Chcete bydlet v novém domě či bytě? Výstavba bytových jednotek a řadových domů se v dnešní době realizuje zejména na okrajích měst nebo ve vesnicích. Každá bytová jednotka většinou zahrnuje také samostatné místo na parkování a vlastní zahradní pozemek.

KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
Hledáte spolehlivou stavební firmu, která se postará o výstavbu vašeho rodinného domu? Potom nám dovolte představit společnost KOVACHSTAV s.r.o., která se dlouholeté zkušenosti v oblasti stavebnictví. Zabýváme se výstavbou rodinných domů na klíč, ale i developerskými projekty. Disponujeme moderní techniku a zkušenými zaměstnanci.
KOVACHSTAV s.r.o. - stavby na klíč
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Naše rezidence V Lukách je místem, kde se snoubí moderní architektura s nadstandardní kvalitou a komfortem. Rezidence Vestec u Prahy je exkluzivním developerským projektem, který nabízí dokonalou kombinaci pohodlí, elegance a klidného prostředí v blízkosti přírody. Jsme vašim partnerem na cestě za vysněným bydlením.
CP DEVELOPMENT s.r.o. - exkluzivní bydlení
Stavby: - průmyslové - bytové - občanské. Projektová činnost v investiční výstavbě.

Mezinárodní a vnitrostátní doprava. Veškerá stavební činnost (stavby na klíč, opravy, rekonstrukce, zemní a inženýrské práce). Stavba oplocení a plotů. Zimní údržba vozovek, opravy povrchů. Pila-výroba stav.řeziva a krovů. Prodej a výroba srubů.

Naše firma se zabývá: Stavební firma Rekonstrukce Výstavba od A-Z

Stavební firma. Stavební práce. Výstavba, rekonstrukce: - bytové a nebytové domy.

Služby: - projekce pozemních staveb - technický dozor - architektonické a inženýrské činnosti - výstavba pozemních a inženýrských staveb.

Stavební činnost. -zajišťování k - kompletní stavební a demoliční práce

Stavební firma. Provádění veškerých stavebních prací.

Ralizace staveb a zemních prací

Stavební firma. Stavba: - rodinné domy.

Stavební práce: -stavby na klíč -rekonstrukce všech druhů staveb -zemní práce strojem UNC 750 -sádrokartonové práce -střešní konstrukce. Nákladní doprava.

Realitní kancelář: -správa nemovitostí a vedení účetnictví. Prodej, koupě, pronájem, převod, odkup: -bytové jednotky, rodinné domy a vily -rodinné, činžovní domy -komerční, kancelářské prostory, pozemky -rezidenční a komerční nemovitosti. Výstavba nových bytových objektů: -luxusní byty, rodinné domy. Rekonstrukce bytových ...

Stavební činnost. Zprostředkování bankovních a nebankovních úvěrů či půjček.

Provádíme: - výstavba pozemní a inženýrské stavby.

Stavební firma. Stavby, stavební práce, projekce: - stavby na klíč, komplexní práce - ležaté kanalizace - fasády (včetně výměny oken) - opravy, oprava střechy.

Stavební práce: -rekonstrukce -novostavby -obklady.

Stavební firma: - inženýrské sítě - novostavby rodinných domů - rekonstrukce - půdní vestavby - demolice - fasády včetně zateplovacích systémů - střešní konstrukce.

Výstavba bytových a nebytových budov

Služby: -investiční činnost, rekonstrukce -prodej bytů.

Rekonstrukce domů a chat Stavby rodinných domů Opravy cest Ploty a oplocení Fasádní a zateplovací systémy Topení-voda-plyn, elektroinstalace Zemní, stavební, instalatérské a jiné práce Pokládky zámkových dlažeb Demolice, vyklizení a likvidace suti

Stavební práce od A do Z: - výstavba rodinných domů - půdní vestavby - přestavby bytových jader – luxusní koupelny - fasády - rekonstrukce bytů a kanceláří - pokládka dřevěných a laminátových podlah - montáž centrálních vysavačů HUSKY.

Služby: - stavební činnost - zemní práce