Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Naše rezidence V Lukách je místem, kde se snoubí moderní architektura s nadstandardní kvalitou a komfortem. Rezidence Vestec u Prahy je exkluzivním developerským projektem, který nabízí dokonalou kombinaci pohodlí, elegance a klidného prostředí v blízkosti přírody. Jsme vašim partnerem na cestě za vysněným bydlením.
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Hledáte spolehlivou stavební firmu, která se postará o výstavbu vašeho rodinného domu? Potom nám dovolte představit společnost KOVACHSTAV s.r.o., která se dlouholeté zkušenosti v oblasti stavebnictví. Zabýváme se výstavbou rodinných domů na klíč, ale i developerskými projekty. Disponujeme moderní techniku a zkušenými zaměstnanci.
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Stavební firma. Stavební práce: - rekonstrukce - nová výstavba - veškeré stavební práce.

Dodávka a montáž: -kuchyňské linky -rekonstrukce bytů -bytová jádra. Stavební činnost.

- Velkoobchod - Provádění staveb, jejich změn a odstraňování - Projektová činnost ve výstavbě - Inženýrská činnost v investiční výstavbě

Nabízíme realizaci fasád a strojních omítek. Stavby rodinných domů. Dále provádíme lité anhydritové podlahy a zateplování fasád. Mezi další nabízené stavební činnosti patří sádrokartonářské práce, dlažby a obklady.

Stavební společnost - realizace pozemních staveb - rodiné domy od spodní stavby přes hrubou stavbu až po realizaci na klíč - rekonstrukce - adaptace bytů - půdní vestavby - venkovní stavby - fasády - zateplovací systémy - stavby oplocení - drenáže - pokládky dlažeb - terénní úpravy atp.

Stavba rodinných domů na klíč.

Stavební firma. Práce: -projektová a inženýrská činnost -dodávky staveb na klíč -rekonstrukce, modernizace -zateplování budov -zemní práce -nákladní doprava -specializace na realizaci lékáren -projekt, realizace, vybavení interiérů. Stavební materiály STO: -malty a lepidla pro pokládání, lepení, obkládání -hydraulické malty ...

Provádění stavebních prací.

Výstavba: - pozemní a inženýrské stavby.

Provádí: -stavební práce -novostavby -rekonstrukce -zemní práce DH 112.

Činnost: - provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Činnost: - výškové práce - demolice - montáže - opravy - rekonstrukce - stavby - zemní práce - rekonstrukce - montáže sádrokartonu - havarijní služba - vodo topo - obkladačské práce - úklidové služby - sanace po požárech - průmyslové čištění - vodoinstalace - topenářské práce - odpady, kanalizace - ...

Autorizovaný stavitel. Služby: -architektonické -inženýrské -projektování Výstavby: -pozemní a inženýrské stavby Pozemní a inženýrské stavitelství.

Stavební firma, činnost: -stavební činnost v širokém rozsahu -projekční práce (projekce) vč. vyřízení stavebního povolení a jednání s příslušnými orgány - stavby na klíč. Zpracování kulatiny: -výroba a montáž střešní krovy -realitní činnost -prodej řeziva.

Služby: Stavebnictví, výstavba, rekonstrukce: - průmyslové stavby - objekty na klíč - pozemní stavby - zateplování objektů - klempířské práce - zemní práce Zámečnické práce Nákladní autodoprava

Stavební práce, výstavba: -inženýrské sítě -pozemní stavitelství -zateplování. -dlažby a obklady interiérů a exteriérů Maloobchodní prodejna - Zlín-Březnice: -stavebniny tel.:577991184, út 7-15, so 8-11

Služby: -inženýrské služby v investiční výstavbě -odborný stavební dozor -realizace staveb na klíč.

Obkladačské práce. Obklady a dlažby všeho druhu. Stavební práce. Rekonstrukce na klíč. Nová výstavba rodinných domu. Projektová a inženýrská činnost. Stavební řemesla. Autodoprava.

Projekt, dodávky, výstavba, rekonstrukce, opravy, údržba, poradenství: -nové budovy, rodinné domy, obchody, sklady, školy -půdní vestavby -památkové objekty. Speciální práce: -injektáž epoxyakrylátovou pryskyřicí -sanační omítky Bayosan (schváleno památkovým úřadem). Práce řemesel: -podlahář (PVC*, korek, parkety, koberec, ...

Stavební firma provádí: - zemní výkopové práce - kanalizace - opravy vozovek - opravy fasádních omítek - zateplení fasád - opravy průmyslových objektů - stavby a opravy rodinných domů.

Stavební firma. Zelná úsporám.

A. Monitoring insolvenčního rejstříku, poskytování software B. Stavební development, stavební činnost