -kompletní dodávky stavebních prací -průmyslové, občanské a inženýrské stavby na klíč -vnitrostátní a mezinárodní doprava. Prodej: -veškerý stavební materiál, stavebniny.

Stavební firma: -výstavba rodinné domy. -průmyslové stavby. -občanská výstavba. Práce: -zemní práce. -demolice objektů. Developerská činnost. Betonárna Plazy, tel: 326 330 025 Výroba, doprava: -betonové směsi.

Stavební firma, provádí: - kompletní dodávky stavebních prací: - nástavby, vestavby - rekonstrukce - rodinné domky - průmyslové objekty - kladečské a obkladačské práce.

Služby: - stavební činnost - izolační materiály a výrobky - stavební činnost - elektrická instalace - stavební činnost - technické zařízení budov.

Výstavba: - energetické pasivní domy - nízkoenergetické domy, energeticky úsporné domy - revitalizace domů na energeticky úsporné - developerská činnost v oblasti bytové výstavby.

Služby: - architektonická činnost - inženýrská činnost - projektová činnost - stavby - odstraňování staveb - generální dodávky staveb.

Stavební a poradenská firma. Specializace na výstavbu rodinných domů na klíč: -tesařské práce-krovy -pokrývačské práce -zednické práce -elektroinstalace -vodoinstalace -topení, podlahová krytina apod. rekonstrukce. Prodej a montáž: -okna a dveře. Financování staveb formou hypotečních úvěrů. Projektová dokumentace, ...

Stavební firma: -rodinné domy -podezdívky plotů -obkladačské práce -fasády -nátěry. Pokládka: -zámková dlažba.

Maloobchod, prodej: - stavebniny - stavební materiál. Stavební firma.

Stavební firma: -stavební práce -opravy na klíč -rekonstrukce -fásády.

Stavební práce: -stavby na klíč -rekonstrukce -modernizace -veškeré stavební práce.

Realizace: -bytová výstavba - nové byty v lokalitě Mohelnice.

Stavební firma: - výstavba - rodinné domy - rekonstrukce, zateplování - montáž, výměna, dodávka - okna, dveře, garážové vrata - topenářské, vodoinstalatérské, malířské, plynařské práce.

Provádění občanských a průmyslových staveb a rekonstrukcí historických objektů.